Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ma nije problem, hoću da probam da ti pomognem.
Evo ja ću da ti iskopiram i pošaljem sve ono što mislim da je vezano za Istream a ti vidi šta misliš da treba.
Pa šta znam, meni se čini da Furk briše stvari ali videćemo tek sam u ovome malo jače od pola godine pa ne znam 100% sa sigurnošću
A ako ti se sviđa Furk kad budeš video Easynews lepo ćeš kao i ja otići kod svog operatera i reći im hvala vam za sve godine pružanja usluge ali želim da odjavim iptv/kablovsku/sat tv
A razmisliću da uzmem šesto-mesečnu pretplatu Furka ubuduće. Ušteda 4,5 eura u odnosu kad uzimaš na mesec dana, a imaš svaki mesec 40 GB-a viška što realno nije malo.
znam, koristio sam i ja to....ali meni mora biti pravi HD sa protokom vise od 10Mb/s.....arenavision radi na 2-3mb/s.....previse razlike u kvaliteti slike....sve sam ja to vec testirao i najbolji kvalitet je legalna pretplata....pricam za sebe naravno....Ma sve dok radi Arenavision ja se ne brinem za sport
http://www.easynews.com/fromafriend.html?ref_key=69b4b66abd9d04e1bff70a14febf045276fbd107