Ja da budem ljubazna i da te pustim na miru kako bi nesmetano širio laži i uvrede?
Imaš pravo, pa znam već da se sa sektašima ne može razgovarati.
Sektaš misli, osjeća, piše i vjeruje što hoće, nikoga ne sluša, niti je u stanju razmišljati.
Ako je išta na svijetu jasno i očigledno onda je to činjenica da je Papa poglavar katoličke Crkve, 2000 godina je tako bilo i ostat će do kraja svjeta. Ti protiv Papa iznosiš klevete, slaviš subotu i ne vjeruješ u Presveto Trojstvo, a niti u Isusa, Sina Božjega. Prema tome, katolik nisi.
Ti pričaj što hoćeš, već smo navikli na tvoje priče. To je isto kao da uvjeravaš ljude da je kokoš golub ili kamen kruh, svejedno, kamen ostaje kamen, a kokoš samo kokoš ...
prije svega žalostan sam da ne poznaš povijest svoje crkve
a još sam više žalostan jer neznaš povijest Kristove crkve
ime papum se spominje tek u 6.stoljeću, dakle papa nemože biti poglavar RIMOkatoličke crkve 2000.g nikako
dva su razloga:
RIMOkatolička crkva nastaje u 4.stoljeću, a ime papum si pontifex sam dodijeljuje tek u 6.stoljeću
točno je da je papa po službenim dokumentima poglavar vaše RIMOkatoličke crkve, a nikakve katoličke , kršćanske
glava kršćanske crkve je Isus Krist i nitko drugi
niti ja koga blatim niti ja koga klevećem
iznosim čistu svetu Biblijsku istinu, a budući da nemaš nijedan argument iz Svetog Pisma da mi se suprostaviš, jedino ti ostaje ova slaba neosnovana, nićim utemeljena tvrdnja da klevećem
iako me ti i dalje napadaš, ne više onom žestinom kao prije, silom, nego sve više lukavštinom,
priznajem ovdje javno da se ipak na tebi vidi pomak nabolje otkako se družiš samnom
čitajuči moje postove, polako nestaje tvoje unutarnje idolopoklonstvo
ružne neprimjerne riječi, psovke, nečistoča govora gubi na snazi
još kada srce svoje tako pročistiš, biće velika tvoja plača
neizrecivo mi je drago kada vidim da drugi napreduju, na putu prema Bogu i Kristu
u ljubavi Kristovoj
spedy12