Заштита од спамера?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pa zar ne vidiš da su prolupali, mene su optuživali da sam stvarnoslap.

Ništa čudno. Argumenti su im, vide to sada i sami, potpuno razgolićeni. A tako razgolićeni pokazuju svu svoju mizeriju. Rekao bih kako se "matematičkom jasnoćom" otkrivaju gluposti i besmislja samih temelja adventističke sekte. Drskost da brane besmisao Millerovih računica, kako bi spriječili propast svoje sekte, još i razumijem, ali činjenica da u tu sramotnu rabotu uvlače Pismo je neoprostiva.

Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Taramana je samo na ovom forumu...to je nama najpoznatiji forumas na krscanskim forumima poznat kao lavic

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Taramana je samo na ovom forumu...to je nama najpoznatiji forumas na krscanskim forumima poznat kao lavic

Znamo da je Lavic.

Evo Kainose kazi nam koga si sve iskljucio sa svog foruma zbog spamovanja? I da li je spam kad neko ide redom i u kratkom vremenskom razmaku komentarise na svim mogucim temama? Covek za 10min napise 3 posta na razlicitim temama.

Pa jel to normalno?

A postovi su mu sracunati na ruganje i da izazovu negativnu reakciju, sto bismo mogli nazvati trolovanjem, to je Tripo..

On ide prebrzo!

Pojedini forumi ne dozvoljavaju da osoba ide od teme do teme i svojim odgovorima zatrpava forum u kratkom vremenskom intervalu! Zato oni imaju limit koliko postova osoba moze postaviti u odredjenom vremenskom intervalu na razlicitim temama, pa izadje upozorenje toj osobi da uspori!

Stavise ako podjemo od toga da ovde mnogi reklamiraju svoju veru, i to rade na gotovo svim temama, vesto i upakovano, onda je to upravo spam i nista drugo!

Za reklamiranje imamo druge sajtove, a ovo je forum za diskusiju!

Zato oni koji reklamiraju svoju veru, treba da nadju sebi drugo mesto, i ako im je cilj onemoguciti druge da dodju do reci, treba da budu sankcionisani! Kao sto je slucaj sa Tripom!

Ne znam da li ces biti objektivan, nadam se da hoces..

Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Ali ne znam sto bi tripo mogao svoju crkvu reklamirati kad je nema. I sam je rekao da se on sukobi i sa adventistima u vezi ucenja. Znaci, on je slobodan strijelac. Na mom forumu je spamovao piramida4 jer on na svakoj temi spominjao trojstvo - je li Isus Bog i slicno. I zato sam ga mozda banirao. Da je pisao na svakoj temi onako kako naslov veli ne bi ga banirao. Ali opet znam kako je kad neko stalno pise na svim temama, jer je to bas piramida4 cinio. I mozda bi reagirao jer je moj forum privatni. Ovako serbianforum.org, ne znam ko je vlasnik i ako oni tako dozvoljavaju ko smo mi da bismo mijenjali pravila. Javi se vlasniku i reci mu da postave limite, onako kako si rekao da neki forumi cine. Istina je da kad sam par puta dosao na forum, moglo se vidjeti odozgora prema dole samo tripo41. On ima volju i vremena da pise na forumima. Ja ponekad dodjem.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Ali ne znam sto bi tripo mogao svoju crkvu reklamirati kad je nema.

Ja sam kršten h HAC prije 3 godine.

I sam je rekao da se on sukobi i sa adventistima u vezi ucenja.

Naravno u vezi nekih učenja.

moglo se vidjeti odozgora prema dole samo tripo41.

Nisam samo bio ja, ja sam više puta ušao na forum religija, kada ono samo mire odozgo na dole, pa P4, pa Zakoret.

Sada se ovi našli mudrovani pa uslikali samo kada sam ja, pa da sam samo ja onda bio to ostalo tako.

To su dvostruki aršini, oni mogu, a mi ne možemo.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Nisam samo bio ja, ja sam više puta ušao na forum religija, kada ono samo mire odozgo na dole, pa P4, pa Zakoret.
Rekao sam zasto si to video, zato sto sam odgovarao na tvoje postove jer sam hteo da te onemogucim da to radis, a niti imam volje niti strpljenja to vise raditi.

To su dvostruki aršini, oni mogu, a mi ne možemo.
Uopste nije tako,vec pravila treba da vaze za sve. Pa ne bi ja pisao protiv sebe da meni odgovara da ja budem na svim temama, tada bi cutao!

Nego ja nisam na svim temama vec ti! I tebi odgovara da tako i ostane, jer ti na taj nacin onemogucavas druge da pisu.

Cim neko odgovori na temu gde si se sucscribe, ti brze bolje lupis novi post, makar to bio i besmislen post tipa: 'ti ces mi kazes' i 'ma nemoj"!

Postovi su ti bezvezni, a to sto radis se itekako moze nazvati trolovanjem ako ne i spamom!

Ovo nije usmereno protiv tebe, vec svih koji to rade..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag