Xinity - Istream u XBMC

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Čekaj jel ti to izbaci u Istream ili ti ne da da napraviš acc na Easynews uopšte?

Jel si napravio acc na Easynews, jel možeš da uđeš u members area na Easynews?

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
Čekaj jel ti to izbaci u Istream ili ti ne da da napraviš acc na Easynews uopšte?

Jel si napravio acc na Easynews, jel možeš da uđeš u members area na Easynews?

u istream nece da otvori ni jedan fajl.....registracija free account je napravljena ok....mogu da udjem na sajt tamo bez problema.....verovatno mi opet nesto fali u istreamu da bi radio easynews plugin.....

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Jel si sve namestio tamo u podešavanjima u Istream? Možda ti to promaklo nešto? Štikliraš sourceve za film i tv, namesti tamo da ti pokazuje any za svrstu fajla a ne samo avi, namesti file size maximum isto any. Mislim, pretpostavljam da si sve to uradio al šta znaš, promakne neki put.

A probaj na Genesis da li hoće da ti radi Easynews. Nije isto jer Genesis ne može da da veće fajlove od 5 GB-a al opet probaj samo da li hoće da ti radi Easynews preko njega.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Ne mogu da proverim dok ne uplatim ponovo. Kad uplatiš onda dobijaš mesečni ciklus od datuma uplate da koristiš i tad možeš da gledaš i pretražuješ njihov sadržaj. To mi je malo glupo jer ja recimo imam preko 800 GB-a trenutno tamo dostupno na korišćenje, ali dok ne uplatim ponovo ne mogu da ih koristim. Furk radi odlično.

Jel si probao u Genesis?

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
Ne mogu da proverim dok ne uplatim ponovo. Kad uplatiš onda dobijaš mesečni ciklus od datuma uplate da koristiš i tad možeš da gledaš i pretražuješ njihov sadržaj. To mi je malo glupo jer ja recimo imam preko 800 GB-a trenutno tamo dostupno na korišćenje, ali dok ne uplatim ponovo ne mogu da ih koristim. Furk radi odlično.

Jel si probao u Genesis?
nisam jos pokusao u genesis....pokusat cu navecer pa javljam....jel genesis ima opciju za easynews i furk? ali ovo je malo glupo kako kazes....imas na koriscenju 800 giga a ne mozes potrositi....ovo se mi ne svidja nikako.....furk jeste tu dosta fleksibilniji....

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Ima i Genesis i za Furk i Easynews isto kao i Istream.

Probaj samo čisto da vidiš dali je do Istreama ili možda nešto do tvog free acc? Ja ću da pokušam nekako da se snađem za Easynews da proverim ;)

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
Ima i Genesis i za Furk i Easynews isto kao i Istream.

Probaj samo čisto da vidiš dali je do Istreama ili možda nešto do tvog free acc? Ja ću da pokušam nekako da se snađem za Easynews da proverim ;)

sada testirao i razocaran sam.nikako da se poslozi sve kako mora biti....kod istream trazi najbolje ali ne mogu gledati ni jedan link....kod genesis trazi losije ali tu moze da se gleda tako easynews kako furk....u dilemi sam....na kraju izgleda da cu koristiti samo furk addon.....:confused: ovde je primjer serije friends sa istream i genesis.....sasvim drugacije, sasvim neupotrebljivo.....

jQgxJx.png

XGEvky.png

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Kako ne možeš da gledaš na Easynews? Trebalo bi da imaš 10 GB dostupno kao deo probnog paketa.

Istream jeste bolji za traženje jer prikaže kako se celokupan fajl zove dok Genesis samo ovako, veličinu i još neke podatke ali na Istream možeš lepo da vidiš šta biraš.

Meni se desilo na jednom kad sam pustio film preko Easynewsa da mi pokaže poruku kako fajl nije dostupan ali sam probao opet i radilo je. Ali to samo jednom a gledao sam gomilu stvari preko njega. Znači može neki put da tako hoće da zezne. Ali u principu sve što se nađe trebalo bi da bude dostupno za gledanje?

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
ne otvori se video kad klinkem na link od easynews u Istream....za furk hoce....

Natrag