Da li je ovo tajna i da li sam osudjen da molim za liste, umjesto da ih sam nadjem ?Pozdrav svima,
Htio sam da zamolim nekoga ko to zna, da me uputi na link(linkove), gdje bih mogao nauciti proces pronalazenja listi m3u - iskljucivo za vlastite potrebe. Dakle tutorijal ili vise njih, sto detaljnije...
Hvala unaprijed
pročitaj tu temu odpočetka bar nekoliko puta i možda će ti biti nešto jasnijeDa li je ovo tajna i da li sam osudjen da molim za liste, umjesto da ih sam nadjem ?
Tesko brate, sve je nekako "po mrvicu"pročitaj tu temu odpočetka bar nekoliko puta i možda će ti biti nešto jasnije
Tesko brate, sve je nekako "po mrvicu"
Ja sam pitao da mi neko pomogne u prvim koracima : koji url skenirati, kako, cime, sta poslije toga ???
Pozdrav
Hvala brate, shvatio sam da moram prouciti mnogo toga ...Pa u sadasnje vreme kada se serveri vise zasticuju, tesko je nekome objasniti kako i zasto. Preporucujem neke tamo brazilske i manje poznate servere za pocetak. I naravno citanje teme od pocetka. Ne treba sve, prvih recimo 10 ili 15 stranica. Za normalan pocetak sa user/pass i m3u listu sasvim dovoljno. Upozorenje jedno jedino. Ne idi dalje uz zelju da sto pre savladas materiju. Idi korak po korak. Idi na sledeci korak tek kada savladas prosli korak. Inace ces se pogubiti kao mi mnogi![]()