Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
poslaoAjde sad malo ozbiljnosti. Budite pazljivi koji bullet koristite. Skinut jedan sa anonfiles, kao zadnji anomaly bullet. Pogledajte sliku pazljivije.
Slika je na mom gdrajvu.
DrWeb.jpg
drive.google.com
Pozdrav drug ako moze configJa se stvarno izvinjavam, al ako netko ima moj config za bullet s imenom -=portal_IP=-... Molim da proverite da nemate slucajno unutra JsHttpRequest. Naime stvar je u tome da nisam niti znao za to. Zato molim da proverite i prepravite da bude bez onog Js.
Config inace radi, al nemam pojma sta bi radio onaj Js al je script, pa ne bih zeleo da ima netko probleme zbog mene. Jos jednom izvinjavam.
Pozdrav drug ako moze config
Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk
nemam tvoj config al' imam svoja dva koji rade na portal/c i na stalker_portal-ima i u svakom imam "&JsHttpRequest=1-xml" i nerazumem koji je razlog da se briše "Js" ... možda je tvom problem u nečem drugomJa se stvarno izvinjavam, al ako netko ima moj config za bullet s imenom -=portal_IP=-... Molim da proverite da nemate slucajno unutra JsHttpRequest. Naime stvar je u tome da nisam niti znao za to. Zato molim da proverite i prepravite da bude bez onog Js.
Config inace radi, al nemam pojma sta bi radio onaj Js al je script, pa ne bih zeleo da ima netko probleme zbog mene. Jos jednom izvinjavam.