U/P Skeneri i kako skenirati

Učlanjen(a)
01.05.2011
Poruka
303
ima, ima ... svaki ob, samo pogledaj bolje ... znači prvo tab Settings a tu ćeš već videti Rurilib i proxies i dole umesto Manager izaberi Remote i dalje ćeš već znati dodati u add...

Učlanjen(a)
08.04.2020
Poruka
118
Aha, nasao sam, to je kad se pokrene OB, ja sam trazio u folderu gdje su svi fajlovi od OB, uglavnom tu je sve kako treba, upisana su dva linka api.proxyscrape... jedan socks4, drugi socks5 i kada kliknem test sve je ok. Izgleda da nije do proxy ovo sto je OB jako usporio, ne znam zasto. Onaj CPM na kraju prije bi bio oko 100, a sada je 5-6, bots uvijek stavim 20. Radio je 7-8 mjeseci bez problema, pucalo je kao za Bozic, mozda mu je istekao rok trajanja
edit: ipak je proxy, sada sam probao onaj ok2.se bez proxy, ide kao lud, puca rafalno

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.02.2011
Poruka
624
Aha, nasao sam, to je kad se pokrene OB, ja sam trazio u folderu gdje su svi fajlovi od OB, uglavnom tu je sve kako treba, upisana su dva linka api.proxyscrape... jedan socks4, drugi socks5 i kada kliknem test sve je ok. Izgleda da nije do proxy ovo sto je OB jako usporio, ne znam zasto. Onaj CPM na kraju prije bi bio oko 100, a sada je 5-6, bots uvijek stavim 20. Radio je 7-8 mjeseci bez problema, pucalo je kao za Bozic, mozda mu je istekao rok trajanja
edit: ipak je proxy, sada sam probao onaj ok2.se bez proxy, ide kao lud, puca rafalno

Puca, kada trazis na serverima koji imajo ogromno MAC-ova u bazi. Da mu das natpis KAMEN umjesto MAC adrese, rekao bi da je tu :)
Inace ovisno kako kad. Bolje polako skenirat. Prvo zbog servera, a drugo...dosta ti je par adresa, sta ce ti vise? Osim ako podijelis koju. Al opet vise od 5 siguran sam da ne trebas. I ja sam vadio i cupao sta god bih nasao. Jer je bilo zanimljivo. Jos je, ne kazem, al mi stvarno nema smisla da imam 12 lopata macova, a ne koristi se. Cemu onda pravit probleme korisnicima dok skeniras? Ja sam vec jedno vrijeme nazad dosao do zakljucka da je bez veze...Ne znam za vas.
Inace, kada skeniras bez proxy-a, imas servera pa ti daju bananu. Onda skeniraj sa proxy. Al ako skeniras bez proxy-a, nemoj stavljat vise od maksimalno 5 botova. Opet nema smisla. A ide neverovatno brzo vec sa 3, kamoli 5. Ako stavis 10 botova, pa bez proxy-a, onda ide ovisno od servera...od 450 pa do cak 1400 i vise CPM. Al onda kako kazu ovde stariji skeneasi...server drhti, pogotovo kad pomislis da mozda jos ljudi skenira. Nemamo samo mi skenere, pogotovo sad kad je bullet i puno configa prosto na forumima i internetu. Treba ostavit nesta i za druge :)

Učlanjen(a)
08.04.2020
Poruka
118
Sve se slazem, bilo je zanimljivo skenirati i jos je, a gleda se jako malo. Cisto iz znatizelje sam zelio znati zasto ne radi OB kao prije ali i ovako je dobro. Probao sam par servera i neke normalno mozes skenirati i kad ukljucis proxy, kao da kod nekih servera vise ne pomaze ni proxy

Učlanjen(a)
22.02.2011
Poruka
624
Koja sam ja budala i skot...Cim vidim koji nas balkanski server da se pojavi na forumima ili negde na netu, ja se zivciram i budem neurozan, kako cu ja sad gledat...A uopste ne gledam. Kad vidim imam osjecaj, da su ili budu sve ukrali...Auuuu, moram ja malo mozda odmorit od toga? :)

Učlanjen(a)
13.04.2016
Poruka
4
Zdravo,
Imam pitanje, je li moguće pronaći mac enigma url-a sa portom 8001 ?
Hvala na odgovoru

Učlanjen(a)
01.05.2011
Poruka
303
Zasto pm? Wotweb i IP rang, odaberi portove i to je to...
bio bih zahvalan ako može odgovor na pitanje: kako wotweb pronalazi i prepoznaje stalker_portal-e? a što se stalker_portala tiče, gotovo da nisu ni potrebni portovi (klasika port:80) osim nekih posebnih, to je neko moje mišljenje. pozdrav samsontm :mig:

Natrag