Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
to bi i mene zanimalo?Može li mala pomoć oko user agenta?
Naleteo sam na nekoliko m3u listi koje znam da su valjane, ali neće da ih pusti u vlc ili siptv (ssiptv) aplikaciji.
Znam da je caka do user agenta, ali kako doći do ispravnog. Odnosno, ima li neki uobičajeni ili je to stvar isključivo provajdera.
Ako ne javno može i na pm
Jeste. Ima par nacina koji su i opisani u temi. Inace najlakse je sa SF playerom i tasterom sa slovom "a".Može pomoć, ima li naćina doznati maksimalni broj konekcija za određenu listu?
Moze sa ovim alatom iz SF kuhinje IPTV-AccountInfoMože pomoć, ima li naćina doznati maksimalni broj konekcija za određenu listu?
Hvala Boki ,ne radi na žalost moju ni liste koje mi rade normalno ne pronalazi . Ipak puno hvala Boki .možda i proradi s vremenom
za m3u liste pokusaj sa ovimHvala Boki ,ne radi na žalost moju ni liste koje mi rade normalno ne pronalazi . Ipak puno hvala Boki .možda i proradi s vremenom
Hvala dobri prijatelju..kralj si i ljudina ,ovaj radiza m3u list pokusaj sa ovim