Tko su "bogovi" ovoga svijeta?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Braniti Adolfa Hitlera i braniti Margaret Sanger - nema razlike. (Jednako vrijedi i za obranu Staljina, Pol Pota ili onih mudžahedina koji pred kamerama kolju ljude koje su prethodno natrerali da kleknu.

Oboje su bolesnici, koji su očito u svojim najvažnijim periodima razvoja ljudske osobe doživjeli i proživjeli strašne traume. Evo priče o "traumama Margaret Sanger.

Margaret Sanger je rođena kao Margaret Louise Higgins, šesto od 11 djece. Njezina majka, Anne Purcell Higgins, također je imala sedam pobačaja, za ukupno 18 trudnoća u roku od 22 godine. Većinu toga vremena patila je od lošeg zdravlja, a kad je Anne umrla od tuberkuloze u 50. godini, Margaret je imala samo 19 godina. Prema časopisu TIME, Margaret se suočila s ocem kod majčinog lijesa i rekla: "Vi ste to uzrokovali. Majka je mrtva od previše djece."

Očito je, Margaret je imala strašno traumatizirano djetinjstvo, kad je uz majčin lijes ovo morala reći svome ocu. Možemo razumijeti i žaliti Margaret zbog njene traume koju je u svome djetinjstu prolazila, ali samo luđak može zagovariti i braniti njezinu tvrdnju, kako je najbolje "višak djece zadaviti". Hoćemo li opravdavati i zagovarati ono što je Hitler zagovarao i činio, samo zato što je Hitler kao dijete proživljavao traume? :ludd/::ludd/:
Upravo zato se Margaret i borila protiv ovoga...dobro si naveo...i ona je iz siromašne porodice koja nije imala uslova za život. Zato je i prošavši to iskustvo se zalagala za "racionalizaciju" dotadašnjeg koncepta rađanja.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Po Codex Iurois Canonici, svaki katolik koji podstiče, opravdava, saučestvuje ili čak izvrši pobačaj, je ekskomuniciran svojim delovanjem .
No problem je što se mi (ne ti, slap ili ja) bojimo medija, a ako nas mediji stave na crnu listu, posebno oko ovog pitanja, onda nema ni vernika (tačnije "vernika) a ni novaca. Davno su prošla vremena kada je papina reč značila.

Kad Papa progovori, svi zašute, ali samo na trenutak da ga mogu napasti. Svaka Papina riječ se mjeri i uglavnom dočekuje "na nož". Rekli su da je Papa Ivan Pavao II nekoliko puta bio kandidat Nobelove nagrade za mir, ali svaki put je protest feministica i promicatelja abortusa i LGBT zajednica bio toliko jak, da se odustajalo.
Znamo da mediji danas imaju velik utjecaj, rekla bih čak i da vrše pritisak na javnost. Ima portala za koje se čini da su tako bezbožni i antireligiozni da to izgleda kao da su opsjednuti Sotonom. Ali, kako mediji, kojekakvi influenceri ili "bogovi" današnjeg vremena mogu toliko utjecati na ljude ? To je pitanje.
Pa, ljudi su se ispraznili, gube ili su izgubili vjeru, nemaju svoj kriterij, ni kralježnicu...Uglavnom, to bi bilo nešto kao ovaj virus. Sam za sebe ne može živjeti nego treba imati objekt, domaćina. Isto tako, jedna plasirana laž treba čovjeka u kojem će se udomaćiti i koji će je dalje širiti.
Ne znam da li me razumiješ, ali čini se da je društvo zagađeno u mnogim segmentima. Kršćani su također na velikom ispitu, a kršćani bi trebali biti kvasac.

Biću iskren, da sam kojim slučajem ja papa, Irska bi bila stavljena pod interdikt,

Jao, da. Irska se srozala...Sjećam se da je Papa Benedikt za Irsku rekao kako je duboko ožalošćen, ali ne sjećam se je li to bilo za one svećenike pedofile ili kad je bio onaj referendum.

Jedini pravi Katolik u Beloj Kući, JFK je zbog antikatoličkog sentimenta, i već uveliko započete kampanje za "prava" žene na ubistvo prvog stupnja (pobačaj) tokom predizborne kampanje, znao često da kaže kako je on pre svega amerikanac, pa tek onda katolik.

Znaš li da je John Kennedy prije svog ustoličenja morao potpisati jedan dokument da Papa neće imati utjecaja na njegovo vodstvo? To je bio presedan, ali morao je jer je bio katolik. Čitala sam jednu studiju o progonstvu katolika u Americi tijekom 18 i 19 stoljeća. Nevjerojatno koliko je protestantizam tada bio jak i nepravedan.

...da je kojim slučajem poživeo, ili da se kojim slučajem danas nađe u Beloj Kući, bio bi od strane licemernih plodova protestantizma i njegovih ideologija ("progresivizam") impeacheovan i sklonjen s vlasti, bez obzira što bi se zalagao za mir, rasnu jednakost i tome slično.

Slažem se, bio bi svrgnut s vlasti.
Je si li gladao film "Wag the Dog"? Kod nas je preveden pod naslovom"Predsjedničke laži". U glavnim ulogama je Robert de Niro i Dustin Hoffman.., Odličan film, joj, kako se izmišlja, laže i mulja.:beee:

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Upravo zato se Margaret i borila protiv ovoga...dobro si naveo...i ona je iz siromašne porodice koja nije imala uslova za život.

Borila se protiv "viška djece" nagovaranjem ljudi da udave svoju vlastitu djecu. :ludd/: :ludd/: Čovječe, ti nisi normalan, nisi zdrav. Pravdati ideje bolesne žene, koja je tako liječila svoje teške traume, može samo bolesnik sličan njoj.

Sada sam se sjetio još jednog sličnog slučaja "traume". I Ellen White je kao dijete također doživjela strašnu traumu. Pogođena kamenom u glavu dobila je takve ozljede da su joj šanse za preživjeti bile minimalne. Ostala je živa, ali nakon fizičke traume slijedila je i psihička trauma, naime, nije uopće mogla nastaviti normalno školovanje. Dijete doživljava traumu kada vidi da neka druga djeca "imaju puno bolje tenisice", a možete tek onda zamisliti kako se morala osjećati Ellen White kojoj je "dato do znanja" - "ti nisi za školu kao sva druga djeca i ti nisi za druženje s djecom kako to sva djeca čine. Uzmimo sada ovo u obzir i još stavimo u kontekst "Milleritskih vremena", kada se svakog dana očekivalo da na zemlju dođe Isus, evo vam objašnjenja o Jeleninim "vizijama letećih anđela i putovanju 'adventnog' naroda u nebeski Jeruzalem". Jelena je, liječeći se od svoje traume i muke, žudila da dođe Isus i da bude kraj svijeta. Ona je samo u tome mogla vidjeti da ponovo bude izjednačena sa svojim vršnjakinjama.

Upravo zato se Margaret i borila protiv ovoga...

Protiv čega se borila Margaret Sanger? Protiv viška djece!?!?!? Kako to može biti višak djece? I gdje je to Bog rekao - Plodite se i množite, a višak podavite!?!?!?

Dakle, nije se Margaret Sanger borila protiv nekog zla, dapače. Margaret Sanger je, očito, bila teško bolesna žena koja se "samoliječila" nagovarajući ljude da "podave višak svoje djece". Margaret Sanger je ljude nagovarala da počine najgore zločine. Ovo je bolesno da ne može biti bolesnije. Koliko je ovo bolesno najbolje pokazuje činjenica da je "Planned Parenthood", koji je inače đavlija organizacija, prošle godine izbacuje ime svoje osnivačice Margaret Sanger iz imena svojih institucija. Ludo da ne može biti luđe. Đavolski da ne može đavolskije.

P.S. Sve dok Jovan ne odgovori, ja ću pitanje ponavljati: Zašto je na čitavom internetu izbrisana baš svaka poveznica između Gatesovih, Margarete Sanger i Planed Parenthooda?? Nisu li i ovdje "prsti samog đavla".

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Nagradno pitanje: Zašto je na čitavom internetu izbrisana baš svaka poveznica između Gatesovih, Margarete Sanger i Planed Parenthooda??

Ajde, reci. Ja sam plavuša.:dance2:

Gle, Slape, ja mislim ovako. Ova tema je vrlo dobra i važna. Slažem se da postoje " bogovi" preko kojih djeluje Sotona u današnjem svijetu. Oni su od svijeta, a ako mi želimo biti Isusovi, imat ćemo, naravno, protivljenja i trpljenja. Jasno je, "kad biste bili od svijeta, svijet bi svoje ljubio..."
Čini mi se da cijela ova organizacija Planed Parenthooda i Margaret Sanger je samo vrh ledene sante. Mreža je daleko veća i rasprostranjenija. Sama činjenica da su aktivnosti Planed Parenthooda toliko umrežene s abortusom, dakako da zaslužuje više kritike i opreza jer oni kao promiču i neko dobro i napredak. Ima članaka koji govore da se
Planed Parenthood prešutno odrekao Margaret Sanger da bi popravii svoju sliku i izgledali isključivo kao filantropi.
Isto tako, može se pročitati da ih veliki dio poznatih faca u Americi, a osobito medija podupire. I da se stalno vode neke parnice između Planed Parenthooda i pristalica Pro-life. Kontroverzan je, ali ima jako puno pristaša jer ga i feministice, kao i svi slobodni i napredni ljudi, obožavaju.
Ima različitih svjedočenja:
https://hkm.hr/vijesti/svijet/pro-l...ja-je-18-godina-radila-u-industriji-pobacaja/

Margaret Sanger: "Najmilostivija stvar koju velika obitelj učini jednom od svojih dojenčadi je da ga ubije."

Što reći? Grozno!

A bl. Majka Terezija je govorila: "Ako ima netko tko ne želi svoje dijete, molim vas, dajte ga meni".
"Jedno dijete više"-
mislim da se tako zvao jedan pokret u CRO koji je vodio neki svećenik.
I u drugim katoličkim zemljama je bilo je i ima pokreta koji se zalažu za Život.
Ali, mislim da ti i Jovan , ili šire gledano katolici i protestanti, nikad se neće složiti oko toga.
I za Jovana, kao i za večinu protestanata, sljedbenika Pro -Choise i drugih...život ne počinje začećem, već je samo skup stanica ili fetus. I kako kažu, Biblija to izričito ne zabranjuje.
Vidim da se i kod nas dosta piše o tome.

https://www.bitno.net/teme/planned-parenthood/

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Borila se protiv "viška djece" nagovaranjem ljudi da udave svoju vlastitu djecu. :ludd/: :ludd/: Čovječe, ti nisi normalan, nisi zdrav. Pravdati ideje bolesne žene, koja je tako liječila svoje teške traume, može samo bolesnik sličan njoj.
Ne izmišljaj..žena je rekla metaforično..a ne stvarno. Jer je protiv abortusa...ne izmišljaj.

Dao sam ti ceo tekst a ti i dalje širiš laži. Ona je rekla u smislu bolje je "umru" nego da preživljavaju torturu života.

Ne zagovara ubistvo rođene dece. Da je to stvarno mislila onda bi tu praksu sprovodila doslovno ona i oni koji su je razumeli. Ne pričaj nebuloze molim te.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Planed Parenthood prešutno odrekao Margaret Sanger da bi popravii svoju sliku i izgledali isključivo kao filantropi.

A to me sestro, vraća na scenu iz fila "The Devil's Advocate" gde Al Paccino, (igra omiljenog lika Ellen Gould Harmon White) za sebe kaže da je, pazi sad, filantrop i humanista.

Dovoljno mi je da se neko takvim predstavi, pa da mi bude jasno sa kime imam posla.

Ps. Neprijatelj je duhovno biće, može uzeti koji god oblik poželi (ali mu je oblik čovečiji) čini se najomiljeniji..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ima članaka koji govore da se Planed Parenthood prešutno odrekao Margaret Sanger da bi popravii svoju sliku i izgledali isključivo kao filantropi.

Točno, samo se maskiraju. "Đavo krzna mijenja, ali ćud nikada".

I za Jovana, kao i za večinu protestanata, sljedbenika Pro -Choise i drugih...život ne počinje začećem, već je samo skup stanica ili fetus.

Mogu oni tako misliti, ali bi od njih bilo ljudski priznati da oni naprosto tako misle. Kao što netko ima pravo misliti da je 2 + 2 = 17.

E sada, kako se ponašati. Naime, prevladaju li ovakvi, kakav je na primjer Jovan, oni ne bi konzulturali znanost po ovom pitanju, nego bi oni "nadglasavanjem odlučili kada počinje život". To je zaista strašno, jer to čovječanstvo vodi ravno u "svijet krvi do koljena". Zatim, ako se glasanjem može odrediti kada počinje život, vrlo brzo bi se pojavili oni koji bi izglasali da život počinje sa navršenih deset godina. Naravno, neki novi i drugi bi mogli promijeniti zakon i odrediti da život počinje sa navršenih sedamnaest godina. Ovo je bi bio "svijet krvi do koljena - 2. Faze". Neki novi bi sigurno izglasali "da život završava sa 55 godina" . Ovim bi "čovječanstvo" - "svinjarstvo" prešlo u slijedeću fazu - ""svijet krvi do koljena - 3. Faze". Nastavite niz ....

Ne izmišljaj..žena je rekla metaforično..a ne stvarno. Jer je protiv abortusa...ne izmišljaj.

Samo bolesnik kao što je bila ona, može braniti nju i njezine stavove oko ovoga.

Natrag