ADMINISTRATOR
- Učlanjen(a)
- 10.05.1971
- Poruka
- 54.324
za salezlijev ti netreba nista......dali moze mala pomoc da bih skino mac generator moram da imam instaliran python 2.7
za salezlijev ti netreba nista......dali moze mala pomoc da bih skino mac generator moram da imam instaliran python 2.7
uspeo sam hvalaza salezlijev ti netreba nista......
http://mediaiptv.tv/get.php?username=*&password=*&type=m3u
zasto ja nemogu da skinem molim vas za pomoc hvala unapredNeko je pitao za mac kreiranje......neznam ni ja vise ko.....pa evo mozda i pomogne nesto.....to su bile neke prve nase skriptice nastale pre godinu,dve a koje su bile neophodne za miki147 skener koji je prvi i nastao....mozda nekom i pomognu nesto.....mada nista bez notepada++
MAC i NAMES COMBINER
nemoze to skinuti niko......to su skripte iz 2015 godine koliko se secam a postavljene ovde 2017.......bas ako ti treba mogu ih pronaci u racunaru negde i postaviti ponovo........zasto ja nemogu da skinem molim vas za pomoc hvala unapred
zali boze sto sam glup ali ja nemogu nista da nadjem citem ali uzalud ja se izvinjavam svim clanovima ako je neko voljan da mi pomogne hvala unapredLosmijev skener....novi....
![]()
Kod:http://www.mediafire.com/download/9abdxeyd4spczx4/Lskn.rar
Prijatelju tih comb-a ima recimo balkanska imena exyu..itd i po netu ali najbolje sam izradi.Pozdrav.Mogu li dobiti exyu combo username-password.Hvala.
Verujem da znaš ali "CTEagles" je alat ko i storm ko i OB a scripta(kako mi zovemo)tj. conf.fajl zavisi za šta ti treba šta sceniraš.....(nije isto za Galaxy IPTV /client/ panel,XC,stalker_portal....naravno ima i univerzalnih ali to se upravo zbog nekih nezeljenih stvari retko šalje.dali ima ko config za ct eagle mby i kako se naredi settings PP me tnx.
mene zanima config user pass za eagles ct mby za xc servere kao i stalkere za isto ako tko ima molio bih da mi posaljeVerujem da znaš ali "CTEagles" je alat ko i storm ko i OB a scripta(kako mi zovemo)tj. conf.fajl zavisi za šta ti treba šta sceniraš.....(nije isto za Galaxy IPTV /client/ panel,XC,stalker_portal....naravno ima i univerzalnih ali to se upravo zbog nekih nezeljenih stvari retko šalje.