tp-link tl-wr543g je bolji!
on nosi na njemu oznaku 4xrange tj.high power tako da je jaci bar duplo i ima bolji nacin enkripcije tj.zakljucavanja (jaci)
ovaj 543g je bolji zato sto je novija verzija i softver im je bolji!radio sam sa njime i znam da radi extra tako da uzmi njega ako se dvoumis ali mislim da ces dati vise para bezveze jer ti ovo
http://www.netiks.rs/wireless-bezic...tmp-kriptovanje-64-128-152-bita-fiksna-antena zavrsava posao i jeftiniji je!
javi se za setovanje kad ga kupis pozz
Dodato posle 4 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Proizvod: TP-Link TL-WR543G 54Mb/s wireless 2.4GHz firewall client ruter, 1 x WAN + 4 x LAN, eXtended Range (2-3 x veći domet) Atheros čip, modovi AP Router/Client(WISP)/Bridge(PtP, PtMP), RP-SMA antena
Proizvod: TP-Link TL-WR340G 54Mb/s bežični ruter 2.4GHz, 1 x WAN + 4 x LAN, Atheros čip 100mW (20dBm), modovi AP/Router/Bridge(PtP, PtMP), kriptovanje 64/128/152-bita, fiksna antena
Wireless Broadband Internet Router 54 Mb/s, 802.11b/g Atheros chip, 1 WAN + 4 LAN porta - omogućuje umrežavanje više računara preko kabla i bežično i njihov izlaz na Internet, odličan Atheros radio deo, vrhunska sigurnost - 64/128/152-bit WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK, TKIP/AESWPA kriptovanje i autentifikacija, mogućnost isključivanja broadcast slanja SSID imena wireless mreže, lista bežičnih klijenata sa pravom pristupa ACL - Access Control List, Firewall - IP address filtering, MAC address filtering, Domain Name filtering; NAT, DHCP, PPPoE, L2TP, PPTP, UPnP, Dynamic DNS, Virtual server, DMZ, VPN pass-through, AP Router Mode & Bridge mode (point-to-point / point-to-multipoint), statistike protoka, može se podesiti tako da dozvoljava Internet pristup samo u zadato vreme tokom dana - moguće je da pristup bude potpun ili sa određenim restrikcijama, Web management, Quick Setup Wizard softver za jednostavnu instalaciju, fiksna antena