Wireless - pitanja i odgovori

Član
Učlanjen(a)
07.06.2010
Poruka
46
Da li sad vidis....ta greska i ode sve do djavola u ovoj igri bez granica. Moras biti recitiji kad pitas jer svaki odgovor zahteva mnogo pojasnjavanja i strpljenja i ne zavrsa se jednom recenicom a ponekd i obradjivanje slika odnosi mnogo vremena onom ko ti pomaze .....i onda se zapitas zasto bi se neko cimao sa tobom kad neznas sta je ruter a sta adapter.
Sad posto smo ustanovili da ti koristis adapter a ne ruter pocinjem da kontam i priskacem u pomoc.

1. pokusaj update drivera na TL-WN7200ND mozda ti je bio ukljucen prilikom reinstalacije pa je dobio pogresni driver
    pokusaj da rezervises adresu na tom ruteru za sebe .... kako, mozes videti ovde
    ako tako radi nista ne diraj a ako ne radi onda pokusaj da stavis staticku adresu na tom adapteru koju si vec prethodno dodelio sebi na ruteru
Uradi korak pa probaj....ako neradi onda sledeci pa probaj........

Pokusao sam prvi korak, nije radilo... Pokusao sam drugi korak, ali nisam mogao da se snadjem, jer je modem koji se koristi Cisco EPC3925, i nigde nisam mogao da nadjem da rezervišem adresu, ako možes da mi kažeš gde bi trebalo to da se nalazi...

Učlanjen(a)
23.11.2014
Poruka
87
Pokusao sam prvi korak, nije radilo... Pokusao sam drugi korak, ali nisam mogao da se snadjem, jer je modem koji se koristi Cisco EPC3925, i nigde nisam mogao da nadjem da rezervišem adresu, ako možes da mi kažeš gde bi trebalo to da se nalazi...
da....na cisco modemu je to malo komplikovanije. Nisam imao prilike da koristim taj modem , pogledaj na netu procackaj. Video sam da SBB ima PDF objasnjenje, mozda tu nadjes. Da mi je u ruci modem znao bih, ovako ti ne mogu puno pomoci oko toga.
Reci mi jesi li pokusavao neki drugi wireless adapter ?! Jer kad je sa druge strane cisco :) adapter je onda 100%

Član
Učlanjen(a)
07.06.2010
Poruka
46
da....na cisco modemu je to malo komplikovanije. Nisam imao prilike da koristim taj modem , pogledaj na netu procackaj. Video sam da SBB ima PDF objasnjenje, mozda tu nadjes. Da mi je u ruci modem znao bih, ovako ti ne mogu puno pomoci oko toga.
Reci mi jesi li pokusavao neki drugi wireless adapter ?! Jer kad je sa druge strane cisco :) adapter je onda 100%

Nisam, nemam drugi. Nego da li ja trebam da udjem na cisco ili na taj tp link adapter?

Član
Učlanjen(a)
07.06.2010
Poruka
46
Sta mislis da li moze biti ovde negde?

Prilozi

• dssd.jpg
    dssd.jpg
    124,3 KB · Pregleda: 33
Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
231
Jel koristi neko tp-link tl740N?Treba mi beckup od pomenutog modela.molim ako neko koristi da postavi da skinem.hitno mi je!

Natrag