Veštica sa kristalnim zubima koja uči o kraju sveta

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Adventisti nemaju veze sa ovim obeliskom, niti su ga oni postavili na grob Ellen White.
Naime, on ni ne stoji na grobu Ellen White, vec je na njenom grobu velika otvorena biblija, vec je on postavljen na parcelu porodice White, i tu ga nisu postavili Adventisti, vec drzava kao zahvalnost porodici White, a taj oblik nadgrobnog spomenika je bio standardni oblik u Americi, ali ne samo u Americi, vec i svuda u svetu.

Toliko o Taramaninom postenju i istinoljubivosti..

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Adrian, Bozja rec kaze da se celo nebo raduje kada se jedan gresnik pokaje i obrati Bogu.

Na osnovu ovoga imam samo jedno pitanje za tebe, pa bih te zamolio da budes iskren.

Da li se nebo raduje kada jedan mason napusti masoneriu, pokaje se, i obrati Bogu, ili celo nebo proglasi tu crkvu u kojoj se taj mason obratio - masonskom organizacijom?

Hvala na odgovoru.

Он није напустио ложу јер се покајао, већ је ложа привремено била у сенци до 1856. године. Наиме, 1826. године дешава се мистериозни нестанак Вилијама Моргана (Морганов инцидент), човека који је повео анти-масонску кампању. Да је он стварно постао хришћанин не би се бавио лажним пророчанствима и завођењем људи. Колико је само људи продало целокупни иметак и дало том преваранту.

Разумем ја да ви морате да се бавите неразумним оправдавањем очигледних бесмислица, јер би иначе ваше чланство у садашњем култу (мормони, сведоци, адвентисти, бахаи, ...) било нелогично за саме чланове. Овако, прво лажу вас и скривају податке, а онда вас тако научене плаћају да лажете друге потенционалне чланове и симпатизере. За мало сте и мене прешли, заиста се стиче утисак у почетку да сте поштени. А то је само маска, јер се праве чињенице скривају. Ту је и извртање Библије, што се постиже учењем напамет или копирањем. Изгубите осећај и вид да противречите Библији, а настављате даље са понављањем као да се ништа није десило.

Пре неки дан се показало да директно противречиш апостолу Павлу и ти настављаш без пардона. Игноришеш мене, а твоје извртање "нико није видео".

http://serbianforum.org/threads/da-li-slaviti-subotu-ili-nedelju.385689/page-166#post-1901882

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Adventisti nemaju veze sa ovim obeliskom, niti su ga oni postavili na grob Ellen White.

Toliko o Taramaninom postenju i istinoljubivosti..

Ooooooo,Lakiću Ooooooo!
A ko Džemi postavi uspravni kameni šiljak?
Od kad to država diže spomenike civilima okultistima?
Beži sa sunca ptičice.

Ptičice ko vam brani da odgovorite na ova pitanja?

Imate li vi Jelenaši da ne kažem veštičari odgovor na pitanje iznad koju bolest ruku su imali Adv-pionirčići sve sa porodicom Bela?
Zašto gospa nije vratila ogromne pozajmice već tražila da poverioci ZABORAVE na dug?
Zašto su oni autori desetine knjiga godinama pre veštice napisali baš sve ono što je ona htela potom napisati ne pitajući istu smeju li to raditi?
Zašto vam toliko drag onaj veliki tvrdi uspravni kamen iznad glave veštice?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Tri spiralne šestice u vidu svetlosti predstavljaju svetlonošu.Oni će vam pokušati reći kako su to tri anđela u vidu šestica.Pentagram gledaju da ubace gde god mogu.

Evo se Džems Vajtu ponovo smrzla ruka.

egw-hand-symbols-i.jpg

Hrišćanima blagoslov silazi sa neba a ne iz okultnog kruga obrazovanog držanjem za ruke,pogledajte ko sve traži blagoslov iz kruga držeći se za ruke:

I učenici masona isto rade misleći da Boga mole jer su prevareni:
021__V4A7360.jpg
milosevicsamasonima.jpg

Znate li čiji je ovo znak:
круна.jpg

U pravu ste velikih majstora zidara koji su krstom ubili Gospoda i pala je kruna carska evo ne kriju se vaši propovednici oni PONOSNO ističu svoj znak a vi ste slepi i ne vidite.

28ADVENTISTweb-master675.jpg

U sred Adventne crkve stoji znak masona i taj čovek propoveda da je naš Bog zapravo Alah.
гроб са симболом темплара.jpg
Pogodite ko smo viču oni a guske kažu ga,ga,ga....

