- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Hmm, insider preview... odlično, i moja je distribucija na toj grani. Čekam samo da mi stigne.
Kakvi su prvi utisci?
Bolja li je od 21h1? Ima li čega novog?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hmm, insider preview... odlično, i moja je distribucija na toj grani. Čekam samo da mi stigne.
Ako i ima nešto ništa vidljivo sem broja. Izgleda sve isto. E sada kako bi izgledala čista instalacija ne znam.
Gde mogu da skinem cistu verziju Windows 10 Pro 64 bita.... ovo sto skinem sa majksostovog sajta neda mi tokom instalacije da odaberem pro verziju nego instalira hom i tako u krug...
Instalirao win na fleski uz pomoc Rufus programa podigao butabilno win i instalirao ali nigde mi ne daje da biram koji cu vindows nego direktno instalira win jom kao sto je bio na lap topu kad dam ga kupio a hocu da ga nadogradim u pro veriziju... Zivim u Hamburgu i to je problem da sam u Srbiji kao sto sam bio resio bi ga ali ovde ne smem da se zezam...Nema "čistije" verzije od te koju si skinuo sa ms sajta.
BTW, kako si radio instalaciju?
... podigao butabilno win i instalirao ali nigde mi ne daje da biram koji cu vindows nego direktno instalira win jom
Ma kakav apdejt uradio sam ponovo cistu instalaciju ali mi tokom instalacije neda da biram win 10 pro nego automatski instalira win 10 hom kao sto je bio na lap topu kad je kuoljen...Pošto se nema uvid u svaki korak procedure instalacije kroz koju si prošao, pretpostavka je da je instaler uradio apdejt, a ne novu instalaciju.
"Čista" verzija instalacije win10pro može biti samo prepakovana instalacija od strane "nekog tamo" i za nju ne možeš biti siguran da osim win-a neče instalirati još nešto.
Eventualno, probaj da na int-u potražiš win10pro OEM verziju.
[EditionID]
Professional
[Channel]
Retail
[Channel]
Retail
[Channel]
_Default
[VL]
0
https://easyupload.io/8uxa9k