U/P Skeneri i kako skenirati

Član
Učlanjen(a)
26.07.2010
Poruka
86
"ti alati sada mogu posluziti za neke druge stvari......."

Kazi makar prvo slovo da ne citam sve ponovo od pocetka
pozz za sve
a posebno za nas citace
 
Učlanjen(a)
13.02.2017
Poruka
43
Jeste, ilija je upravu u/p liste su mnogo retke danas, mislim da nevredi tolko truda. I drugi user je upravu sto se tice da u ovoj temi ima neke informacije ali to su samo mrvice.Ja sam procitao celu temu od pocetka. Ako nerazumete engleski i neznate kako radi skener, mislim da ce te tesko doci do rezultata. I jeste mnoge informacije su tajna. Ja sam naucio nesto u vezi skeniranja sam, citajuci postove svugde gde sam mogao da pokupim.

Udarite po stalker portale to je najlakse, i najvise ih ima za sada. Program za skeniranje OpenBullet, treba config, wordlistu(lista sa mac adresama) i proxy serveri.
Svi alati se tesko nalaze na internetu, i puni su virusa.
Ja sam imao srece pa na telegram grupi dobio OpenBullet.
Za wordlistu ima generator za mac adresama na internetu ispises prva 00:1A:79 ostalo ostavis prazo i napravis listu sa naprimer 100 hiljada makova i zapamtis u notepadu kao text file i gotovo.

Konfig za OpenBullet se malo tesko radi ali ni to nije tolko komplikovano koliko to neki ljudi pretstavljaju. Uzmite jedan validan mac i portal adresu i korak po korak zidajte blokove i gledajte koje vam povratne informacije izbacava konzola.
Znaci bitni su kljucevi ili KEY CHECK, to je ono ako neko ima osnovno programersko znanje, IF DO ELSE.
Nadjite neki konfig na internetu i pogledajte u stackeru kako je napravljen, i kopirajte blokove i isprobavajte stvtari, ja sam tako naucio.

I na kraju evo blog sto je meni pomogao da svatim neke stvari, tu vam sve pise(na enegleskom) za stalker portale.
http://www.quassi.nl/2020/03/23/the-wonderful-world-of-stalker-iptv-2/

Pozdrav.
 
Član
Učlanjen(a)
24.09.2011
Poruka
721
....u/p llste su nekada se lako nalazile do 2017 recimo tim gore pomenutim alatima i tada su oni i postavljeni ovde na forumu.....tada je 99 posto panela i stalker portala sadrzalo takve liste i uglavnom je bio isti user i pas......sada je aktuelna druga vrsta listi recimo cupanje i gledanje listi preko maca a to se nemoze sa tim alatima vec nekim drugim napravljenim u te svrhe.......ili u/p visekonekcijskih listi sa razlicitim u/p a sa dosta simbola znaka i slova koje je skoro pa nemoguce tim alatima takodje naci...

ti alati sada mogu posluziti za neke druge stvari......
Potvrdjujem sve navedeno,ali moze i bez specijalnih alata.Cupao se mac i sa VLC plejerom i to veoma uspesno...najbitnija je volja i podeliti sa nekim posao jer toliki rasponi ne moze covek sam.Sto komplikovati bez veze.
 
Učlanjen(a)
13.12.2020
Poruka
150
zali boze sto sam glup ali ja nemogu nista da nadjem citem ali uzalud ja se izvinjavam svim clanovima ako je neko voljan da mi pomogne hvala unapred
Skinuo sam ovaj novi skener i kada ga pokrenem on izlista sa servera liste ali gdje ih spremi ako ih nađe to ne mogu nikako da dokučim može pomoć.
 
Natrag
Top