Pacific Union Conference Token of Merit b.jpg

Vidite u dnu žute kartice rukovanje prstom na zglob,baš su perfekcionisti ti masoni mora tačno rog na rog ići.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Adrian, trebas manje da se bavis teoretisanjem, i posebno da iznosis neistine.

Sve sto iznosis su teorije, i neistine, posebno da je neko prodavao imovinu i davao Mileru koji se tim putem obogatio.

Smatrao sam da si iole Hriscanski posten, ali vidim da gajis isti sotonski duh opadanja, i klevetanja.

I nisi odgovorio na moje pitanje, i ako sam te zamolio.

-----------------------------------------------------------------------

Taramana, na fotografiji gde je covek za propovedaonicom jednostavno stoji neka zastava sa znakom krune sa krstom, i jasno se vidi da je tu prebacena iz ko zna kojih razloga.
Mozda propovednik drzi predavanje protiv tajnih drustava, pa je doneo tu zastavu da pokaze taj znak vernicima.

Elah ili Alah jeste Aramejski izraz za Boga.
Mozda je i sam Isus Boga naivao Elah, jer je govorio Aramejski.

Ja ne vidim da taj propovednik tvrdi da je Bog koga muslimani slave - Hriscanski Bog.

Sve je to sa tvoje strane mutljavina, i zato ponavljam, mene nisi prevario, a za ostale se molim da ne padnu na ove trice i kucine kojim pokusavas da zavedes lakoverne.

Sve sto si do sada napisao i postavio - upravo je deo tradicionalnih crkava, i sam se boris protiv sebe, a ne protiv Adventizma, jer Adventizam vodi i cuva Gospod, a ti si sotonin sluga koji se boris protiv Boga..

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
ohio-womens-ordination.jpg
Samo se ti seko čvrsto drži...kolikisamo blagoslov sa Oriona stiže i Miloševiću i Adventistima.
Dole vidite masonsko rukovanje palac na zglob,tu su u vrhu znak vekikih majstora koje vi desetcima sponzorišete
SDA sa papom3.jpg

Generali stižu u Vatikan i tamo se svojim pozdravima pozdravljaju i nešto dogovaraju ali stižu i drugi iz generalne zbog čega je gužva kod poglavara?

upload_2016-5-26_22-5-56.jpeg

Rimski pontifex I Adventni velikodostojnik B.T.Rice ugovaraju trgovinu. Vi nama preko kongresa nedelju da lokalno izgalasate a mi ćemo Islamiste ubediti da nam je isti Bog te da I oni dođu u ekumenu.Razumni znaju da Danilo kaže kako će ČOVEK BEZAKONJA pomišljati da menja vremena I zakone I Pavle kaže kako će taj bezakonik sesti u Jerusalimski Hram I predstaviti sebe Bogom i Rimsko carstvo je PRVA ZVER a Izrael I Palestina područje sa dva roga odakle će stići LAŽNI PROROK koji će činiti čuda pred ČOVEKOM BEZAKONJA I dovešće ga jer su cionisti spremili Hram.

Trebamo biti dosledni učenju pa kad za prvu zver tvrdimo da su ROGOVI-OBLASTI TERITORIJE onda to primenimo I na opis roga na drugoj zveri gde se pominju samo dva roga a Amerika ima preko 50 država-oblasti a ne dve a Izrael I Palestina odavno su podeljeno carstvo I imaju dve teritorije a predstavljaju se jagnjetom međutim neverstvo je ogromno I zato će prihvatiti onog koji u svoje ime dolazi kao lažni mesija I seda u Hram.

Lažni prorok dolazi sa dve oblasti Izraela I on čini čuda I apeluje na primanje žiga I klanjanje slikama-kipovima a nigde on ne menja vremena I zakone tako sve I da nasilu stavimo continent Ameriku kao osobu lažnog proroka on NE MENJA VREMENA I ZAKON već to čini prva zver ČOVEK BEZAKONJAa u 19 gl.Otk.čitamo da su to dve OSOBE koje će ŽIVE biti bačene u jezero ognjeno a ne kontinenti nemojte dati da vas stalno obmanjuju.

Kad pominjemo plagijate trebalo bi cela knjiga I to debela puna kopija I knjiga pisama pritužbi iz građanstva tadašnjeg upućenih SLUŠKINJI ali moja namera je bila da samo potaknem vaše interosanje pa sami na netu da nađete toliko toga da vam se u glavi zavrti jer su SVE knjige ukradene I napisano je mnošto pisama njoj I od nje njima.

