Veštica sa kristalnim zubima koja uči o kraju sveta

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
MASONSKI ZNAK RUKE U KAPUTU SADASNJEG PAPE

MASONSKI POZDRAV RUKOM BIVSIH PAPA SA PALCEM SPOLJA

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Sta hoces sa tim Laodikeja?
Ja sam odgovor dao, to moze biti obicno rukovanje, moze biti i slucajnost..

Ali mnostvo dokaza ne moze biti slucajnost..
Pogotovo kada je nauka identicna masonskoj(kada su osnivaci masoni), i to u udruzenom napadu na Hristovu Crkvu.. A VI NAS NAPADATE! NE MI VAS!

Ja nisam tvrdio da su one slike pionira sa rukama ispod kaputa eksplicitni dokaz pripadnosti masonskoj organizaciji, ali je sumnjivo..
I nisam ih postavljao, samo jedan jedini put, kad sam bio izazvan..

I odgovorio sam odakle ti simboli u Hriscanstvu a samim tim i u katolickoj i pravoslavnoj crkvi, simboli su preuzeti iz judaizma, dok masoni tj. vi sirite pricu o "vezi sa paganizmom".

Ako su jevreji pagani onda smo i mi. Jer iste simbole imamo!

Ti nisi ni jedan simbol uzeo da istrazis(a znas da postsvljas slike i povezujes sa paganizmom), pa uzmi onda samo piramidu u kojoj je JHWH, to nije masonski simbol vec Judejski, a koji masoni preuzimaju kao svoj.. To je samo jedan primer, a ima ih koliko hoces, i nalaze se po crkvama, svi do jednog preuzeti iz judaizma...

Lepo kazem sva nasa simbolika je vezana za judaizam, Hram, Svetinju i Judejske obrede i sve je to u skladu sa Biblijom.. Nema nikakvog paganizma..

Vasi teolozi, da nekazem koji su na forumu, imaju predmet o pravoslavlju na fak. i to im je poznato, ali se prave ludi..

A vi ste slepi to da uvidite, jer su vas masoni vaspitali.

I jos nesto da kazem, ako te iste simbole i vi imate, ( i koristite ih po knjigama, po crkvama.. svuda) , zasto onda nas optuzujete da smo "iste preuzeli od pagana" i da smo i mi pagani, a kada ih vi koristite, onda "su vam podmetnuli"?

To je licemerno, poturate ljudima laznu pricu, a znate da ni jedan od ovih simbola nema nista sa paganstvom!

Izida, Horus i Seth - bajke za malu decu, a pisac im mason.. To vidi i malo dete kada slusa, samo vi ne, jer vam je um zatrovan..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ovu pricu su osmislili masoni, da posvadjaju i razbiju Hriscanstvo...

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Mire, ne napadamo mi vas, nego upravo vi nas, a ono sto sam ja postavio nema govora sa slucajnoscu, jer su dokazi ocevidni.
Upravo ste vi masoni u savezu sa Luciferom osmislili pricu o navodnoj povezanosti Adventizma sa masonima, da bi se borili protiv istine, i Bozje crkve.

Ne postoje dokazi o povezanosti masona i Adventista, osim da su u tradicionalno masonskoj Americi neki od bivsih masona pristupali Adventistickoj crkvi, a crkva je nastala od pripadnika razlicitih protestantskih vernika koji su 1844 godine napustili svoje crkve, pa i ti bivsi masoni koji su bili pripadnici tih protestantskih crkava, cak i Rimokatolicke crkve.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Maričelo đes ti ba?
Što ljutiš njega odma...nisam vas poklao kao što Ilija učini sa lažnim učiteljima čak nisam ni onoliki sarkazam pokazao prema vama koliki Ilija pokaza prema lažnim učiteljima i taj tvoj naivni pokušaj da pobegneš od odgovora je detinjast (uzimam svoje igračke i neću višeda se igram) negoti jarane lepo sedi i napiši odgovor jer ti možeš odavde pobeći ali od Boga nećeš,shvataš li ti da ni ovo nije slučajno već ti je prilika da ispitaš masonske laži i budeš ČOVEK pa priznaš da je laž zaista laž i bićeš tad poštovan kao ISKRENI vernik a dotle si šarlatan koji nezna ni šta hoće već kopira masnsku laž lepeći istu gde god stigne to radi i Laodikeja pa time nije postao iskren niti vernik već običan papagaj koji se divi svom perju jer je to sve što ima.

