Veštica sa kristalnim zubima koja uči o kraju sveta

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
24.01.2010
Poruka
667
PITANJA

1. DA LI CINJENICA DA SU MNOGI POZNATI SRBI BILI MASONI - USTVARI GOVORI DA JE CELA SRPSKA NACIJA MASONSKOG POREKLA, I DA JE VERA SRBA USTVARI MASONSKA?
Ма сто посто су сви Срби масони. Најбољи доказ је да је Србија финансијски најјача држава на свету и да ведри и облачи у светској политици. Амери, Руси и Кинези долазе на смену да се посаветују и да питају српске масоне шта да раде. Још један и то необорив доказ је да Србију никада нико није смео да нападне и да све војске пазе да се Србији нешто не деси и да је недајбоже неко не нападне. Још један је по чему масони најбоље могу да се препознају је да увек иду ногама наизменично(лева-десна), ту их одмах провалиш! Могао бих још да набрајам доказа, али паметном је и ово довољно.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Zamenio sam Uriju za Uriju obojica masoni i imaju iste nazive pa se greška desila.
Čujem ovde jelenaši pominju Bibliju a stalno beže od pitanja koja se tiču Biblijskog učenja i masonskog pa ću zato jelenašia ponoviti pitanje:

Biblija kaže:

11:5 I ako im ko nepravdu učini, (prorocima)oganj izlazi iz usta njihovih,(proročkih) i poješće neprijatelje njihove; i ko bude hteo da im učini nažao onaj valja da bude ubijen.

Iz čijih usta izlazi oganj po reči proročkoj?
IZ USTA PROROČKIH!

JELENAŠIMA SU PROROCI BIBLIJA i onda kaže da su NEPRIJATELJI BIBLIJE francuski revolucionari.
Sad po proroštvu Biblija treba da izgovori reči kao Ilija što izgovori i oganj da spali revolucionare ALI desilo se OBRNUTO pa neprijateljispalili Bibliju-proroke...moje pitanje je KO NAS JE SLAGAO JOVAN DAJUĆI POGREŠNO PROROŠTVO ILI VEŠTICA SA KRISTALNIM ZUBIMA KOJA UČI O KRAJU SVETA?

Rachem pa đesi ti lukava jelenaška lisice?
Na četu kažeš nisi jelenaš a odmah javljaš svojima da sam napravio grešku zamenivši masona Uriju subotara za masona Uriju radničke partije.Kako rečesveti Kalabić imam ja nos za takve čvrsto sam verovao da si ljigavi jelenaš i bio sam u pravu tu nisam pogrešio.
Kao interesuje te sve o Adv. gde su grešili a sad ti se sviđa kad tvoj ortak (mada mi to liči da to isti ima dva naloga) zaudara mu trag nečoveštvom.

Dakle jelenaši ko gore slaga Jovan ili veštica?

{

: Da adventista ne moze da pripada tajnim drustvima ukljucujuci i masone.

Nikome laž nije dozvoljenasem masona to im je osnovno sredstvo za napredovanje ustepenima evo i dokaz:

sda-masoni-5-jpg.28674

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ne radi se ovde o tome da su svi srbi masoni, iako ih ima.. Radi se o tome da su masoni cisto pravoslavne simbole preuzeli kao svoje i time stvaraju laznu sliku da su oni masonski.. Masoni nastaju iz judaizma sa primesama kabale i zato preuzimaju judejske simbole, a posto pravoslavlje preuzima judejske znakove i simbole kao svoje(jer je Hriscanstvo bazirano na judejskoj veri), cini se da su i pravoslavni takodje poreklom masoni..

Niti su pravoslavni niti judejski masoni, vec je u pitanju preuzimanje znakova, te povezivanje istih sa satanizmom i paganstvom te stvaranje vestacke slike da su obe religije vezane za okultno. Niko ne moze tvrditi da je Davidova zvezda na primer ili Lav paganski simbol, ali opet isto imaju i masoni, jer je njihova nauka bazirana na judaizmu..
Tako je sa svim simbolima, oni se preuzimaju..

To je najveca prevara masona i njihov cilj, da prikazu sve vere jednakim i paganskim(jer oni onda mogu prihvatiti sve vere, i dodati im svoje satansko tumacenje - tako rade sa Hriscanstvom), isto i manipulisanje istorijskim cinjenicama, izvrtanje i stvaranje fiktivne price tipa Den Braun, da su tradicionalne vere judaizam i pravoslavlje preobuceni paganizam , i da su svoju veru zasnovali na "egipatskoj religiji".

Ovo je gruba laz i podmetanje!

To je ono sto sekte sire kao svoje ucenje(o otpadu tradicionalnih), a to je gruba neistina!

SVI PRAVOSLAVNI OBREDI I SIMBOLI SU VEZANI ZA JUDAIZAM!

Medjutim, ovi simboli su jedan od nacina prepoznavanja masona, i mi ne mozemo reci da je on siguran, ali je svakako bitan na ovoj temi, i treba ga uzeti u obzir.. Pogotovo eksplicitne simbole, koje su direktno i kreirali masoni.

