Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Vidis kad ovako nesto izjavis, moras se suociti sa tim da i ti budes nazvan "sotonskim slugom" da i tvoja crkva bude nazvana "sotonskom zbornicom"! Jer i sam to radis - optuzujes nas za satanizam!Nije ni cudo sto ovi koji ovako nesto izjavljuju ispoljavaju najprljaviji sotonski duh, jer ovako nesto moze da udahne samo sotona u svoje sluge, da sire sumnju u njegovu rec i silu da osvedoci coveka u Bogonadahnutost svoje reci.
I onda se jos ljutis kad mi na takvo pisanje odgovaramo istom merom nazivajuci vas "sotonama"?
Pa dok god vi ne promenite svoje ponasanje, ne moze se ocekivati drugaciji tretman.
A tebe na ovo podstice Tripo, ili si i sam isti kao i on! Cini mi se ipak da je ovo drugo. Ako nije, zasto ga svojim postupcima sledis?
Promeni svoje ponasanje! I pocni da ukoravas one koji su ovakav "govor mrznje" prosirili tj. Tripa, a ne nas!
On je uzrokovao napade na vas adventiste, i on je taj koji "izaziva napade" i cini vam medvedju uslugu!
Kada cete se ti i Marko opametiti?
Zasto se ne suprotstavite ovom "podstrekivacu" koji nas izaziva???
Zasto nas ne branite, pa cete imati i nase uvazavanje!? Znas i sam da je sve sto on pise protiv nas izvrtanje!
Na primer kada kaze kako mi "verujemo u reinkarnaciju", nisi se nijednom usprotivio tim njegovim lazima?
Secas se da sam ja vas branio, i vas i Jehovine Svedoke od bezrazloznih napada!
Ali necu vise, jer vi ne branite nas kada smo mi ugrozeni i napadnuti bez ikakvog razloga!
Sami zanjite ono sto ste posejali.
Poslednja izmena: