VIP IPTV
- Učlanjen(a)
- 18.08.2013
- Poruka
- 837
pročitaj tu temu odpočetka bar nekoliko puta i možda će ti biti nešto jasnijeDa li je ovo tajna i da li sam osudjen da molim za liste, umjesto da ih sam nadjem ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
pročitaj tu temu odpočetka bar nekoliko puta i možda će ti biti nešto jasnijeDa li je ovo tajna i da li sam osudjen da molim za liste, umjesto da ih sam nadjem ?
Tesko brate, sve je nekako "po mrvicu"pročitaj tu temu odpočetka bar nekoliko puta i možda će ti biti nešto jasnije
Tesko brate, sve je nekako "po mrvicu"
Ja sam pitao da mi neko pomogne u prvim koracima : koji url skenirati, kako, cime, sta poslije toga ???
Pozdrav
Hvala brate, shvatio sam da moram prouciti mnogo toga ...Pa u sadasnje vreme kada se serveri vise zasticuju, tesko je nekome objasniti kako i zasto. Preporucujem neke tamo brazilske i manje poznate servere za pocetak. I naravno citanje teme od pocetka. Ne treba sve, prvih recimo 10 ili 15 stranica. Za normalan pocetak sa user/pass i m3u listu sasvim dovoljno. Upozorenje jedno jedino. Ne idi dalje uz zelju da sto pre savladas materiju. Idi korak po korak. Idi na sledeci korak tek kada savladas prosli korak. Inace ces se pogubiti kao mi mnogi
Evo malo moga iskustvaPozdrav svima,
Htio sam da zamolim nekoga ko to zna, da me uputi na link(linkove), gdje bih mogao nauciti proces pronalazenja listi m3u - iskljucivo za vlastite potrebe. Dakle tutorijal ili vise njih, sto detaljnije...
Hvala unaprijed
....u/p llste su nekada se lako nalazile do 2017 recimo tim gore pomenutim alatima i tada su oni i postavljeni ovde na forumu.....tada je 99 posto panela i stalker portala sadrzalo takve liste i uglavnom je bio isti user i pas......sada je aktuelna druga vrsta listi recimo cupanje i gledanje listi preko maca a to se nemoze sa tim alatima vec nekim drugim napravljenim u te svrhe.......ili u/p visekonekcijskih listi sa razlicitim u/p a sa dosta simbola znaka i slova koje je skoro pa nemoguce tim alatima takodje naci...Evo malo moga iskustva
citao i nacitao se ovde od prve stranice ( nemojte reci citaj jos ) uzalud je
znate vi to koji nas upucuju na to
za ucenje skinuo odavde sa foruma SaleZli_IPTV Playlist Checker i Losmij novi skener
za pocetak uzeo user i passwd od listi koje su javne na netu i poceo da trazim
znate sto sto sam nasao
NIŠTA
ni te liste nije nasao niti jedan od ova dva programa
Opet ce netko reci nisi nesto dobro napravio
ber onda neka pokaze sta to i kako treba napraviti
nema to navedeno ni na jednoj od ovih 322 stranice
dobro napisa kolega @Klempo87
"Probaj Universal iptv scan .Jednostavan je da sceniras mac ID."
ali njega nema ovde na "citanju"
ima na netu ali onda capis brdo virusa i jedva vratis kompjuter u normalu
netko rece "treba se maniti corava posla"