Trovanje istine

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Isabeleta, ja sam sam svoje probleme resio sa Isusom, i on me je osvedocio da je Ellen White Bozji vesnik.

Ti imas slobodu da citas i verujes sto ti je volja, ali si sama priznala u neposten pristup zakljucivanju, jer si izjavila da te ne zanima stav Adventista po pitanju Ellen White.

To znaci da svesno odbacujes istinu a prihvaras lazi protivnika koji lazu i izvrcu sve u vezi Ellen White.

Tako rade ateisti i satanisti, jer oni kazu da ih ne zanima sta vernici kazu o Bogu, vec je njima cilj da sacuvaju svoje teorije.

Sto se tice manjine i vecine - vise od 20 miliona Adventista znaju istinu o Ellen White, i ko zna koliki broj prijatelja Adventista.

Ko su ti koji pisu lose.
Protivnici, zli ljudi puni zavisti, mrznje, usedelice i besposlicari koji nemaju druga posla nego da se bave tudjim zivotima, Jezuitski Rimokatolicki agenti i neprijatelji Bozji koji se klanjaju Luciferu, steisti i satanisti.

Lepo akademsko drustva lazova, manipulatora, i prevaranata.

Ali Bog ce sve stvari uskoro dovesti u red.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Gdje sam ja prezreo Kristove zapovijedi? Citiraj me, dokaži da je ovo što tvrdiš istina,

Šta ti ovo znači:

Poštujte ih vi pismoznanci, farizeji i ostali Židovi pa ćemo provjeriti jesi li ti u pravu.

Dakle, ti sumnjaš da državnje zapovesti mogu sprečiti ratove, mržnju i sl...jer kažeš ovde"pa ćemo proveriti". Zašto bi ti to proveravao ako kažeš da ne sumnjaš? Ti u to ne veruješ? Možeš li obrazložiti zašto treba "proveravati"??? i zašto izostaje tvoja potvrda da je to tako ako veruješ da su zapovesti dobre? Dakle, zašto "provera"?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Šta ti ovo znači:

Dakle, ti sumnjaš da državnje zapovesti mogu sprečiti ratove, mržnju i sl...jer kažeš ovde"pa ćemo proveriti". Zašto bi ti to proveravao ako kažeš da ne sumnjaš? Ti u to ne veruješ? Možeš li obrazložiti zašto treba "proveravati"??? i zašto izostaje tvoja potvrda da je to tako ako veruješ da su zapovesti dobre? Dakle, zašto "provera"?

Naravno da mogu. Ja vjerujem u Boga i Spasitelja Isusa Krista, pa kad mi ti umjesto Krista i Kristova zakona nudiš Mojsijev zakon, najmanje što mogu od tebe tražiti jeste da me uvjeriš da je to bolje od Krista i Kristova zakona.

Dakle, ja prema tebi ovdje nisam uopće bio niti drzak niti bezobrazan. Dapače, i ovdje si, jer me iz slobode Kristova zakona pozivaš u ropstvo Zakona sa Sinaja, zaslužio da ti kažem - odlazi od mene sotono.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Isabeleta, ja sam sam svoje probleme resio sa Isusom, i on me je osvedocio da je Ellen White Bozji vesnik.

Onda budi u miru. Zašto se srdiš na brata/sestru što ne misle kao ti?

jer si izjavila da te ne zanima stav Adventista po pitanju Ellen White.

Jer ga već poznam, a ti ga najbolje, ili bolje rečeno, najgore zastupaš. Svoje uvjerenje silom želiš nametnuti drugima. Jovan je u tome razboritiji i umjereniji. Zašto ne poradiš malo na tome? Ako si uvjeren da ti po Ellen White pripada uloga proroka ili učitelja drugih, to je tvoja stvar.
Zašto bi mi to tebi ili Ellen White trebali vjerovati?

vise od 20 miliona Adventista znaju istinu o Ellen White,

I veliki broj adventista se stidi Ellen White.

Ko su ti koji pisu lose. Protivnici, zli ljudi puni zavisti, mrznje, usedelice i besposlicari koji nemaju druga posla nego da se bave tudjim zivotima, Jezuitski Rimokatolicki agenti i neprijatelji Bozji koji se klanjaju Luciferu, steisti i satanisti.

