Član
- Učlanjen(a)
- 16.03.2010
- Poruka
- 542
pozdrav svima na forumu.ako može mala pomoć u vezi sledećeg:imao sam problema sa povezivanjem pc-a na internet preko wireless routera.problem je bio takav da svaki put kada hoću da se povežem morao sam isključiti i ponovo uključiti router.ovi iz telekoma su došli i to popravili.međutim sada ne mogu da se mobitelom povežem na internet(do njihovog dolaska to je odlično radilo).router je zte zxhnh108l.na routeru se nalaze ove komponenteower,dsl,internet,lan1-4,wlan i wps.aktivni su power,dsl,internet i wlan. mobitel je huawei ascend y 200 i u mobitelu je sve urađeno šta treba . znači meni je poznat pasword sa kojim bi se normalno trebao povezati na internet sa mobitelom .pokušavao sam ući u postavke routera međutim tu su stavili drugi pasword .šta su oni mogli zeznuti ako neko ima ideju.hvala
tu je ruter problem jer je sra..e e sad ja ti predlazem da kipis jedan obican ruter koji ces da povezes na taj i da ne razmisljas,moja preporuka neki tp link cena im je od 15-20e,ugasi wifi na tom tvom i koristi preko novog i nemoj da razbijas glavu i cekas telekom da ti dolazi na vrata.