Uskrs,Kolko su 3 dana i tri noci?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
A zašto bih mu uopće odgovarao?

Više voliš o vinu:).

Mislim da je tema ova najbitnija pa ako želiš nešto ti slobodno napiši. Smatraš li ti tri dana i noći da su bukvalni ili simbolični ili da se samo odnosi na dane..ja recimo sam imao te dileme i pravo da ti kažem dok se ova tema nije pokrenula na jednom drugim Fb forumu nisam je dobro razumeo, tj. video sam koliko ima pitanja i nepoznanica. I tek kada sam ponovo krenuo da razmatram dobio sam hvala Bogu određena nova saznanja...ali ne kažem ni to da je apsolutno tako..no ima dosta potpore u Pismu.

No, meni je žao što ne učestvuješ na ovu temu konkretno. Voleo bih čuti i tvoje mišljenje..o vinu otom potom...kako želiš.

Pozdrav.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Dakle formalizam u razmišljanju kod JS 3 dana x 24 sata je Isus trebao da bude u grobu i kod katolika da je vino uvijek gdje piše vino u Biblliji.

Zato je kod katolika vino nazadnosti, bijede, ratova i gladi.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Dakle formalizam u razmišljanju kod JS 3 dana x 24 sata je Isus trebao da bude u grobu i kod katolika da je vino uvijek gdje piše vino u Biblliji.

Nije riječ o formalizmu, nego o EGWizmu. Iako u Bibliji piše o vinu koje opija, EGWisti mantraju i bulazne o grožđanom soku. Eto, na svadbi u Kani Galilejskoj svatovi se "oblokali grožđanim sokom". Ako tako tvrdi "proročica koja je govirila u drskosti", onda Biblija sigurno laže.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Nije riječ o formalizmu, nego o EGWizmu. Iako u Bibliji piše o vinu koje opija, EGWisti mantraju i bulazne o grožđanom soku. Eto, na svadbi u Kani Galilejskoj svatovi se "oblokali grožđanim sokom". Ako tako tvrdi "proročica koja je govirila u drskosti", onda Biblija sigurno laže.

Ovo obavezno kopiram i širim dalje. :roll::beee::mig::roll::beee::mig::roll: Žestoka je konkurencija između tebe i Mireta. Favoriti ste za hit dana. Dart je otpao.

Ovo ide odmah preko reda. Direktno sa foruma.

pazi ovog katolika

Ovo sam dodao u PP na FB. :roll::mig::beee::roll::mig::beee::roll::mig:

Poslednja izmena:
Natrag