Tako i ti nastupio si sa uobražene visine kao i JS da ti nama pokažeš pravu veru gde su konji krilati a Turci repati i gde nedelja mutira u žig zveri i kako umesto da oganj spali neprijatelje onspali proroke...to retardirani umno ne mogu progutati a kamoli ovaj verujući narod kojem ti kao umilno želiš blagoslov a ja vas znam da ste glumci i da će spasti maske i ljigavi govor kad vas malo isprovociram i to se tako i pokazalo.
Lepo ti sedi i nasvako pitanje odgovori i potom poslušaj argumente koji to tvoje pokazuju lažnim pa pokušaj biti ČOVEK i još ISKREN pa bez predrasuda sve sagledati i onda priznati da si bio zaveden zbog dohotka (nepravednog dobitka) i prihvati ISTINU radije nego platu od masona i tad ćeš zavređivati poštovanje i drugi rečnik a dotle si u rangu prevaranata i lažova a takvi nisu za pohvalu zato sad ne očekuj da uvažavamo takve jer to nije normalno već se tama mora razobličavati.

Izvoli prvo odgovori zašto su spaljeni proroci umesto da njihovi neprijatelji budu slapelji?
Evo ti ponovo prilike da pokažeš ljubav za istinom ili da pobegneš sa svojim igračkama izbor je tvoj:

Ja,lepe sličice divota jedna...ima li neko ideju otkud masoni kod seke kad ih ona mrzi?

sda-masoni-5-jpg.28674

Te kvarne masončine našu seku prevariše i utrapiše joj onaj veliki tvrdi i uspravni obelisk pa jadnica pomislila da time pokazuje kolika je Džemina vera velika.Lukave masončine naivnu sekicu prevarile da je pametna i da je mesmerizam dar od Boga pa uvek po narudžbini potvrđivala njihove laži jer je JASNO VIDELA i POKAZANO JOJ JE Džemo joj je pokazivao i jasno je videla njegove ideje kao Gospodnje.

Sve tri masonska gnezda (Mormoni,čekaoci subote,Raselovi robovi)uče o odbacivanju Izrailja i brane hranu i ženidbu i Paja kaže da to čine DUHOVI ĐAVOLSKI da li vi verujete Paji?

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Mire, ne napadamo mi vas, nego upravo vi nas, a ono sto sam ja postavio nema govora sa slucajnoscu, jer su dokazi ocevidni.
Upravo ste vi masoni u savezu sa Luciferom osmislili pricu o navodnoj povezanosti Adventizma sa masonima, da bi se borili protiv istine, i Bozje crkve.

Ne postoje dokazi o povezanosti masona i Adventista, osim da su u tradicionalno masonskoj Americi neki od bivsih masona pristupali Adventistickoj crkvi, a crkva je nastala od pripadnika razlicitih protestantskih vernika koji su 1844 godine napustili svoje crkve, pa i ti bivsi masoni koji su bili pripadnici tih protestantskih crkava, cak i Rimokatolicke crkve.

Taramana. jer i papi hladno pa je stavio ruku u kaput.

MASONSKI ZNAK RUKE U KAPUTU SADASNJEG PAPE

MASONSKI POZDRAV RUKOM BIVSIH PAPA SA PALCEM SPOLJA

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
sda-masoni-5-jpg.28674

Đeneralčići trče kod svog poglavice u Vatikan da uvuku Islamiste u ekumenu jer nisu svi za, pa treba pomoć od bratije.
Do pre deceniju radili su jedni drugima o glavi a sad rade o našim glavama udruženo.
Hidden%2BHand%2Bwith%2BPope.jpg

Judaizam je kreirao vladanje iz senke a poglavicama se svidela ta moć videći kako zarobljenici preuzimajuvlast nad parlamentom u Rimu pa su oni silom pokušavali zatrti masone ali lukavstvo je presudilo te se izmiriše čineći uslugu za uslugu poglavica želi Jerusalimski Hramda bude Bog a oni da im se laži potvrde kao istinite te da skupljaju novac.Poglavici je slava pod jedan dok je masonima novac pod jedan i lepo sarađuju.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330

Neverovatno je da covek moze da se nazove "homo sapiens" sto znaci da ima razum, a da prica ovakve stvari. To govorim po evolucionoj teoriji a i po Bibliji, jer vama su popili mozak..