Na kraju, da ponovim ono sto se krije, a sto se jedino zna u vrhu, jeste da je masonima osnovni i glavni cilj da tradicionalne vere poput Judaizma i Hriscanstva predstave kao paganske, i time ljude odvoje od pravog Boga, i na kraju privuku satanizmh..

Na zalost, sekte su ovu laznu pricu masona uvrstili u svoje veroispovedanje..

Ako shvatite sta radi Zeitgeist, shvaticete i kako masoni stvaraju svoju fiktivnu pricu..

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Niti su pravoslavni niti judejski masoni, vec je u pitanju preuzimanje znakova, te povezivanje istih sa satanizmom i paganstvom te stvaranje vestacke slike da su obe religije vezane za okultno. ..

Mire, bilo je tu jos pitanja u mom komentaru, a tvoj odgovor sada primeni na Adventiste, ali sagledavajuci SVA piotanja koja sam postavio, i videces da vi koji to isto tvrdite za Adventiste - ustvari ste iskljucivi, jer druge optuzujete za masonstvo, a licno masonstvo i satanizam u svojim redovima pravdate i to u pokusaju.

Ne postoji fikcija povezanosti mnogobostva i okultizma i tradicionalnog Hriscanstva, jer istorija jasno govori da je do takvog mesanja doslo, i da danas u tradicionalnim crkvama ne postoji nista drugo osim mnogobostva obucenog u Hriscansko ruho.

Dao ti Bog da to shvatis..

----------------------------------------------------

Taramana, pitanje za tebe.

Odkud papa i kardinali Hriscani upraznjavaju ovaj masonski znak skrivene ruke u kaputu, i masonske pozdrave, i otkud satanisticki simboli pentagram na tradicionalnim crkvama, i satanisticki znakovi rukom?

masonski pozdrav rukom sa palcem spolja

okultni magijski simbol

znak rukom koji predstavlja rogove Bafometa ili sotone

sv-jovan-krstitelj.jpg
leptirica5555-ikona-301.jpg

znak rukom na predstavi Bafometa

okultni znak "mudra" sa dva prsta

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
S vama covek ne vredi da razgovara..
Dam ti odgovor, i ti opet ponavljas isto i stavljas iste slike, optuzujuci nas za paganstvo..
Kad ces vec jednom shvatiti da je to masonska laz?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Mire, a da li vredi razgovarati samo kada su u pitanju optuzbe na Adventiste?

Sam odgovori sebi i u tome ce se ogledati tvoje postenje.

Tvoj predhodni odgovor je nerazuman, jer dokazi koje sam postavio su ocigledni, jer ti kazes da je to fikcija, a ja sam ti prilozio vidljive dokaze.

Evo ponovo.

Vi ste optuzili da neki bivsi BIVSI Americki masoni koji koji su prihvatili Adventizam drze ruku u kaputu kao masonski znak, i neke druge simbole.

Sada ja tebe pitam - zasto sadasnji papa drzi ruku u kaputu kao masonski znak, i zasto bivse pape primenjuju masonski pozdrav, i zasto su na pravoslavnim ikonama sveci i Hristos prikazani sa satanistickim znakom rukom koji oznacava rogove satane?

MASONSKI ZNAK RUKE U KAPUTU SADASNJEG PAPE

MASONSKI POZDRAV RUKOM BIVSIH PAPA SA PALCEM SPOLJA

PENTAGRAM - SATANISTICKI SIMBOL NA PRAVOSLAVNOJ CRKVI

ZNAK SOTONE NA PRAVOSLAVNIM IKONAMA

sv-jovan-krstitelj.jpg
leptirica5555-ikona-301.jpg

okultni znak "mudra" sa dva prsta

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Ako neko sretne kakvog jelenaša koji je još koliko toliko POD LIBELOM neka ga pita:
ZAŠTO NIJE OGANJ IZAŠAO I SPALIO NEPRIJATELJE PROROKA VEĆ SPALIO PROROKE?
KO NAS SLAGA JOVAN ILI VEŠTICA SA KRISTALNIM ZUBIMA KOJA UČI O KRAJU SVETA?

Ko nas laže ovaj:
11:5 I ako im ko nepravdu učini,(prorocima) oganj izlazi iz usta njihovih,(proročkih) i poješće neprijatelje njihove; i ko bude hteo da im učini nažao onaj valja da bude ubijen.

Ili ovaj:
Dva svedoka su stari i novi savez gde francuski revolucionari spaljuju Bibliju i prestaje svedočenje na 3,5 godina.

Ko nas laže narode,Božji prorok ili masoni?

MIRE bracika,nema David nikakvu šestougaonu zvezdu to je cionistička laž.
To je manipulacija gde su oni kao osnivači masonerije podmetnuli navodno Davidovu zvezdu koja NE POSTOJI a zapravo sustavili Rifanovu zvezdu iz SZ koja je postojala odavno.
Podmetnuli su je mom narodu i nose je na zastavi Izrailja gneveći Boga i prkoseći.Uništiće seta zvezda sve sa cionitima jer će oni Hram postaviti i odvesti svog miljenika iz Vatikana tamo kao Boga i daće mu se uruke Ilija i Mojsije da ih ubije a potom će nestati dotični u jezeru lave sve sa ortakom cionistom lažnim prorokom kao vrskim liderom jer su to obojica.

