Zdravo
Imam jedno pitanje... Kada sam konektovana na neki wireless, lap top blokira i ne moze da se ugasi normalno vec moram da iscupam kabal ili izvadim bateriju. Kada nisam konektovana, sve funkcionise normalno. Sta bi trbalo da uradim? Unapred hvala
Ne citam pazljivo, pa zaboravih najvaznije:
-uredjaj je Toshiba Satellite C660 1x3, a wireless imam svoj kuci, ali ista stvar se desava i kada se nakacim na neciji wireless... :/
bas danas sam radio sistem na jednom Toshiba Satellite C660-115 i hteo sam da ga razbijem zbog wlana jer nije hteo da ga prepozna automatski na win7 a kod dobavljaca ima nekoliko drajvera koji nude i jedva sam ga sredio.
mislim da ta satelite c660 serija ima neki zajeb sa tim wfijem,i posle instalacija pucala mi je konekcija sa ruterom par puta bez objasnjenja.
mozda je pogresan drajver instaliran pa ti to pravi problem.
ovde imas drajvere za nekoliko njihovih adaptera koje ugradjuju u te modele
HTML:
https://aps.toshiba-tro.de/wlan/?page=downloads
kad udjes na stranicu levo su vrste adaptera tj marke,ti imas neki od tih marki u laptopu
Atheros
Broadcom
Intel
Realtek
izaberi tip operativnog sistema i u produzetku kliknes na download,verziju uvek gledas noviju da skines
imas 4 kom jedan od njih mora da radi i pre instalacije uvek deinstaliras stari
ako nista od ovog ne bude pomoglo probaj sistem da podignes ponovo i sve reinstaliras
ako ni to ne pomogne verovatno je crkla wfi kartica ili je pred smrt pa ona pravi problem,to se menja u bilo kom servisu za racunare za ne vise od 2000-3000din.
nadam se da ces se snaci.pozzz