Transfuzija i Jehovini svedoci

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Sve je to lepo, ali ne dokazuje tvrdnju JS o transfuziji, vec kontekst govori o jedenju mesa zivotinje sa krvlju, ili pijenja krvi.

Ma to o cemu ti pricas je potpuno nebitno.
Jeo krv kao krvavice ili je pio kao vodu isto mu dodje.
Ti zelis da primas transfuziju krvi? Primaj,niko ti ne brani.
Ja samo kazem zasto se ja gadim na transfuziju krvi i koje su sve alternative transfuzije krvi.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ako se gadis niko te ne primorava.

Covek je odbio da dopusti da detetu daju transfuziju, i ono je umrlo.

Ja bih licno dopustio da mi daju, ali imam licno Bozje obecanje - da ce me on isceljivati od svih bolesti, sto se i ispunilo svojevrememeno, jer sam doziveo cudo isceljenja od kile, putem molitve, gde mi je otkrio putem sna i glasom, da me je on iccelio.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Ako se gadis niko te ne primorava.

Covek je odbio da dopusti da detetu daju transfuziju, i ono je umrlo.

Ja bih licno dopustio da mi daju, ali imam licno Bozje obecanje - da ce me on isceljivati od svih bolesti, sto se i ispunilo svojevrememeno, jer sam doziveo cudo isceljenja od kile, putem molitve, gde mi je otkrio putem sna i glasom, da me je on iccelio.

Niti umiru sva deca koja ne prime transfuziju krvi,
Niti prezivljavaju sva deca koja prime transfuziju krvi.
Slazes li se ti sa ovim ili mislis da su svi koji su primili transfuziju krvi spaseni?
Bi li se ti slozio da ti doktor izvadi krajnike,ali pre toga hoce da ti izvadi i slepo crevo jer ti ono takodje smeta???,a mozda i jos neki zub???
Treba li pacijent da ima pravo na izbor nacina lecenja???
Zar mislis da JS ne vole svoju rodjenu decu???

Da ih mozda popovi ili drzava ne vole vise od njohovih roditelja???

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Onda ti preostaje samo jedno.
Pobite svu svoju decu i svstajte se u ekstremne kultove, to je vasa stvar.

Pozdrav.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Ma to o cemu ti pricas je potpuno nebitno.
Jeo krv kao krvavice ili je pio kao vodu isto mu dodje.

Pravi dokaz površnog shvatanja pobožnosti. JS ne shvataju da ne postoji grijeh osim kao pogrešan motiv. Neću ti namjerno navesti primjere iz Biblije. Jadna je i nikakva pobožnost ljudi koji ne shvataju da je pitanje grijeha pitanje motiva srca. Iz kog motiva se nešto radi.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Onda ti preostaje samo jedno.
Pobite svu svoju decu i svstajte se u ekstremne kultove, to je vasa stvar.

Pozdrav.

Daleko bilo pujjjjjj.....
Tako nesto nikada nije ni palo na pamet JS jer veoma cene svoju decu.
Postoji toliko mnogo alternativa transfuziji JS,
kao sto je u 19 veku prvi elekticni automobil izbacen i zamenjen sa naftom,tako je isto i prva transfuzija "vestackom krvi" zamenjena sa transfuzijom prave ljudske krvi...U tom 19 veku se znalo da je jehova Bog,a potom dolazi tama XX veka i ratovi......

Pravi dokaz površnog shvatanja pobožnosti. JS ne shvataju da ne postoji grijeh osim kao pogrešan motiv. Neću ti namjerno navesti primjere iz Biblije. Jadna je i nikakva pobožnost ljudi koji ne shvataju da je pitanje grijeha pitanje motiva srca. Iz kog motiva se nešto radi.

Osnovni razlog zasto JS ne primaju transfuziju krvi jeste MORALNI.
Svi ostali su naucni,bioloski i kako vec god hoces.
Moralni zakon dolazi iz srca iz ispravne motivacije.,potkrepljene biblijskim dokazima.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Osnovni razlog zasto JS ne primaju transfuziju krvi jeste MORALNI.

Isto misle i bombaši samoubice prije nego se raznesu.

Svi ostali su naucni,bioloski i kako vec god hoces.

Ne postiji naučni dokaz kao moralni kriterijum, osim ako dokaz tvrdi da se uništava čovjekovo biće.

Moralni zakon dolazi iz srca iz ispravne motivacije.,potkrepljene biblijskim dokazima.

Pa ti ne znaš šta motivacija, motiv.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Isto misle i bombaši samoubice prije nego se raznesu.

Ne postiji naučni dokaz kao moralni kriterijum, osim ako dokaz tvrdi da se uništava čovjekovo biće.

Pa ti ne znaš šta motivacija, motiv.
Da li ti to utices na Moralni zakon da se uzdrzava od krvi?
Naucnih dokazi protiv transfuzije krvi ima mnogo,
i mnogi doktori ne zele da prime transfuziju prave krvi .
Razlozi su sto krv ne moze da se u potpunosti filtrira od mnogobrojnih virusa,bakterija itd...

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Da li ti to utices na Moralni zakon da se uzdrzava od krvi?

Ajd reci što je dat moralni zakon?

Naucnih dokazi protiv transfuzije krvi ima mnogo,

i još više nema. Ja sam 2 puta dao krv i jednom primio i ništa. Dakle lažna nauka je to što si rekao.

i mnogi doktori ne zele da prime transfuziju prave krvi .

Nauka svijeta.

Razlozi su sto krv ne moze da se u potpunosti filtrira od mnogobrojnih virusa,bakterija itd...

Pa svejedno čovjek ima krv istu u sebi koja ima to i zbog čega djeluje imuni sistem.

I to je bolje nego da ga JS puste da umre, to je najgore.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Ajd reci što je dat moralni zakon?

i još više nema. Ja sam 2 puta dao krv i jednom primio i ništa. Dakle lažna nauka je to što si rekao.

Nauka svijeta.

Pa svejedno čovjek ima krv istu u sebi koja ima to i zbog čega djeluje imuni sistem.

I to je bolje nego da ga JS puste da umre, to je najgore.

Najgore je slati ljude da ratuju u ime Boga ili drzave,to je najgore,ali ljudi idu srecno i radosno ginu u ratovima ili ostaju invalidi,a onda im vlast ponekom da po koji dolar....E to je ono najgore o cemu ti cutis.
Tako crkva tera narod u rat da gine i da krvari,ali ti to volis.

Sto se tice stanja u Srbiji povodom transfuzija krvi je kao i u 19 veku.
Zaostalo sa zaostalim srednjevekovnim kadrom. Farmaceutska mafija je veoma jaka u Srbiji i niko joj nista ne moze,i od nje potice ova zaostalost.
Nazalost oni koji su zaostali i ne znaju za bolje nastavljaju da kljukaju narod zastarelim lazima i nezainteresovani narod im veruje ,jer ima toliko mnogo svojih briga da bi imao vremena da cita o najnovijim dostignucima iz beskrvne hirurgije itd...Ma i djavolu bi dali dete da im leci ,samo ako moze da ga izleci.

Natrag