Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Prijatelju,kako ne vidiš mane, pa sama riječ joj kaže lista za 1 konekciju, dobre su ako nadjes listu sto gazda slabo gleda,ili ako je gazda u ameriku a ti u evropu npr 6 sati razlike i onda ne gledate u isto vrijeme,one su dobre i bolje id visekonekcijskih jer su kompletne, visekonekcijske su često polovicne i bez videoteke, ali da dvojica gledaju u isto vrijeme xtream listu sa 1 kon. na smart tv a da ne prekida to nemožeNe vidim ja mane listama sa jednom konekcijom. E sad što većina handrlja skenerima po jednim te istim domaćim listama.....mala bara a puno krokodila.
Ne valja 1 konekcija, ne valja više konekcija - šta onda valja.Prijatelju,kako ne vidiš mane, pa sama riječ joj kaže lista za 1 konekciju, dobre su ako nadjes listu sto gazda slabo gleda,ili ako je gazda u ameriku a ti u evropu npr 6 sati razlike i onda ne gledate u isto vrijeme,one su dobre i bolje id visekonekcijskih jer su kompletne, visekonekcijske su često polovicne i bez videoteke, ali da dvojica gledaju u isto vrijeme xtream listu sa 1 kon. na smart tv a da ne prekida to nemože
Envoyé de mon Samsung en utilisant Tapatalk
Da si pazljivo čitao vidio bi sta valja..Ne valja 1 konekcija, ne valja više konekcija - šta onda valja.
Sad je dosta, drzite se teme.Platio bih ja da ima neka da je već nemam hehe.
Envoyé de mon SM-A405FN en utilisant Tapatalk
I kako?Neko ko sebi zeli nac listu dal sa 1 konekcijom ili vise sve to moze nac bez ikakvih skenera i skripti itd... postoji nacin kako.... samo se treba malo naci vremena i volje za to i rezultati su vidljivi ... ja sam nasao na nekakav moj nacin liste sa vise konekcija ima ih od 1 konekcije pa na dalje .... neke od njih sam stavio u VIP neke nisam
jedna od sa vise konekcija
Pogledajte prilog 131538
maloprije ova
Pogledajte prilog 131539Pogledajte prilog 131540
itd... sve to bez skenera i skeniranja na bilo koji nacin ... pa pozabavite se malo
Pozdrav
imam i ja jedan port sa wot web gdje se nalaze visekonekcijske liste,mozda su isti?Svi traže te neke Skenere a ja tvrdim da najbolje liste i s više konekcija sam nalazio i uzimao.. S votweb i rućno.. Samo treba znati sta se traži.. Ovi skeneri su dobri za povadit sve mac iz panela ali kad razmisliš ove s jednom konekcijom vrćina ni negledamo.. A i stacemi 1000 makova s jednom konekcijom.. To je moje mišljenje a sada kako tko voli..