Uspravan lav je na grbu moje porodice i to je znak Judinog plemena i nije paganski znak slažemo se.

Amos ,,5:26 Nego ste nosili šator Moloha svog, i Hijuna, likove svoje, zvezdu boga svog, koje sami sebi načiniste.,,

Dela ,,7:43 I primiste čador Molohov, i zvezdu boga svog Remfana, kipove koje načiniste da im se molite; i preseliću vas dalje od Vavilona.,,

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Sa tvoje ljudske tecke gledista i pogresnog tumacenja otkrivenja van biblijskog i istorijskog konteksta, i plus izvrtanja tudjeg ucenja - to je tako.

Sa biblijske tacke gledista ne.

Dakle, dva svedoka su smestena u kontekst dogadjaja vezanih za Francusku revoluciju i Robespjerovu vladavinu terora, u vreme nakon 1260 godina mracnog srednjeg veka, kada je vera u Francuskoj bila zabranjena za tri ipo godine, nakon cega je ponovo nastupila slobpoda, i nakon toga osnovano prvo biblijsko drustvo i to u kuci najveceg neprijatelja vere Voltera.
Dva svedoka koji propovedaju u to vreme pod drzavnom zabranom su svedocanstva staroga i novoga zaveta.
Po isteku 1260 godina mracnog srednjeg veka - dva svedoka - svedocanstva staroga i novoga zaveta koje su prenosile verne Bozje sluge, simbolicno su ubijeni za tri ipo godine ( kako biblija i napominje ), jer je svaki oblik vere u Evropi bio zabranjen i uveden ateizam, a biblija i verske knjige zabranjene za upotrebu.

Nakon ovog perioda ljudi su ponovo poceli da se okrecu veri, cime je osnovano i prvo biblijsko i inostrano drustvo 1908 godine.

Neprihvatanje jevandjeoske istine uvek dovodi do sudova, i ona ce na kraju dovesti do toga da jedan deo ljudske populacije bude osudjen na smrt zbog neverstva, i to je prikazano sudovima koje ova dva svedocanstva donose sa sobom, a to je sud i odvajanje zita od kukolja.

Sada Taramana jedino treba da odgovori - kako je to Bog postao cirkuzant, pa je poslao bljuvace vatre na zemlju koji izvode cirkusku predstavu bljuvanja vatre pred ljudima?

I po obicaju, nije odgovorio na moja predhodna pitanja, a opsudjuje druge kako navodno ne odgovaraju na pitanja.

PREDHODNI KOMENTAR:

http://serbianforum.org/threads/ves...uci-o-kraju-sveta.698731/page-14#post-1916101

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
OOONerarzumni rode!!!
1:10 A Ilija odgovarajući reče pedesetniku: Ako sam čovek Božji, neka siđe oganj s neba i proždre tebe i tvoju pedesetoricu. I siđe oganj s neba i proždre njega i njegovu pedesetoricu,,

Ako se nađe neki RAZUMAN jelenaš neka kaže zašto se OBRNUTO desilo umesto da budu spaljeni neprijatelji ono spališe proroke ko nas slaga Jovan Božji čovek ili lažni učitelji jelenaši?

Imate li ideju otkud masoni da su braća veštici?
sda-masoni-5-jpg.28674

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
06.03.2016
Poruka
175
Ako neko sretne kakvog jelenaša koji je još koliko toliko POD LIBELOM neka ga pita:
ZAŠTO NIJE OGANJ IZAŠAO I SPALIO NEPRIJATELJE PROROKA VEĆ SPALIO PROROKE?
KO NAS SLAGA JOVAN ILI VEŠTICA SA KRISTALNIM ZUBIMA KOJA UČI O KRAJU SVETA?

Ko nas laže ovaj:
11:5 I ako im ko nepravdu učini,(prorocima) oganj izlazi iz usta njihovih,(proročkih) i poješće neprijatelje njihove; i ko bude hteo da im učini nažao onaj valja da bude ubijen.

Ili ovaj:
Dva svedoka su stari i novi savez gde francuski revolucionari spaljuju Bibliju i prestaje svedočenje na 3,5 godina.

/QUOTE]

Slusaj ti Taramana,

Posle tolikih iznetih lazi i prostaklluka koji si pokazao preme onima s kojima bi navodno zeleo da diskutujes, zar ti zbilja mislis da ce neko i posle toliko bezumlja, lazi i nekulturte, odvojiti vreme da bilo o cemu sa tobom diskutuje?

Pogledaj malo koje sve prostacke izraze si naveo da bi javno ismejsao i o sramotio advnetiste. I Jos i posle toga ocekujes nekakvu diskuisiju.

Prijatelju. dok se ne naucis kulturi i ljudskom ponasanju, diskutuj sam sa sobom, jer jedino ti to i preostaje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag