I hindusi imaju rod i budisti.
Vidimo kakav, Indija po silovanju među prvim državama, bogati su još bogatiji,a sirotinja još siromašnija, vidimo i rod budista po Japanu gdje žene lutke, puno pedofila i svakakvih izopačenosti pa ih svake malo drmaju zemljotresi, a za Kinu ne treba puno trošiti riječi.
A sto se tice protestanata, konkretno protestantske amerike ratovali su od pocetka, izvrsili genocid nad indijancima
Da Indijanci koji su prizivali duhove pa ih je Bog uklonio kao Hanance (dio Hananaca i još 7 naroda)
silom nametali i namecu svoje vrednosti,
Lupaš gluposti kome je šta silom nametnuto, da su Indusi i Indijanci usvojili te vrijednosti imali bi bolji rod kao i svi narodi iz engleskih kolonija i holandskih. Nego upravo idu u države koje su ih držale.
umesto evandjelja bacaju "bombe"!
Ti koji bacaju bombe su uglavnom ateisti iskreno,a formalno pripadnici raznih denominacija.
Izvini, ja tu ne vidim nikakav bolji rod.
Koga boli uvo šta vidiš, ti vidiš ne ono što je realno nego što bi volio, zvanična statistika je ono što je dokaz.
Baš nekog boli uvce šta ti vidiš, tebi kojem je bog ono što si ti uvjeren i to ti je mjerilo
Ti uopšte nisi u stanju da na osnovu razumnog smisla nešto dokažeš.
Već sma ti rekao imam kolegicu koja kaže "Moje mišljenje je to" i kao tebi joj je to mjerilo.
Već sam ti 1000 puta rekao da nečije mišljenje samo po sebi ne vrijedi ništa bez dokaza.
A ti mozes da se boris koliko hoces protiv te cinjenice.
Pa to nije činjenica nego tvoje mišljenje, upravo si dokazao da je tebi tvoje mišljenje bog i mjerilo.
Isti je rod protestanata u globalu kao i katolika i pravoslavaca.
Mape du dokazale drugačije. Dakle opet tvoje subjektivno mišljenje je bitno.
Hristos nije ni govorio o rodovima u "globalu" vec o rodovima "pojedinaca"!
Nego o čemu, kako nije u globalu ako je rekao da se vidi.
Pa od pojedinaca i zavisi globalni nivo.
a
Ti si to pomesao, govoreci o drzavama.
A šta je država nego ljudi, pojedinci koji daju rod na globalnom nivou.
Znam ja da to tebe muči, kako ispravna religija nije dala bolji rod.