Transfuzija i Jehovini svedoci

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Daleko bilo pujjjjjj.....
Tako nesto nikada nije ni palo na pamet JS jer veoma cene svoju decu.

Ne bih se slozio, jer meni su JS sami rekli ''da je bolje pustiti da dete umre, nego da primi transfuziju krvi''

Sam zakljuci kakav je to duh i odnos JS prema zivotu.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Ne bih se slozio, jer meni su JS sami rekli ''da je bolje pustiti da dete umre, nego da primi transfuziju krvi''

kAO i fariseji koji bi pustili čovjeka da umre u subotu da ne oskrnave subotu. Ma prava farisejsja religija su oni Laodik.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
kAO i fariseji koji bi pustili čovjeka da umre u subotu da ne oskrnave subotu. Ma prava farisejsja religija su oni Laodik.

Isto kao sto bi i ti svoje dete pustio da umre, pre nego mu dao da jede "svinjetinu" ili ne daj Boze "pacova"!!!

Bolje je pustiti da dete umre, nego da se pokloni djavolu (idolu)!

Ili ti mislis da ce ti Bog oprostiti sto si nagovorio dete da se pokloni djavolu (idolu) da bi spasao njegov zivot?

Vadite se na neki "legalizam" , sramota!

Nemate vi pojma o duhovnosti, to je i pticama na grani vec jasno!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Isto kao sto bi i ti svoje dete pustio da umre, pre nego mu dao da jede "svinjetinu" ili ne daj Boze "pacova"!!!

Znaš šta piše u Bibliji, da ne vidje pobožnog da je gladan.

Bolje je pustiti da dete umre, nego da se pokloni djavolu (idolu)!

Pa oni koji bi ga pustili da umre oni bi ga i dali đavolu. Pa Hananci su i žrtvovali djecu đavolu.

Vadite se na neki "legalizam" , sramota!

To je još gore, demonizam.

Nemate vi pojma o duhovnosti, to je i pticama na grani vec jasno!

Smisao teksta je mjerilo, ne mi. Ja sam ti rekao što nama kažeš, to važi za tebe.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Zar ti mislis da Bog ne dozvoljava iskusenje na njegove sluge???

Naravno da dozvoljava!

I namerno neces da odgovoris, jer bi onda svojim odgovorom "sam sebe osudio"!

Pa odg. sam ti Biblijom. Šta da ti radim. Nije Biblija za formaliste.

Znamo sta biblija kaze: "kakvim sudom sudis, sudice se i tebi!"

Pa ne sudim ja nego Biblija. I takav fanatizam naziva najgorim imenom.

Ti si "licemer"!

Ja ne bi stavio navodne znake. Opet govoriš o sebi. Baviš se sa mnom.

Optuzujes J.S. da rade nesto "sto bi i ti sam ucinio da si u slicnoj situaciji"!

Nisi shvatio šta sam ti rekao. Dao sam ti stih iz Biblije, tj. naveo ga. Ali nisi ga shvatio.

Mene bas briga za tvoje filozofije, jer si ti sam sebi kriv i Bogu visnjemu, a on ce ti suditi za licemerje!

Moja filozofija je Biblija.

Ti koji pustas da tvoje dete umre zbog hrane, prinosis ga na zrtvu djavolu!

Nisi shvatio stih koji sam naveo.

Isti si kao i oni!

Nisi shvatio stih.

Sramoti se, ti koji optuzujes druge za ono sto bi i sam ucinio, jer optuzujuci druge da su satanine sluge, sam sebe dvostruko vecim slugom satane cinis!

Još me i hvališ. Pa meni nema veće hvale nego da se sramotim pred vama. to je Isus i rekao.

JAO VAMA ako počno govoriti da ste dobri.

Tako je! Sve sto kazes drugome vazi i za tebe, pa se ti onda malo zamisli, "jer kakvim sudom sudis drugima, sudice se i tebi"!

Opet me kopiraš.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465

To je samo delimicna istina jer si ostatak precutao.
Taj ostatak sto nisi rekao jeste da postoje alternative transfuziji krvi i da je ubistvo deteta na strani doktora koji ne zele da koriste alternative transfuzije ,jer su oni koji ucenjuju i roditelje i nauku.
Dakle svaki JS roditelj trazi kod doktora alternativu transfuziji i daje im desetine predloga ,samo da se gospoda trgnu iz svoje lenjosti i 19 veka...
Bi li ti dao svoje dete djavolu da ga izleci???
Znas ona vudu magija i slicno bioenergija Marjanovica itd...

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Dakle svaki JS roditelj trazi kod doktora alternativu transfuziji i daje im desetine predloga ,samo da se gospoda trgnu iz svoje lenjosti i 19 veka...

A pustio bi ga da umre ako nema alternative. Dakle fanatizam.

Uslovna ljubav, tobože pomogli bi mu ako ima zamjena. To se u psihologiji zove zavaravanje savjesti, umirivanje savjesti jer i sami znate da je puštanje osobe u smrt demonska nauka.

Bi li ti dao svoje dete djavolu da ga izleci???
Znas ona vudu magija i slicno bioenergija Marjanovica itd.

Transfuzija nema veze sa tim, jer energija je od đavola, a ljudi koji primaju krv je od ljudi, ne od đavola i to nije vjerski obred. Baš koji bi pustili dijete da umre su ga dali đavolu.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
A pustio bi ga da umre ako nema alternative. Dakle fanatizam.

Uslovna ljubav, tobože pomogli bi mu ako ima zamjena. To se u psihologiji zove zavaravanje savjesti, umirivanje savjesti jer i sami znate da je puštanje osobe u smrt demonska nauka.

Transfuzija nema veze sa tim, jer energija je od đavola, a ljudi koji primaju krv je od ljudi, ne od đavola i to nije vjerski obred. Baš koji bi pustili dijete da umre su ga dali đavolu.

А bi li ti promenio veru da ti smrcu prete detetu???
Ako bi presao u drugu veru zarad zivota svoga deteta ,da ga verski fanatici ne bi ubili,bi li ti to ucinio?

Natrag