Ali ono što je mene pre nekoliko godina kad sam na raznim sajtovima našao dosta toga iznenadilo rekavši nekoj braći koji su u SAD I u Beogradu (inače magistri teologijeAdventisti) šta nađoh jer je to godinama pre toga tamo stajalo I uvek sam mogao ući kao bilo ko drugi I čitati material ali rekavši z ate adrese ,braći, sledeći put posle nekoliko dana po običaju kliknem na tuadresu kad ono video material UKLONJEN nema više dokaza….raspitivao sam se na netu I objasniše mi ljui sa neta da SVAKO može prijaviti zaštitu tih podataka I samim tim I ukloniti od očiju javnosti.

Sledećeg puta sam testirao ,braću, I tad sam I nekoliko drugih adresa rekao gde takođe ima dokumenata o SLUŠKINJI I zamislite posle par dana sve date adrese su bile UKLONJENE.Do tada sam bio spreman svoj život položiti za svakog brata ali od tad ih više ne smatran ne samo da nisu braća već nisu ni ljudi kod mene to tako ide možda ste vi drugačiji ali ja sam takav da li je to dobro ili ne Bog će reći.Ovo vam rekoh jer je MNOGO materijala uklonjeno što su I drugi objavljivali o Adventizmu dokazujući ali je još uvek ostalo za nekoliko knjiga argumenata mada vrh prati po netu I njihovi plaćenici da uklanjaju svaki trag I dokaz.

Ako ste vešti I znate engleski naći ćete pionire Adventizma po raznim masonskim ložama I videćete neka od znakova koji su prisutni prilikom masonske zakletve na vašim časopisima.

CrkvaAdventista sedmog dana sa malteškim krstovima na sebi.I ova ispod je Adventistička da li verujete?Ako ne na netu se uverite kad ukucate Adventističke crkve.

pope-bb_beach.gif
sda_community_health_centre-occult.jpg
sda-illuminati-symbol.jpg
Seventh-Day-Adventist-Church.png
Slučajno na Adventnoj zajednici malteški krstovi....neko im preko noći postavio garant.

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Adrian, trebas manje da se bavis teoretisanjem, i posebno da iznosis neistine.

Sve sto iznosis su teorije, i neistine, posebno da je neko prodavao imovinu i davao Mileru koji se tim putem obogatio.

Smatrao sam da si iole Hriscanski posten, ali vidim da gajis isti sotonski duh opadanja, i klevetanja.

I nisi odgovorio na moje pitanje, i ako sam te zamolio.

Какво теоретисање? То су чињенице са сајта ложе. Види се линк и текст, види се извор. Него шта него су продавали имовину, шта се правиш блесав овде? Цео свет зна и највише америчка јавност, а ти као не знаш да се то десило. На питање сам одговорио, а кога води чији дух, то ће се видети. Већ се и сада види.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Taramana, na fotografiji gde je covek za propovedaonicom jednostavno stoji neka zastava sa znakom krune sa krstom, i jasno se vidi da je tu prebacena iz ko zna kojih razloga.

Vidiš Lakiću,i masoni redom iz ko zna kog razloga isto rade.

Mozda propovednik drzi predavanje protiv tajnih drustava, pa je doneo tu zastavu da pokaze taj znak vernicima.

A možda si ti Pepeljuga.
Taj mason je u toj propovedi učio kako je masonima Bog isti kao i Muslimanima.

Elah ili Alah jeste Aramejski izraz za Boga.
Mozda je i sam Isus Boga naivao Elah, jer je govorio Aramejski.

Kao otvoren prozor na promaji.
Od tebe sa svašta može čuti samo ne ništa pametno niti istinito.
A šta na Hebrejskom znači Elah Lakiću?

Ja ne vidim da taj propovednik tvrdi da je Bog koga muslimani slave - Hriscanski Bog.

Pa koji slepac može reći da vidi?

a ti si sotonin sluga koji se boris protiv Boga..
Istu čestitku su mi i tvoja braća smrznutih ruku uputili kad sam citirao Bibliju.

шта се правиш блесав овде?.

Ne,on se uopšte ne pravi blesav.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
TacnoAdrian, vidi se sve vreme, je sotona - satanas upravo znaci "opadac brace"

A da li ja ovde opadam, ili vi?

Sagledaj svoje srce u ovoj cinjenici pred Bogom.

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Taj mason je u toj propovedi učio kako je masonima Bog isti kao i Muslimanima.

То си могао да видиш и на овом сајту. Сви суботари изјавише да је наш Бог исто што и Алах. Једино се Драган изјаснио када сам га притиснуо да је у питању паганско божанство. Али док су његови говорили ни једном се није јавио, макар да их јавно укори. Морам да будем поштен, стварно је једини био конкретан.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag