Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja mislim da je ova rasprava ili dijalog(nazovite kako vam volja) suvisna...
Niko niciji stav nece promjeniti...Ja sam samo htjela da kazem da je zenama za srecu dovoljno malo...ali ne znam kako i dalje svi misle da su sve preostale zene na ovom svjetu sponzoruse...e pa nisu mene male stvari stvari poput zagrljaja i poljupca u pravi cas cine srecnom a ne kule i vile...
Nikad necu prihvatiti da muskarac mora biti taj koji ce da lupi sakom o sto i nikad ne bih s takvim bila...to za mene nije muskarac to je da ponovim LJAKSE...
Za mene je muskarac onaj koji ce znati da me usreci MALIM STVARIMA onaj koji ce biti tu kad mi treba a ne s jaranima na picu,za mene je muskarac onaj koji nikad nece omalovazavati zenu,muskarac je onaj koji ce svoju zenu uvjek i uvjek stavljati ispred svega,onaj koji ce se truditi da joj skine zvjezde s neba iako zna da je to nemoguce...onaj koji nece glumiti klasicnog balkanca...gospodina tvrdog srca i jakih pesnica...
Zena je ona koja ce znati sve to da postuje,koja ce biti vjerna,ona koja ce pratiti to sve sto on radi u korak i sve uzvracati ako treba duplo za mene je zena ona koja ce da radi sve najbolje sto moze...
Za mene je veza kompromis i uvjek i uvjek dogovor...
Ja muskarca koji nije muskarac nikad (vise) ne bih mogla da volim i nikad ne bih dozvolila da me gazi...
I na kraju nije muskarac onaj koji dok mu se zena poradja i ostavlja mu potomstvo ide s drugovima slaviti i opijati se...muskarac je onaj koji je tu da je drzi za ruku....bez izgovora strah me ili sta vec...
Otisla sam predaleko ali svoje sam rekla![]()
Ni ovaj nisi pročitala jer si dala odgovor 10 sekundi nakon što sam ga ja postavio ....
Ja mislim da je ova rasprava ili dijalog(nazovite kako vam volja) suvisna...
Niko niciji stav nece promjeniti...Ja sam samo htjela da kazem da je zenama za srecu dovoljno malo...ali ne znam kako i dalje svi misle da su sve preostale zene na ovom svjetu sponzoruse...e pa nisu mene male stvari stvari poput zagrljaja i poljupca u pravi cas cine srecnom a ne kule i vile...
Aoooo, pa onaj u mojoj verziji je malo drugačiji od onog stočara sa fejsbuka.. nemoj pa ti tako da omašuješ sada...
Jeste. Puno je drugačiji. Ti sad možeš pisati kilometarske postove, ali nisi u pravu.
Stvarno bre žene, mnogo energije trošite na spiku, a i same znate da dok se rukavi ne zasuku, ništa nema od zamišljenog.
Pa jeste..
Jeste. Puno je drugačiji. Ti sad možeš pisati kilometarske postove, ali nisi u pravu.
Stvarno bre žene, mnogo energije trošite na spiku, a i same znate da dok se rukavi ne zasuku, ništa nema od zamišljenog.
Pa jeste..
Vidis sania kazem ti ne vrijedi odustani...prije metar u gu*icu nego centimetar u glavu:mrgreen: