Tko su "bogovi" ovoga svijeta?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
A šta ti misliš zašto đavlija organizacija Planned Parenthood

Jasam tebe pre toga pitao šta Luter King traži kod Planned Parethood?

A ovo za uklanjanje..pa šta misliš da nešto sakrivaju? Pored intermenta i dostupnosti informacija misliš da će nešto moći da sakriju pa zato ne daju podatke o njoj..emoj sa ovim maskrianejm kada nemaš razumen odgovor. Pitam te zar Luter King crnački borac nema uvid u to i tek tako se prevario da sarađuje sa Palnnned Parenthood.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Jasam tebe pre toga pitao šta Luter King traži kod Planned Parethood?

Pitaj njega.

A ovo za uklanjanje..pa šta misliš da nešto sakrivaju?

Pitaj njih zašto uklanjaju. Sad ću još ja katolik biti kriv za nešto što radi đavlija organizacija čiji si ti promotor. Krivi sebe naivčino.

Pored intermenta i dostupnosti informacija misliš da će nešto moći da sakriju pa zato ne daju podatke o njoj..

Hvala Bogu da ništa neće biti sakriveno. Evo, danas si saznao nekoliko vrlo interesantnih stvari.

1. Margaret Sanger, osnivačica Planned Parenthood-a, je "rasistkinja da te Bog sačuva"

2. Bill Gates Senior je štovatelj i učenik Margaret Sanger i dostojan joj nasljednik u zagovaranju rasizma i svake vrste genocida.

3. Bill Gates je također "pravi" očev sljedbenik. Miljarde dolara je uložio u isti biznis kojim mu se bavio ćaća i kojim se bavila Margaret Sanger - smanjenjem broja ljudi na zemlji, posebno ciljajući na neke skupine - Crnce i Latinoamerikance. Strašno, sam đavao hoda po ovoj zemlji.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Јован 15 : 19 Кад бисте били део света, свет би вас волео јер бисте били његови. Али ви нисте део света јер сам вас ја издвојио из света. Зато вас свет мрзи.
Јован 12: 31 Сада се суди овом свету, сада ће владар овог света бити свргнут.
2.Кор.4:4 неверницима којима је бог овог света заслепио ум, да до њих не продре светлост славне добре вести о Христу, који је Божја слика.
Откривење 20: И видео сам једног анђела како силази с неба с кључем од бездана и великим ланцем у руци. 2 Ухватио је змаја, празмију, који је Ђаво и Сатана, и свезао га на 1 000 година. 3 Бацио га је у бездан, па га је закључао и запечатио над њим, да више не заводи народе док се не наврши 1 000 година. После тога треба да буде накратко пуштен.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Isabelita, moj savet...ne prihvataj zdravo za gotovo svako pisanje i povezivanje..istraži ako želiš istinu. Istraži i protiv argumente. Pozdrav

Hvala, Jovane, ali nisam ja naivna. :) Mislim da je jako važno imati svoj stav i kriterij. Kriterij koji proističe iz vjere u Isusa, Sina Božjega. To je temelj i na tome gradimo. Vidimo da su veliki izazovi pred nama, s lažima, zabludama i zbrkom koju Đavao unosi u naše duše. Ali, vjerujemo da je Isus jači, "da je pobijedio svijet" i da je On s nama, "Ja sam s vama u sve dane do svršetka svijeta."

Drugim riječima,, neću ja ništa istraživati, nemam ni volje ni vremena za to...ja samo gledam/čitam što se događa, a događaju se ružne stvari, i to u tajnosti, ali "sve će izići na vidjelo."
Slap je otvorio temu i napisao o toj gospodi i gospođi (ne zaslužuju taj naziv) kao "bogovima" ovog svijeta, a sigurno ih ima još.
Nisu bitna imena, koliko je važno da shvatimo kada Sotona djeluje preko ljudi. Kao što raspoznajemo djelovanje Duha Svetoga tako bismo trebali prepoznati kada Sotona djeluje, a Sotona je na djelu uvijek kad se uništava čovjek, kruna Božjeg stvaranja.
Sve što je povezano s uništavanjem čovjeka kao slike Božje: izjave, svjetonazori, "slobode" koje promiču golotinju, kult tijela i tjelesne užitke, utjeruju silu i strah...dovoljno je da zaključim da im je Sotona začetnik. Ne znam što bih još istraživala, kad se po znakovima prepoznaje.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
P.S. Čudite li se sada zašto je na čitavom internetu izbrisana baš svaka poveznica između Gatesovih, Margarete Sanger i Planed Parenthooda?? :mig:

Ne. Zašto bi smo se čudili, kada je William Henry Gates III jedan od kontrolora istog.