Niko vas nije napadao iz Pravoslavne, gde si ti video da sam ja vas ikada napao? Suprotno je, to vidimo i po slikama sto postavljate i nauci koja je "napad na tradicinalne" .

A to sto odgovaras Taramani postavljajuci Papinu sliku, a on protivnik katolicke crkve, opet nema veze sa razumom..

Govoriti da smo mi u vezi sa luciferom je tek pokvareno, a niti odgovara cinjenicama.
Lepo sam rekao odakle simboli u nasoj crkvi, iz Judaizma. Ali ti namerno ignorises cinjenice..

Bice neophodno da otvorim novu temu, gde cu objasniti simboliku crkve i poreklo tih simbola, kao i odgovoriti na sve ove optuzbe, i slike sto neprestano postavljate..

Van svake pameti je ovo sto radite, ja ne mogu da se nacudim, ili tolikom slepilu, ili tolikoj pokvarenosti.. A bice da ima i jednog i drugog.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Mire bracika,nemoj se opterećivati,ko ima razuma on zna a ko nema nikad neće ni znati.
Ti nikome razum ne možeš dati a dokaza imaju isuviše pa nevredi.
Ono što svi trebaju znati je sledeće:
Najvažnija stvar je KO JE OSNIVAČ-KREATOR neke zajednice jer se to tim duhom pokreće i taj duh prati tu kreaciju.
Rimski poglavar je čovek bezakonja od početka i svi sledbenici nasleđuju taj duh.
Osnivači čekalaca subote su masoni i taj duh prati njihovo vodstvo do kraja.
Tako istinsko hrišćanstvo prati Hristov Sveti Duh i svi koji su Hristovi imaju Hristovog duha kao što svi čekaoci imaju masonskog duha pobune ili sledbenici koji su pokorni poglavici duha bezakonja i nasilja.

Pravoslavlje nije ni pod bezakonjem niti pod masonima i to oni što imaju razum jasno vide a to što i tamo neko pokušava nešto ubaciti nema veze jer je glavno ko je OSNIVAČ.i MEĐU HRIŠĆANIMA JE BIO JUDA ISKARIOTSKI pa nisusvi hrišćani izdajnici.
Kod Pravoslavlja imaju dve stvari koje zameram ato su:
1.Kađenje i celivanje ikona.
2.Slavljenje umrlih ljudi koji su Boga slavili.
Ako bi neko trebao imati svetce onda jeto Izrailj od svetog Mojsija do svih apostola a nikome od njih ne daju slavu.
Grčka je prenela u Rim tešku paganštinu to beleži istorija i tamo su imali jednog glavnog boga i oko 20 manjih i svaka porodica je imala svog malog bogića zaštitnika porodice kojeg je slavila to je istorija zabeležila više autora ateista to beleže imanujući božanstva.
Kod Mojsija Bog izričito brani da kad koji je za svetinju nesme biti upotrebljen za kađenje domova ili ljudi a ovamo se kadi i slika i narod i mrtvac i grob i auto i stan...gde nalazimo dozvolu za to?

27:15 Proklet da je čovek koji bi načinio lik rezan ili liven, stvar gadnu pred Gospodom, delo ruku umetničkih, ako bi i na skrivenom mestu metnuo. A sav narod odgovarajući neka kaže: Amin.
Da li je Isus dozvolio da se ovo radi?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Malo hrane za papagaje:

Another Interview with Ellen White

On Thursday, December 15, Mr. Faulkhead, accompanied by his wife, had another interview with Mrs. White. A number of pages of new matter were read to the two of them, and it was all accepted."I wish you to know," he told Mrs. White, "how I look upon this matter. I regard myself as greatly honored of the Lord. He has seen fit to mention me, and I am not discouraged, but encouraged. I shall follow out the light given me of the Lord."--Letter 21b, 1892.

