Tko su "bogovi" ovoga svijeta?

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Gle, ovdje, jedan katolički svećenik hrabro govori protiv "katolika" Bidena i javno osuđuje njegova djela. Video je opširan, pa ako i ne pogledaš video, pročitaj komentare protestanata ispod.
Kršćani koji ljube Istinu- Krista, imaju milost prepoznati Lažljivca na djelu.

Kodeks kanonskoga prava je jasan da jasniji ne može biti. Joe Biden je ekskomuniciran.

Isto kao i oni "svećenici" i "biskupi" koji su se usudili da blagosivljaju istopolne veze. (većinom su to zemljaci Martina Luthera - "sveca" EGWizma)....

Jednom za svagda je potrebno reći popu pop, a bobu bob i stvari nazvati pravim imenom.

Sotona napada s više frontova. Pojedinačno i kolektivno. A mi smo u opasnosti da zarad "društvenog" prihvatanja, odbacimo Boga (da nas histerični akoliti progresivizma ne bi optuživali za zatucanost, rasizam, homofobiju, govor mržnje, islamofobiju, antisemitizam, mizoginstvo i ostalo iz vokabulara ludaka ispranih mozgova koji glumataju vrlinu).

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Da, to i radim. U čemu je problem?
Ti ne možeš osuditi izjavu Margaret Sanger?
"Najmilostivija stvar koju velika obitelj učini jednom od svojih dojenčadi je da ga ubije."
Jovane, ne možeš to osuditi ili ne vjeruješ da je to rekla?
Jesi videla kako je ona prethodna njena izjava iskrivljena? Da nisam tražio ne bih pronašao ovo iskrivljavanje.

Što se tiče ove druge hajde videću detaljnije uskoro...nisam istražio ali dovoljno je kada 50 puta pokažeš lažna svedočenja da jednostavno i ovo 51 itekako sumnjaš. No, kažem detaljnije uskoro. Mada ako si videla ova prethodna razobličenja mislim da bi te trebalo podstaći da istraži i sama ako hoćeš naravno i možeš, ako imaš vremena.

No, kako god istražiću pa pišem ubrzo.

Pogledaću i video. Da Tramp ima podršku katolika desničara i protestanata a Bajdena podržava leva struja u katoličanstvu tj.liberalna.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Jesi videla kako je ona prethodna njena izjava iskrivljena?

Ti si iskrivio izjavu eugeničarke i rasistice, nisam ja.

Što se tiče ove druge hajde videću detaljnije uskoro...nisam istražio ali dovoljno je kada 50 puta pokažeš lažna svedočenja

Samo jednu moju tvrdnju citiraj koja je bila neistinita. Bez dokaza, vama štovateljima svetih Alberta i Valtera, "zaštitnika lažova i antikrista", ne vjerujem baš ništa.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
No, kako god istražiću pa pišem ubrzo.
Istraži, tako je najbolje.
. Da Tramp ima podršku katolika desničara i protestanata a Bajdena podržava leva struja u katoličanstvu tj.liberalna.

Zar tako? :oops: Nisam baš upućena, pitat ću Slapa i DarthShona.., ali ono što znam je da nitko, baš nitko ne može podržavati Bidena niti bilo koju drugu osobu koja je u sukobu s naukom Svete Crkve, a pogotovo ne svećenici.
Znam slučajeve kad su katolički svećenici propovjedali neke svoje ideje , ali im je Crkva, tj. mjesni biskup oduzeo dozvolu za propovjedanje, tj. susprendirani su. Mogli su samo služiti Misu, ali ne propovjedati.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ti si iskrivio izjavu eugeničarke i rasistice, nisam ja.

Samo jednu moju tvrdnju citiraj koja je bila neistinita. Bez dokaza, vama štovateljima svetih Alberta i Valtera, "zaštitnika lažova i antikrista", ne vjerujem baš ništa.
U njenom pismu tako stoji a u tvom iskrivljenom tekstu koji si postavio van konteksta ispada da ona ne želi da se saznaju prave namere. U punom tekstu i onome što ona govori u celom pasusu ona govori da ne želi da se baci ljaga na nju da je za istrebljenje crnaca. Velika razlika.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Istraži, tako je najbolje.

Zar tako? :oops: Nisam baš upućena, pitat ću Slapa i DarthShona.., ali ono što znam je da nitko, baš nitko ne može podržavati Bidena niti bilo koju drugu osobu koja je u sukobu s naukom Svete Crkve, a pogotovo ne svećenici.
Znam slučajeve kad su katolički svećenici propovjedali neke svoje ideje , ali im je Crkva, tj. mjesni biskup oduzeo dozvolu za propovjedanje, tj. susprendirani su. Mogli su samo služiti Misu, ali ne propovjedati.
Podržavaju, podržavaju...mnogi..mislim da je i papa više na Bajdenovoj strani..

Inače, sećaš se da je papa 2015 pisetio SAD kada je Obama bio predsednik a Bajden potpredsenik. Tada je Bajden razgovarao sa papom, to on sam govori, i da je papa rekao da je uvek dobrodošao te da zna papa za njegova načela. Odlične veze ima sa svetom stolicom Bajden. Mnogo bolje od Trampa.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
ona govori da ne želi da se baci ljaga na nju da je za istrebljenje crnaca. Velika razlika.

Kako se može baciti ljaga na nekoga tko ovako tvrdi: Najmilostivija stvar koju velika obitelj učini jednom od svojih dojenčadi je da ga ubije." ? :ludd/::opaaa:

Zašto "đavlija organizacija" Planned Parenthood izbacuje ime svoje osnivačice Margaret Sanger, dajući do znanja da im je neprivatljiva? ;)

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Kako se može baciti ljaga na nekoga tko ovako tvrdi: Najmilostivija stvar koju velika obitelj učini jednom od svojih dojenčadi je da ga ubije." ? :ludd/::opaaa:

Zašto "đavlija organizacija" Planned Parenthood izbacuje ime svoje osnivačice Margaret Sanger, dajući do znanja da im je neprivatljiva?

Ne radi se o toj izjavi navodnoj..videćemo..već o onoj prethodnoj..koju sam pokazao kako je data. Za ovu ćemo videti.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Kodeks kanonskoga prava je jasan da jasniji ne može biti. Joe Biden je ekskomuniciran.

Isto kao i oni "svećenici" i "biskupi" koji su se usudili da blagosivljaju istopolne veze. (većinom su to zemljaci Martina Luthera - "sveca" EGWizma)....

Kažeš ekskomuniciran? Službeno? Vidim da je bio s Papom 2015-e godine.
Pročitala sam da Biden u nekom intervjuu kaže da vjeruje kako život počinje od začeća, ali da ne može svoje uvjerenje nametati drugima. Ali, pročitala sam nešto još gore i zabrinjavajuće, da oko 52% katolika u Americi dopušta pravo žene na abortus.

Natrag