ADMINISTRATOR
- Učlanjen(a)
- 10.05.1971
- Poruka
- 54.332
imas u settings/proxies upisivanje url adrese koja automatski vuce proxy sa nje........Ja bih trebao jednu verziju da sama cupa proxye![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
imas u settings/proxies upisivanje url adrese koja automatski vuce proxy sa nje........Ja bih trebao jednu verziju da sama cupa proxye![]()
Znam Boki...Al nekim cudom posle kratkog vremena samo mi izlaze poruke da ne moze konektovati...I samo iskacu ko zecevi, na svakih par sekundiimas u settings/proxies upisivanje url adrese koja automatski vuce proxy sa nje........
Ja bih trebao jednu verziju da sama cupa proxye![]()
ok........saljem ti sta i kako ide.......Znam Boki...Al nekim cudom posle kratkog vremena samo mi izlaze poruke da ne moze konektovati...I samo iskacu ko zecevi, na svakih par sekundi![]()
boki71 mozes da posaljes i meni ako ti nije sta.ok........saljem ti sta i kako ide.......
Moze li da se dobije link od ovog alata koji vuce http proxies na dnevnoj osnovi, Hvala unapredZangova verzija /modifikacija ima Premium proxies na dnevnoj bazi .
ima ih na stotine i stotine.......da si bar rekao jedno pocetno slovo.....Koji su exyu mac serveri?Hvala.