Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
e moj druze davno se koristili skeneri bilo je to leto 2016 sada skeneri su stara tehnologiProbaj Universal iptv scan .
Jednostavan je da sceniras mac ID.
e moj druze davno se koristili skeneri bilo je to leto 2016 sada skeneri su stara tehnologi
Potvrdjujem sve navedeno,ali moze i bez specijalnih alata.Cupao se mac i sa VLC plejerom i to veoma uspesno...najbitnija je volja i podeliti sa nekim posao jer toliki rasponi ne moze covek sam.Sto komplikovati bez veze.....u/p llste su nekada se lako nalazile do 2017 recimo tim gore pomenutim alatima i tada su oni i postavljeni ovde na forumu.....tada je 99 posto panela i stalker portala sadrzalo takve liste i uglavnom je bio isti user i pas......sada je aktuelna druga vrsta listi recimo cupanje i gledanje listi preko maca a to se nemoze sa tim alatima vec nekim drugim napravljenim u te svrhe.......ili u/p visekonekcijskih listi sa razlicitim u/p a sa dosta simbola znaka i slova koje je skoro pa nemoguce tim alatima takodje naci...
ti alati sada mogu posluziti za neke druge stvari......
Može li neko da mi pošalje valjanu listu HTTP proxy-a? Hvala
Skinuo sam ovaj novi skener i kada ga pokrenem on izlista sa servera liste ali gdje ih spremi ako ih nađe to ne mogu nikako da dokučim može pomoć.zali boze sto sam glup ali ja nemogu nista da nadjem citem ali uzalud ja se izvinjavam svim clanovima ako je neko voljan da mi pomogne hvala unapred
Koji skenerSkinuo sam ovaj novi skener i kada ga pokrenem on izlista sa servera liste ali gdje ih spremi ako ih nađe to ne mogu nikako da dokučim može pomoć.