zar žena traži previše.....

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
Nisi mi uopste spustila
Ako takvog vec imas sta trazis ovde, zasto nisi s njim?
Da nije na poduzem sluzbenom putu mozda BB?

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
Nisi mi uopste spustila

Evo još jednog pametnjakovića :D

A šta, tebi forum služi da nađeš devojku? :/... Jaoo.. :( Srećno onda...

Meni eto služi za diskusije, a pretpostavljam i većini ljudi koji tu svraćaju.. malo da se razonode i tako to :)

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Nisi mi uopste spustila

Ne pricam ja o virtuelnim ljubavima destrukcijo...Ja pricam o pravoj ljubavi...iskopaj moje stare postove vidjeces da sam vjerena i da imam nekog ko me voli sa sve poljubcima zagrljajima i bez lupanja sakom o sto...
Zasto nisam s njim?Jer nisam udata jos te samim tim ne spavam pored njega...ovde sam da ubijem vrijeme i razmjenim misljenja,dobro se nasalim i steknem neke nove prijatelje...
Nisam dosla ovde da glumim super zenu(kao ti super muskarca-bez uvrede)
Zivim zivot ne na netu nego tu gdje jesam u tom momentu...
dakle nije na sluzbenom putu i evo objasnjeno je zasto nisam sada s njim;)

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
Ja premoscavam vreme jer mi je draga preko okeana i dok cekam da nam se izjednaci vremenska razlika malo se zezam ovde.
A cak i kad se zezam iskreniji sam od mnogih koji su umislili da su super iskreni dok lazu sebe samo tako.
@ Sania

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
Ja premoscavam vreme jer mi je draga preko okeana i dok cekam da nam se izjednaci vremenska razlika malo se zezam ovde.
A cak i kad se zezam iskreniji sam od mnogih koji su umislili da su super iskreni dok lazu sebe samo tako.
@ Sania

Ok, onda nije u redu da druge prozivaš na taj način :)

A šta ti misliš, pošto eto si srećno zaljubljen... koja verzija je ok? Iz prvog posta ili Overlordova?

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
Ne prozivam ja nikog, mene prozivaju po mnogim temama, ja se samo ovde revansiram.

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
Morao bi da procitam prvi post i overlordov post da bih znao na sta ciljas, al pravo da ti kazem, mrzi me.
Zato ti nisam ni dao odgovor na pitanje ali ako mi pojasnis o cemu se radi i da li je vredno truda da istrazujem ko je sta rekao o temi, mozda se i potrudim.

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
Morao bi da procitam prvi post i overlordov post da bih znao na sta ciljas, al pravo da ti kazem, mrzi me.
Zato ti nisam ni dao odgovor na pitanje ali ako mi pojasnis o cemu se radi i da li je vredno truda da istrazujem ko je sta rekao o temi, mozda se i potrudim.

Pfff... pa pročitaj, što bih ti ja prepričavala... :mrgreen: Svašta... :) Nemoj da me shvatiš pogrešno, nije mi nešto stalo do tvog mišljenja o tome (sad te i vidim prvi put na forumu pošto sam od skoro ovde), pitala sam više iz pristojnosti, on topic i tako to... :)

Natrag