ADMINISTRATOR
- Učlanjen(a)
- 10.05.1971
- Poruka
- 54.332
imas u settings/proxies upisivanje url adrese koja automatski vuce proxy sa nje........Ja bih trebao jednu verziju da sama cupa proxye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
imas u settings/proxies upisivanje url adrese koja automatski vuce proxy sa nje........Ja bih trebao jednu verziju da sama cupa proxye
Znam Boki...Al nekim cudom posle kratkog vremena samo mi izlaze poruke da ne moze konektovati...I samo iskacu ko zecevi, na svakih par sekundiimas u settings/proxies upisivanje url adrese koja automatski vuce proxy sa nje........
Ja bih trebao jednu verziju da sama cupa proxye
ok........saljem ti sta i kako ide.......Znam Boki...Al nekim cudom posle kratkog vremena samo mi izlaze poruke da ne moze konektovati...I samo iskacu ko zecevi, na svakih par sekundi
boki71 mozes da posaljes i meni ako ti nije sta.ok........saljem ti sta i kako ide.......
Moze li da se dobije link od ovog alata koji vuce http proxies na dnevnoj osnovi, Hvala unapredZangova verzija /modifikacija ima Premium proxies na dnevnoj bazi .
ima ih na stotine i stotine.......da si bar rekao jedno pocetno slovo.....Koji su exyu mac serveri?Hvala.