The battle was not entirely won with the sending in of the resignations. His lodge friends refused to release him, so he had to serve out his terms of office, another nine months. Most determined efforts were put forth to hold him to their society, but he had taken a firm position and stood by it. At times his church associates trembled for him. Ellen White wrote encouraging letters in support of his stand. He was victorious at last.
With the expiration of his term as officer of several of the lodges, the complete victory was won, and Mr. Faulkhead was able, on September 18, 1893, to write to Ellen White and her son.

Dear Brother and Sister White:
It gives me much pleasure to tell you that my term of office as
Master of the Masonic Lodge expired last month. And I feel to
thank God for it. How thankful I am to Him for sending me a
warning that I was traveling on the wrong road. I do praise Him
for His goodness and His love shown toward me, in calling me
from among that people. I can see now very clearly that to
continue with them would have been my downfall, as I must
confess that my interest for the truth was growing cold. But
thanks be to God, He did not let me go on with them without
giving me warning through His servant. I cannot express my
gratitude to Him for it. . . .
I can praise God with all my might, and then I cannot express
my gratitude to Him for the love that He has shown me.
N. D. Faulkhead
--DF 522a.

This experience brought great confidence to the hearts of church members in Australia, and it was ever a source of encouragement and help to Mr. Faulkhead. With the renewal of his first love and interest in the cause of God, he continued to serve the publishing house for many years, giving his time and strength and life to the spreading of the message.

In the testimony that was read by Ellen White to Mr. Faulkhead were recorded counsel and instruction of general application regarding the relation of Christians to organizations of the world. This was selected for publication and was issued at the time in Australia, and a little later in the United States, in a pamphlet under the title "Should Christians Be Members of Secret Societies?" (see 2 SM, pp. 121-140).

Ellen G. White Volume 4 The Australian Years 1891-1900,

Dakle,mason navodno kaže kako je zahvalan masonki što je razrešen masonstva 18,IX 1893

Zapamtite tu godinu kad je seka uspela bracu da nagovori da prestane biti mason a sad čujmo šta se dešava POSLE:

At this, Faulkhead started and turned pale. Recounting the incident, he wrote:

Immediately she gave me this sign. I touched her on the
shoulder and asked her if she knew what she had done. She
looked up surprised and said she did not do anything unusual. I
told her that she had given me the sign of a Knight Templar.
Well, she did not know anything about it.--DF 522a, N. D.
Faulkhead letter, Oct. 5, 1908.

Mason zadivljen strogo tajnim znakovima koje samo 33 stepen zna udivila je masona jer je on do tad mislio da je ona neka hrišćanka.

Kod masona je glavno pravilo dozvoljena svaka laž da bi se sakrila njihova tajna.Zato Džejms Vajt prepisujući iz knjige ,,Sylvester Bliss's biography ,,koristi tekst PRE i POSLE opisa Viljema Milera kao velikog majstora masonerije a tajpasus o Mileru preskoči....šta bi Džemi da sakri ko mu je brat?

Da je Džemo Milera i desetine otkrio oni bi otkrili njega i Jelenu i uzeli svoj novac a ovi bi ostali golaći kakvi sudo tad bili.

https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=sh&prev=search&rurl=translate.google.rs&sl=en&u=https://books.google.rs/books?id=quw1rnlbYcwC&pg=PA21&redir_esc=y&hl=sr&usg=ALkJrhiBErPR7hI-Fnb_eSCCKpAueq74yw#v=onepage&q&f=false

(Bliss)

https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=sh&prev=search&rurl=translate.google.rs&sl=en&u=https://books.google.rs/books?id=PAdBJMNDlj0C&pg=PA23&redir_esc=y&hl=sr&usg=ALkJrhhrBB4vuZXYoAOhzpZj6o1R4To5Vg#v=onepage&q&f=false

(White)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag