Član
- Učlanjen(a)
- 25.12.2012
- Poruka
- 1.901
problem je u tome da su protestanti u americi izumrli
izgleda potpuno ili ih je toliko malo još ostalo da im se jedva čuje glas
današnji protestantizam je čisti idolopoklonički RIMOkatolicizam,
evo pjevaju zajedno u zborovima, slave nedjelju, stvaraju ekumenu
i ne samo to nego če taj otpali protestantizam načiniti ikonu-kopiju zvijeri koja če prisiljavati cijeli svijet da se pokloni zvijer - RIMOkatoličkoj crkvi i primi žig zvijerin na čelo svoje i na ruku
dakle cijeli če svijet gurnuti u propast
današnja zabluda protestantizma je samo u tome što su prihvatili samo cijeli RIMOkatolički vjerski sustav
dragi moj kolega, gdje sam ja i gdje širim Biblijsku istinu ti ne brini
znaš i sam da tamo gdje je največa tama Bog podiže najjače svjetlo
U prvo vrijeme on obescijeni zemlju Zebulunovu i zemlju Naftalijevu, al` u vrijeme posljednje on će proslaviti Put uz more, s one strane Jordana - Galileju pogansku.
Narod koji je u tmini hodio svjetlost vidje veliku; one što mrklu zemlju obitavahu svjetlost jarka obasja.
čitaš Izaiju
izgleda potpuno ili ih je toliko malo još ostalo da im se jedva čuje glas
današnji protestantizam je čisti idolopoklonički RIMOkatolicizam,
evo pjevaju zajedno u zborovima, slave nedjelju, stvaraju ekumenu
i ne samo to nego če taj otpali protestantizam načiniti ikonu-kopiju zvijeri koja če prisiljavati cijeli svijet da se pokloni zvijer - RIMOkatoličkoj crkvi i primi žig zvijerin na čelo svoje i na ruku
dakle cijeli če svijet gurnuti u propast
današnja zabluda protestantizma je samo u tome što su prihvatili samo cijeli RIMOkatolički vjerski sustav
dragi moj kolega, gdje sam ja i gdje širim Biblijsku istinu ti ne brini
znaš i sam da tamo gdje je največa tama Bog podiže najjače svjetlo
U prvo vrijeme on obescijeni zemlju Zebulunovu i zemlju Naftalijevu, al` u vrijeme posljednje on će proslaviti Put uz more, s one strane Jordana - Galileju pogansku.
Narod koji je u tmini hodio svjetlost vidje veliku; one što mrklu zemlju obitavahu svjetlost jarka obasja.
čitaš Izaiju