Za Pravoslavce...

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Međusobno povjerenje kod nas je na veoma niskom nivou..
Samo 11,6% ispitanika u Srbiji smatra da se u većinu ljudi u Srbiji može imati povjerenje, dok 86,2% ispitanika smatra da u Srbiji treba imati "oči i na leđima"(EVS 2008).

Haha, cuj podatak :)

Pa normalno je da ne mozes verovati coveku u srbiji, jer ce gledati da te zakine ako moze, jer je nizak nivo egzistencije i svi se bore da prezive!

A pored toga, to nije pokazatelj "pravoslavne vere", jer su gotovo svi anketirani ljudi "nevernici"!

Uzeo si uzorak od "100% nevernika" i onda tvrdis kako su "takvi pravoslavni vernici"!

Ti si manipulator!

U Francuskoj 22,2% ispitanika vjeruju u druge ljude. U Njemačkoj koja je na sjeveru pod uticajem protestantske tradicije, a na jugu pod uticajem katoličanstva, 34,8% ispitanika smatra da može imati poverenje u druge ljude.

Kod njih je visok nivo egzistencije, oni nemaju problema da nadju posao. Ako ne rade puno radno vreme ili u opste ne rade, drzava im placa stan. Pa normalno je da ce imati poverenja u druge, kad svi imaju sve!

Takodje, taj uzorak od "100% nevernika" ne pokazuje kakvi su protestanti zaista!

Amerikanci su danas oko 46.5% stanovništva protestanti po svom vjerskom opredijeljenju, a statistika otkriva da njih 45% ima povjerenje u druge.

Vazi isto kao i za ove, drzava dobrostojeca, dobar socijalni program, nema siromasnih da mole hleb kao kod nas, nije problem naci posao, drzava brine o onima koji nemaju! Normalno je da imaju vise poverenja u ljude!

I opet si uzeo uzorak od "100% nevernika" koji ne odrazava pravo stanje vernika.

U zemljama sa izrazito protestantskom tradicijom povjerenje je drastično veće: u Norveškoj 59,8%, dok u Danskoj, Finskoj i Švedskoj preko 60% ispitanika smatra da u druge ljude može imati povjerenje.

Isto kao i za ove gore!

Anketiras obicne ljude na ulici, koji veze sa religijom nemaju, ili su deklarativni vernici na papiru (kao i kod nas), a ne zive Hriscanskim zivotom, i onda tvrdis kako je to pokazatelj kakvi su zaista protestanti!

A pitanje je da li ste uopste i anketirali ljude ili ste podmetnuli svoje!!!

Ovo je sigurno anketa iz kuhinje neke od protestantskih grupacija!

A ja dobro znam kako se ankete rade, jer sam prisustvovao kreiranju jedne u adventistickoj crkvi, gde je Radisa Antic drzao predavanje, pa su umesto da pitaju prolaznike podmetnuli svoje ljude iz crkve da daju odgovore pred tv kamerama!

Prevrnuo mi se zeludac!

Time se vi bavite, namestate ankete, i zato te ankete nista ne vrede!

Ti si obicni manipulator! I toga si svestan!

Btw, gde je Crna gora u anketi??? ;)

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ah, ako uzimas tvrdnje Jehovinih svedoka, onda mozes to sve da bacis u vatru, jer oni gaje otvorenu mrznju prema protestantima.

Bog jeste podigao reformaciju, jer bi inace ceo svet vecno bio pod papskom tiranijom do kraja istorije sveta.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Haha, cuj podatak :)

Pa normalno je da ne mozes verovati coveku u srbiji, jer ce gledati da te zakine ako moze, jer je nizak nivo egzistencije i svi se bore da prezive!

A pored toga, to nije pokazatelj "pravoslavne vere", jer su gotovo svi anketirani ljudi "nevernici"!

Uzeo si uzorak od "100% nevernika" i onda tvrdis kako su "takvi pravoslavni vernici"!

Ti si manipulator!

Pa ti ne možeš da uzmeš 100% jer je to nemoguće, zato postoji uzorak koji prikazuje globalnu sliku. Pa ti ne znaš kako se prave ankete pred izbore. Pa gdje ćeš pitati svakog čovjeka za koga bi glasao.

Naravno da jeste kada se dominantno u Srbiji ljudi izjašnjavaju kao pravoslavci.

Kod njih je visok nivo egzistencije, oni nemaju problema da nadju posao. Ako ne rade puno radno vreme ili u opste ne rade, drzava im placa stan. Pa normalno je da ce imati poverenja u druge, kad svi imaju sve!

Pa baš zato su duhovniji zato i jesu dobili takve blagoslove.

Vazi isto kao i za ove, drzava dobrostojeca, dobar socijalni program, nema siromasnih da mole hleb kao kod nas, nije problem naci posao, drzava brine o onima koji nemaju! Normalno je da imaju vise poverenja u ljude!

Dokaz da vi niste ni blizu protestanata. Pa duhovno i materijalno često ide zajedno. Uglavnom.

I opet si uzeo uzorak od "100% nevernika" koji ne odrazava pravo stanje vernika.

Ne znaš kako se prave ankete, jesi ti čuo da je neko ispitao sve ljude neke države za nešto ovako.

Anketiras obicne ljude na ulici, koji veze sa religijom nemaju, ili su deklarativni vernici na papiru (kao i kod nas), a ne zive Hriscanskim zivotom, i onda tvrdis kako je to pokazatelj kakvi su zaista protestanti!

Kako nemaju veze sa religijom, sve ima veze sa religijom ispravnom ili sa neispravnom.

Prevrnuo mi se zeludac!

Znam, nikakvo čudo, istina te jede.

LICEMJERNO sa tvoje strane.

A pitanje je da li ste uopste i anketirali ljude ili ste podmetnuli svoje!!!

i onda ide teorije zavjere, ma to je naštimano, izmišljeno.

A ja dobro znam kako se ankete rade, jer sam prisustvovao kreiranju jedne u adventistickoj crkvi, gde je Radisa Antic drzao predavanje, pa su umesto da pitaju prolaznike podmetnuli svoje ljude iz crkve da daju odgovore pred tv kamerama!

Ma da tamo svi umiru od gladi i siromaštva, korupcija ih razara, a mi smo kao i oni bgati, bez korupcije.

Time se vi bavite, namestate ankete, i zato te ankete nista ne vrede!

sada je namješteno, a kada se krene u rat onda nije.

Ti si obicni manipulator! I toga si svestan!

Btw, gde je Crna gora u anketi???

Najbolj ti je da sviraš svoju gitaru i da se slikaš sa curama. :)

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Ah, ako uzimas tvrdnje Jehovinih svedoka, onda mozes to sve da bacis u vatru, jer oni gaje otvorenu mrznju prema protestantima.

Isto kao i vi gajite mržnju prema Pravoslavcima i Katolicima .
Jehovni svedoci barem nisu zločinci , na odnos na drue

Bog jeste podigao reformaciju, jer bi inace ceo svet vecno bio pod papskom tiranijom do kraja istorije sveta.

I pojaviše se zlikovci i ubojice , puno bi bilo bolje dase i niste pojavili

Ovo je sigurno anketa iz kuhinje neke od protestantskih grupacija!
Prevrnuo mi se zeludac!

Lako je napraviti anketu u bogatim zemljama , neka dođu knam u
190348a_0_3GCk1.jpg

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Čim neko iznese podatke da ima bolji rod vi odmah da mrzi. Zato što vas većina mrzi. Zato su vam države u razvalinama.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330

To nisu tvrdnje Jehovinih Svedoka vec istoricara i strucnjaka. I nisam postavio nista od njih, samo sam pomenuo da i oni to navode.

I Jehovini Svedoci ne mrze protestante!

Čim neko iznese podatke da ima bolji rod vi odmah da mrzi. Zato što vas većina mrzi. Zato su vam države u razvalinama.

Ti imas predrasude i mrzis pravoslavne, opsednut si s njima, zato stalno napadas. A isto i Jehovine Svedoke jer su bolji od vas i nikog nisu ubijali nikad...

Vi protestanti ste ubijali katolike, i ti tu ne mozes nista, to je vas lep rod!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
I Jehovini Svedoci ne mrze protestante!

Većina njih mrzi sve koji nisu JS. Da vidiš kako se ponašaju po FB gdje slobodnije nego ovdje.

Ti imas predrasude i mrzis pravoslavne,

To govoriš jer ti to imaš, pa kroz mene projektuješ pokazuješ sebe, ima o tome u psihologiji dosta.

opsednut si s njima, zato stalno napadas.

Ti pričaš o nečijoj opsesiji a sam si opsjednut sa mnom.

A isto i Jehovine Svedoke jer su bolji od vas i nikog nisu ubijali nikad...

Nije problem ubistva čin nego stanje srce koje često manifestuje se kroz taj čin, čovjek može i da ne ubija a da je ubica u srcu ako mrzi, ovo tvoje je rezonovanje površno, ne postaje se ubica ubistvom ngo u srcu, opet tebi strana tema. KO da nisi ni čitao Bibliju svaki koji MRZI brata svog ubica je ljudski. Dakle uopšte ne znaš da je to problem srca, a ne čina. Tako mnogi JS mrze druge i misle da nisu ubice ako nisu nikoga ubili. A u stvari jesu.

Vi protestanti ste ubijali katolike, i ti tu ne mozes nista, to je vas lep rod!

Mape te demantuju za rod.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Većina njih mrzi sve koji nisu JS. Da vidiš kako se ponašaju po FB gdje slobodnije nego ovdje.

To govoriš jer ti to imaš, pa kroz mene projektuješ pokazuješ sebe, ima o tome u psihologiji dosta.

Ti pričaš o nečijoj opsesiji a sam si opsjednut sa mnom.

Nije problem ubistva čin nego stanje srce koje često manifestuje se kroz taj čin, čovjek može i da ne ubija a da je ubica u srcu ako mrzi, ovo tvoje je rezonovanje površno, ne postaje se ubica ubistvom ngo u srcu, opet tebi strana tema. KO da nisi ni čitao Bibliju svaki koji MRZI brata svog ubica je ljudski. Dakle uopšte ne znaš da je to problem srca, a ne čina. Tako mnogi JS mrze druge i misle da nisu ubice ako nisu nikoga ubili. A u stvari jesu.

Mape te demantuju za rod.

Kao prvo Jehovini Svedoci ne koriste facebook, to su prevaranti koji se predstavljaju svedocima a nisu. Kao drugo i Adventisti bi ispali pokvareni ljudi kad bismo gledali forum i facebook. Kao trece ti o psihologiji pojma nemas jer da imas ne bi mene optuzio vec sebe, i nijedan psiholog ne koristi pristup kojim ti ovde nastupas. Kao cetvrto pravis se pametan da mi ne znamo da je ubistvo cin srca i mi smo kao formalisti. Kao peto sve izvrces namerno.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ja nisam zločinac, niti je to moja crkva.

Za izjave pojedinaca ne odgovaramo ni mi ni moja crkva.

A što se tiče zoločina, šta je papstvo radilo nego ubijalo neistomišljenike, a nije propovedalo istinu.

Cela istorija papstva je prožeta zločinom i bludničenjem skoro svih zvaničnika Rimokatoličke crkve, papa, kardinala, itd.

O ovome se opširno može pronaći u delu koje je izdato i na našim prostorima pod naslovom "ljubavni život papa"

Ali hvala Bogu, on će sve urediti vrlo uskoro.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ja nisam zločinac, niti je to moja crkva.
Za izjave pojedinaca ne odgovaramo ni mi ni moja crkva.

Kako ne odgovarate kad ih velicate kao svece u knjizi velika borba?

Ovo je cisto izvlacenje!

Ovamo ih hvalite da su Bozji ljudi a kad navedemo njihove zlocine onda se o njih ogradjujete!

A sami kazete da ste "protestanti" i svrstali ste sebe u tu grupu a oni su cinili zlocine isto kao i katolici.
A što se tiče zoločina, šta je papstvo radilo nego ubijalo neistomišljenike, a nije propovedalo istinu.

A sta ste vi radili u sprezi sa vlascu ubijali ste i progonili katolike! Dakle isto!

A istinu propovedate tako sto bacate bombe, "protestantska amerika"!
Ali hvala Bogu, on će sve urediti vrlo uskoro.

Da uredice.

Natrag