- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Ako on stvarno poseduje tih 100 000 eura, ja bi se prvi nasadio na glavu, samo da dokazem i dobijem pare, koje mi iskreno trebaju (podelio bi nesto i vama) ali dzabe kad ne mogu ni bez para ni nikako.. A vama je u interesu da dokazete..
Sve i da je nagrada veća, da je i samo jedna nula dodata, ne bi uspeli da dokažemo da su Hrišćani držali shabate. Jer dokaza za EGWističko "hoću da budem hebrejin jer me to spašava to mi je rekla "utešiteljka" da joj je "Bog" pokazo u "svetinji nad svetinjama"" NEMA.
Isto kao što nema dokaza ni za sve one blasfemije i budalaštine koje ih je Ellen Gould Harmon White učila i propovedala im.
Dakle sa apsolutnom sigurnošću mogu da kažem, da bi Slapovu nagradu bilo ko pre osvojio da se ista odnosi na dokazivanje postojanja inteligentnog života (fizičkog života) u Univerzumu, nego što će je iko osvojiti "dokazavši" Hrišćansko subotarenje i sleđenje Mojsijevog "zakona".
Doslovno, više je dokazivo da su mali zeleni, sivi, ovakvi i onakvi dolazili iz kosmičke bestragije i spopadali ljude, nego što je dokazivo da su Hrišćani subotarili.