Ma, da...:rolleyes: ljudi nemaju dovoljno svojih problema, pa se bave vama.
Lažeš sam sebi, a to je najgore. Čudi me zašto sam ne provjeriš? Na internetu nećeš naći niti jedan katolički članak/izvještaj o vama na hrvatskom jeziku. Katolička Crkva se ne bavi s vama. Za Pravoslavnu ne znam. O vama najviše pišu protestanti.

Ali Bog ce sve stvari uskoro dovesti u red.

Dođi, Gospodine Isuse!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
kad mi ti... nudiš Mojsijev zakon, najmanje što mogu od tebe tražiti jeste da me uvjeriš da je to bolje od Krista i Kristova zakona.

Nije priča vezana za to da li je taj zakon bolji od Hrista, jer to nije bila pozadina priče(to si ti umetnuo kao pozadinu da izgleda kao da se o tome pričalo a nije). Pozadina je da li poštovanje zakona može sprečiti ratove, krvoproliće, kriminal? Ti kažeš..ček, da proverimo(znači ne veruješ). Tebi je potrebno šta? Ako zakon kaže "ne ubij" hoće li ljudi ratom rešavati probleme? Ako zakon kaže "ne poželi ništa što je tuđe", hoće li biti krađe ako se to poštuje? Šta ti zapravo zagovaraš, mislim da ni sam ne znaš.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Hristos po Stvarnoslapu ukinuo moral, i uveo nemoral.

A satanisticka biblija Antona La Vejs kaze "CINI STO TI JE VOLJA, TO NEKA TI BUDE SAV ZAKON
"

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
To što ja zagovaram vidi se iz aviona - evanđelje Isusa Krista Boga i Spasitelja.

Ni to ne znaš izgleda šta tačno znači :)..i kakav je odnos evanđelja i Dekaloga. To se isto vidi.

I jednako tako iz aviona se vidi što ti zagovaraš - ropstvo Zakonu sa Sinaja.

Pitah te..da li bi bilo ratova da se dosledno sprovodni "ne ubij"? Šta je teško tu razumeti? Da li bi bilo krađa da se poštuje "ne poželi tuđe"? Samo tebi je to za proučavanje, izučavanje i nejasno ti baš. Dobro, prouči, razmisli. Šta ti mogu reći?

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
To što ja zagovaram vidi se iz aviona - evanđelje Isusa Krista Boga i Spasitelja.

I jednako tako iz aviona se vidi što ti zagovaraš - ropstvo Zakonu sa Sinaja.

Čini isto što činiše i oni koji zavodiše Galaćane.

Odgovor apostola, koji po odluci i ovlašćenju samoga Boga - Krista, ima ovlasti "svezati i odrešiti", je ovaj:

"Čudim se da od Onoga koji vas pozva na milost Kristovu tako brzo prelazite na neko drugo evanđelje, 7 koje uostalom i ne postoji. Postoje samo neki koji vas zbunjuju i hoće prevratiti evanđelje Kristovo. 8 Ali kad bismo vam mi, ili kad bi vam anđeo s neba navješćivao neko evanđelje mimo onoga koje vam mi navijestismo, neka je proklet! 9 Što smo već rekli, to sad i ponavljam: navješćuje li vam tko neko evanđelje mimo onoga koje primiste, neka je proklet." Gal 1 6,9

Svatko ko umjesto Spasenja Krista, Boga i Otkupitelja navješćuje, nameće i služi Zakonu s Sinaja, je ANATHEMA - PROKLET.

A ni ti ni ja, nitko, nema ovlasti to promeniti. Nitko.

Kroz Sv. Apostola Pavla je govorio Duh Sveti, te bi svako menjanje ili pokušaj menjanja onoga što je Apostol Naroda rekao bilo HULA KOJA SE NE PRAŠTA.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Kakve sve sotonske ideje ovde mogu da se procitaju to je uzas.

Za ove ovde zabludele sinove ropstvo je ne klanjati se drugim bogovima, postovati Boga kao tvorca, ne ubiti, ne ukrasti, ne ciniti preljubu, postovati roditelje..itd.

Oni ovde javno priznaju da propagiraju slobodu za cinjenje bezakonja ili krsenja zapovesti, i cinjenja greha,

To se jasno vidi iz njihovih komentara.

I tu je jasno ko i kakav duh ih nadahnjuje da pisu ovakve ideje svog oca satane, jer upravo satanizam propagira slobodu od bilo kakvog Bozjeg zakona, i to parolom "CINI STO TI JE VOLJA, TO NEKA TI BUDE SAV ZAKON"

Poslednja izmena:
Natrag