Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Aha, nasao sam, to je kad se pokrene OB, ja sam trazio u folderu gdje su svi fajlovi od OB, uglavnom tu je sve kako treba, upisana su dva linka api.proxyscrape... jedan socks4, drugi socks5 i kada kliknem test sve je ok. Izgleda da nije do proxy ovo sto je OB jako usporio, ne znam zasto. Onaj CPM na kraju prije bi bio oko 100, a sada je 5-6, bots uvijek stavim 20. Radio je 7-8 mjeseci bez problema, pucalo je kao za Bozic, mozda mu je istekao rok trajanja
edit: ipak je proxy, sada sam probao onaj ok2.se bez proxy, ide kao lud, puca rafalno
Zdravo, moze neko da mi objasni gde da nadjem url adrese servera za stalker iptv, u pm. Hvala
https://lmgtfy.com/?q=stalker_portal%2Fc%2F
bio bih zahvalan ako može odgovor na pitanje: kako wotweb pronalazi i prepoznaje stalker_portal-e? a što se stalker_portala tiče, gotovo da nisu ni potrebni portovi (klasika port:80) osim nekih posebnih, to je neko moje mišljenje. pozdrav samsontmZasto pm? Wotweb i IP rang, odaberi portove i to je to...