Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Radio bi kad bi imao odakle da se napaja. Tablet nebi mogao da mu isporuci +5v koje inace dobija sa usb-a na kompu.moj drug hoce da kupi usb tp-link da ga koristi na tablet,naravno tablet ima windows 8,a ne android.dali bi radeo tp-link na tablet sa sistemom win8?
ma,onako sam pitao.Radio bi kad bi imao odakle da se napaja. Tablet nebi mogao da mu isporuci +5v koje inace dobija sa usb-a na kompu.
Ako voli da experimentise i ima neka osnovna znanja....neka odsece OTG kabl pa neka mu ugura struju od nekog punjaca za telefon.
sve ostalo sto bih ti odgovorio i sto bi me ti dalje pitao ispada iz ove teme ,,wireless pitanja i odgovori". Imas na forumu elektronika i to, tu bi bilo pravo mesto.
moj drug hoce da kupi usb tp-link da ga koristi na tablet,naravno tablet ima windows 8,a ne android.dali bi radeo tp-link na tablet sa sistemom win8?
Jel moze neko da mi objasni kako ovaj ruter povezati na komp,gde sta treba ustekati (nema modem da znate da se sa njim ne povezuje,vec direkt sa kompom)?
U pitanju je Tp Link TL-WR743ND,ali ako mozete u detalje jer nisam sam nikad povezivao,a preko sugavog Win XP to moram.
http://www.zyxel.com/products_services/p_660hn_fx_p_660hn_fxz_series.shtml?t=p