Mora se navesti odredjena stvar kada se neko optuzi za nesto, i potom dati objasnjenje zasto to nosi negativne elemente.
Ja nikada sam ne pripisujem negativne elemente u onome sto neko cini, vec sama ta dela ih odaju.
Ako ja cinim neka losa dela, ili moja crkva, ili imamo nesto vanbiblije, tada se mora dati argumentacija.
U suprotnom to biblija karakterise kao "rec iz oholosti i mrznje"
Hoces reci da je opravdano sa vase strane da nas nazivate "sotonama", "vampirima", "kanibalima" i slicno smatrajuci da vam je "argumentacija tacna i zasnovana na cinjenicama" a nije opravdano kada mi izjavljujemo isto to protiv vas jer smatramo da je ono sto pricamo tacno?
Naravno da imamo dokaze za ono sto pricamo. Ipak svi znamo da je takav razgovor nepozeljan. A vi ste ga uzrokovali i prosirili, tj. vas "izazivac Tripo"!
A ti umesto da osudis takvo pisanje ti cutis! I sam radis isto!
Ti si ranije bio "fin" nisi napadao bez razloga, tvrdio si da to nije u redu! Cak izjavljujuci da nisi otvarao napadacke teme i da si bio dobar. Sta se sa tobom desilo?
Svi znamo sta se desilo, ali cisto da naglasimo ..
Nisi mi odgovorio na pitanje, pa cu ponoviti. Zasto se nisi usprotivio Tripu na neistine i lazi koje iznosi protiv nas? Kada tvrdi da mi ucimo "reinkarnaciju"? Ni jedan jedini put ga nisi napao!?
Znas i sam da sam ja vas branio, kao i Jehovine Svedoke a sa njima nemam bas nista zajednicko. Branio sam ih od Tripa, prevaranta, kada je on preuvelicavao i pricao lazi protiv njih da bi uzdigao adventizam u ocima citatelja! Radio je to sa Jehovinim Svedocima isto kao sa i nama. Cilj mu je druge naruziti da bi sebe i svoj adventizam uzdigao. Ako moze da nadje zrtvu naci ce je.. On sve redom napada, i vas ce napasti, hoce da vam napravi "igranku"! Ve je pretio. A vi takovog zlotvora jos i podrzavate? Imate izdajicu u svojim redovima a podrzavate ga! Ko s djavolom tikve sadi o glavu mu se obija! Pa neka, uzivajte!
Velika je razlika izmedju vas i nas. Ja nisam neiskren da lazem izmisljam i drzim nekom stranu samo zato sto se solidarisem, ali ti to radis, precutkujes Tripu pa makar doticni i neistine i lazi iznosio protiv nas!?
Ovo je podmuklo. Znas da su to neistine lazi i preuvelicavanja a precutkujes ih!
Kazi mi verujes li i ti da mi ucimo "reinkarnaciju"? Ako sad izjavis da verujes znacu da lazes!
Izgubio si postovanje kod mene, bas zbog ovakvih stvari! Ja vas vise nikada necu braniti, u to budi siguran.. Ne zato sto kod nas nema preuvelicavanja i sto smo mi uvek u pravu, vec zato sto vi namerno preuvelicavate i precutkujete onima za koje znate i svesni ste da iznose neistine protiv drugih i jos se za njima povodite i radite isto!
To je necasno!
Izgubicete i ono malo vernika sto vec imate, upravo zbog svoje neiskrenosti, zbog Tripa i njemu slicnih, jer takve gadove podrzavate i precutkujete.
Radije cu podrzati Slapa koji ponekad doduse i pretera "nenamerno" nego vas koji "namerno preterujete" i "namerno izazivate" kao i Tripo sto ovde radi.
Znam i hvala Bogu da sam na pravoj strani, jer ljudi sa ove strane nisu neiskreni kao vi. Potpuno je drugacije.