zar žena traži previše.....

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ja mislim da je ova rasprava ili dijalog(nazovite kako vam volja) suvisna...
Niko niciji stav nece promjeniti...Ja sam samo htjela da kazem da je zenama za srecu dovoljno malo...ali ne znam kako i dalje svi misle da su sve preostale zene na ovom svjetu sponzoruse...e pa nisu mene male stvari stvari poput zagrljaja i poljupca u pravi cas cine srecnom a ne kule i vile...
Nikad necu prihvatiti da muskarac mora biti taj koji ce da lupi sakom o sto i nikad ne bih s takvim bila...to za mene nije muskarac to je da ponovim LJAKSE...
Za mene je muskarac onaj koji ce znati da me usreci MALIM STVARIMA onaj koji ce biti tu kad mi treba a ne s jaranima na picu,za mene je muskarac onaj koji nikad nece omalovazavati zenu,muskarac je onaj koji ce svoju zenu uvjek i uvjek stavljati ispred svega,onaj koji ce se truditi da joj skine zvjezde s neba iako zna da je to nemoguce...onaj koji nece glumiti klasicnog balkanca...gospodina tvrdog srca i jakih pesnica...
Zena je ona koja ce znati sve to da postuje,koja ce biti vjerna,ona koja ce pratiti to sve sto on radi u korak i sve uzvracati ako treba duplo za mene je zena ona koja ce da radi sve najbolje sto moze...
Za mene je veza kompromis i uvjek i uvjek dogovor...
Ja muskarca koji nije muskarac nikad (vise) ne bih mogla da volim i nikad ne bih dozvolila da me gazi...
I na kraju nije muskarac onaj koji dok mu se zena poradja i ostavlja mu potomstvo ide s drugovima slaviti i opijati se...muskarac je onaj koji je tu da je drzi za ruku....bez izgovora strah me ili sta vec...
Otisla sam predaleko ali svoje sam rekla;)

Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
Niko niciji stav nece promjeniti...Ja sam samo htjela da kazem da je zenama za srecu dovoljno malo...ali ne znam kako i dalje svi misle da su sve preostale zene na ovom svjetu sponzoruse...e pa nisu mene male stvari stvari poput zagrljaja i poljupca u pravi cas cine srecnom a ne kule i vile...
Nikad necu prihvatiti da muskarac mora biti taj koji ce da lupi sakom o sto i nikad ne bih s takvim bila...to za mene nije muskarac to je da ponovim LJAKSE...
Za mene je muskarac onaj koji ce znati da me usreci MALIM STVARIMA onaj koji ce biti tu kad mi treba a ne s jaranima na picu,za mene je muskarac onaj koji nikad nece omalovazavati zenu,muskarac je onaj koji ce svoju zenu uvjek i uvjek stavljati ispred svega,onaj koji ce se truditi da joj skine zvjezde s neba iako zna da je to nemoguce...onaj koji nece glumiti klasicnog balkanca...gospodina tvrdog srca i jakih pesnica...
Zena je ona koja ce znati sve to da postuje,koja ce biti vjerna,ona koja ce pratiti to sve sto on radi u korak i sve uzvracati ako treba duplo za mene je zena ona koja ce da radi sve najbolje sto moze...
Za mene je veza kompromis i uvjek i uvjek dogovor...
Ja muskarca koji nije muskarac nikad (vise) ne bih mogla da volim i nikad ne bih dozvolila da me gazi...
I na kraju nije muskarac onaj koji dok mu se zena poradja i ostavlja mu potomstvo ide s drugovima slaviti i opijati se...muskarac je onaj koji je tu da je drzi za ruku....bez izgovora strah me ili sta vec...
Otisla sam predaleko ali svoje sam rekla;)

Ako, samo šibaj... tipično.

Tako kad vas ponese.... samo bi lud pokušao zaustaviti. :mrgreen:

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
Ni ovaj nisi pročitala jer si dala odgovor 10 sekundi nakon što sam ga ja postavio ....

Jesam. A ti mi deluješ kao neko ko je pun predrasuda i malo brzaš sa tim predrasudama, ne valja ti to... Ja sam samo lepo i jasno pitala: koji je tvoj stav po pitanju ove teme, jer si navodno uvređen na sliku, odnosno screenshot sa fejsbuka koji je tipičan primer tzv. "moodonje" koji je u dobroj meri opisan u Overlordovoj verziji. Opisan u smislu jedne karikature njegovog posta...
Sad me ozbiljno zanima, koji je to vaš stav? Hoćete da vas žena voli, poštuje?... A zašto bi ako se vi ponašate kao u njegovoj verziji? Zato što je mazohista ili pati od poremećaja pažnje... i ima razne psihološke smetnje? :) Onda se razumemo, ako je to u pitanju... a ako je u pitanju normalna, zdrava žena - koja drži do sebe i koja hoće da voli i poštuje i da isto dobija zauzvrat, onda se kockice ne slažu...

Upravo tako.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
@Sania

Aoooo, pa onaj u mojoj verziji je malo drugačiji od onog stočara sa fejsbuka.. nemoj pa ti tako da omašuješ sada...

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
Aoooo, pa onaj u mojoj verziji je malo drugačiji od onog stočara sa fejsbuka.. nemoj pa ti tako da omašuješ sada...

Nije puno drugačiji. Samo je prost i transparentan... Možda jeste malo preterano upoređivati, ali nije mnogo odmaklo od suštine... On sve "najbolje zna" i on je "gazda"... tako je i u tvom postu. Dakle, kada te gleda u usta - "Verovatno se zamislila, ne treba ošamariti da prođe, sama će se povratiti" - ne treba ošamariti, ali proći će je... jbga.. samo malo sačekaš. Tako je i nikako drugačije? Ne želi da te poljubi? Kako znaš da ne želi? Pa znaš... napisao si to u svojoj verziji. Postavio si se kao neki gazda koji najbolje zna šta njegov "podređeni" misli u tom trenutku..."Kada je tiha - Znači da je nešto zasrala ponovo." - fantastičan zaključak, ostala sam bez teksta. "Kada je vidiš potpuno nesređenu, u najgorem izdanju - Kreni joj zvocati kako bi mogla da obrati pažnju na neke lične i vidljive detalje." - tipično za svakog "gazdu". Nema veze da li je bolesna, ili je prala usrane pelene do pre 5 minuta ili vaše gaće, bitno je da mora da bude sređena. Dama na ulici, domaćica u kuhinji, kurva u krevetu? A zauzvrat, kad ćuti, to mora da znači da je nešto zasrala? :) Lepo bogami... "Kada joj je dosadno i kada je tužna - Predloži joj da opere sudove. Em će imati zanimaciju, em će imati čiste ruke što će dovesti do boljeg raspoloženja." - Zlajo, ti li si?
Dakle dođosmo do zaključka. Sve lepo po inerciji vuče jedno drugo... e pa ne možeš bajo imati kurvu u krevetu, damu na ulici i domaćicu u kuhinji, 3 in one, ako ne možeš razumeti zašto je tiha, ili zašto je stavila glavu na tvoje rame, ili kad je ljuta... Uvek ćete imati samo jedno. Ako i toliko. Eto zato ne dobijate zauzvrat ono što vam treba.
Šmekerstvo je opasan zanat. A šmekera je vrlo malo, nažalost.

Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
Jeste. Puno je drugačiji. Ti sad možeš pisati kilometarske postove, ali nisi u pravu.
Stvarno bre žene, mnogo energije trošite na spiku, a i same znate da dok se rukavi ne zasuku, ništa nema od zamišljenog.

Pa jeste..

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Jeste. Puno je drugačiji. Ti sad možeš pisati kilometarske postove, ali nisi u pravu.
Stvarno bre žene, mnogo energije trošite na spiku, a i same znate da dok se rukavi ne zasuku, ništa nema od zamišljenog.

Pa jeste..

Vidis sania kazem ti ne vrijedi odustani...prije metar u gu*icu nego centimetar u glavu:mrgreen:
Ako si nasla muskarca pravog ove krive neces preobratiti da se na glavu nasadis...:D
Prosto ne vrijedi objasnjavati nekim ljudima...ne vide dalje od nosa:mrgreen:

Natrag