Član
- Učlanjen(a)
- 08.01.2010
- Poruka
- 231
konobar019,odakle si ako nije tajna?Momci samo lagano,ovde smo da pomognemo drugima ne da se raspravljamo sta je bolje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
konobar019,odakle si ako nije tajna?Momci samo lagano,ovde smo da pomognemo drugima ne da se raspravljamo sta je bolje
hvala alimpije1,kupicu ovaj sto si mi preporucio od 15 eura.reci mi jos dali cu imati bolji signal od 40% sa alfom?Uzmi koji oces, al ovaj adapter se najbolje pokazao i dugo je na trzistu, sto znaci da je proveren.
Pogledaj i ostale oglase, polovnih TP link adaptera ima koliko koces, al Alfu polovnu tesko da ces naci.
Ko je kupi ne prodaje je vise.
hvala alimpije1,kupicu ovaj sto si mi preporucio od 15 eura.reci mi jos dali cu imati bolji signal od 40% sa alfom?
mislio sam da taj tp-link 722N ubodem na laptop,posto serujem net sa kompa na laptop.pa mi reci jel cu imati bolji signal na laptopu ako mu stavim tp-link i preko njega hvatam signal sa racunara?Imaces preko 70%, i sto pre prodaj tvoj TP Link, ja sam moj jedva prodao, a drugar ga jos prodaje. On je vise za po kuci, ili neposrednoj blizini, nije za neke udaljene signale. Zalosno ga gledati kako se muci.
mislio sam da taj tp-link 722N ubodem na laptop,posto serujem net sa kompa na laptop.pa mi reci jel cu imati bolji signal na laptopu ako mu stavim tp-link i preko njega hvatam signal sa racunara?
prodaje asusProdajem asus awus 036H b / g 1000mw wireless karticu sa antenom 5dbi.
Orginal Made in Taiwan.
Izuzetna kartica za malo novca. Novo - nekorisceno.
Alimpije1,imam problem sa sherovanjem.kad sherujem sa kompa na laptop,laptop vidi sherovanu vezu ali stoji zut trouglic i pise ogranicen pristup.sta da radim?Imaces.