Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A da li se može nekako namestiti Wireless na telfone koji ga nemaju ubačeno. Tj one koje kad kupiš ne dobiješ wireless uz njih
Koji notebook? Koji model? Win 7 si verovatno dobio sa njime, znači da su ti svi drajveri instalirani. Da li te muči kako, na koju tipku uključiti wirles il šta?!ja imam jedan problem sa Notebook-om.. Kupio sam ga nedavno, ne znam bas da radim sa notebook-ovima, pa me zanima kako se pali wireless na njamu.. imam Windows 7 Starter OS, sve sam pretrazio i ne mogu da nadjem! Da li to ima veze sa windows-om? Ili mozda neki driver?? .. )
Unapred hvala!
Koji notebook? Koji model? Win 7 si verovatno dobio sa njime, znači da su ti svi drajveri instalirani. Da li te muči kako, na koju tipku uključiti wirles il šta?!
Imam jedan mali problem sa tp linkovim ap-om. Model je tp link wa500g a problem je sledeci. AP je vec jednom podesen i sada ne mogu da udjem u njegova podesavanja. Da li je moguce uci u podesavanja, a da se AP ne resetuje na fabricka podesavanja?