Istovremeno, svi Tech Giganti (medijsko korporativna elita SAD) su u rukama koga? Protestantsko - židovsko - masonskog cabal-a.

Sada se naravno, levičarski, kultur marskisti utrkuju ko će što pre "oprati" svoje ruke od rasističke osnivačice sotonskog Planed Parenthood. Otuda i brisanje tragova.

kada smo već kod eugenike, treba naglastiti da je Hilter i većina nacijsta s njim, bio veoma zaintrigiran tom "naukom" te da ju je podržavao, uz nesumnjivu podršku socijalnom darvinizmu, tom naj opasnijem plodu Darvinovog rada.

Ujedno, sama eugenika nije uopšte nova, niti je strana ljudskom rodu. Pokušavali su da je s katastrofalnim "uspehom", upotrebljavaju (na mikro nivou) skoro sve vladarske kuće tokom ljudske povjesti (setimo se samo faraona i njihovog isključivog prava na ženske članove porodice), a na makro nivou eugenička kvazi znanost upotrebljavana je od strane pojedinih plemena sinova Israelovih (setimo se samo Davidovg sina i njegovog nasrtaja na sestru), ili primera ono malo židova koji ostadoše u Kananu nakon 128-godine AD, koji su se da bi održali "čistotu" uzimali u srodstvu.

Moderna "eugenika" polazi od saznanja da takav vid "očuvanja" čistote rase (porodice), donosi katastrofalne rezultate u vidu psihofizičkih deformiteta, a kako se radi o multipliciranju recesivnih gena, namera eugeničara je da fizičkom eliminacijom onih koji po njima nose takve gene, zatim izmenom ljudske DNK, potpuno eliminišu recesivne gene iz ljudskog genoma.

Oni koji bi na taj način preostali, mogli bi da se sparuju u srodstvu, uz očuvanje "najboljih" osobina.

Cilj je Transhumanizam, tačnije stvaranje Herrenvolka od otprilike nekoliko stotina miliona jedinki, među kojima bi svega oko milion vladalo ostalima iz kojih bi "vladari" po potrebi izvlačili "svežu" krv (DNK)

Pri svemu tome bi se, uz genetsku modifikaciju, status nadljudi održavao i posebnim režimom ishrane (zdravstveni zakon) koji bi pomogao da nadljudi "duže" žive.

Sve što je povezano s uništavanjem čovjeka kao slike Božje: izjave, svjetonazori, "slobode" koje promiču golotinju, kult tijela i tjelesne užitke, utjeruju silu i strah...dovoljno je da zaključim da im je Sotona začetnik. Ne znam što bih još istraživala, kad se po znakovima prepoznaje.

Upravo tako.

Pogledaj moj odgovor Slapu, ovdje.

Mnoge stvari će ti nadam se postati još jasnije.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Pogledaj moj odgovor Slapu, ovdje.
Mnoge stvari će ti nadam se postati još jasnije.

OK. pročitat ću. Cijelo vrijeme tražim tvoj gdje si pisao o obitelji, odnosno kako se Đavao danas služi golotinjom i seksom da razori obitelj. Nešto tako. Jučer ga nisam stigla pročiatatii, a čini mi se da je bilo jako važno.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
OK. pročitat ću. Cijelo vrijeme tražim tvoj gdje si pisao o obitelji, odnosno kako se Đavao danas služi golotinjom i seksom da razori obitelj. Nešto tako. Jučer ga nisam stigla pročiatatii, a čini mi se da je bilo jako važno.

Probaj ga naći. Jeste važno.

Dok ga ne pronađeš, ponovit ću neke stvari vezane upravo za to.

Seks sam po sebi nije zlo. Svi smo mi tako nastali. Ali, ako se seksualnosti oduzme prokreacija, ako se zadovoljstvo samog čina postavi kao imperativ, a prokreacija postavi kao nepoželjna "posledica", onda imamo upravo ovo čemu smo danas svedoci, a to je epidemija pobačaja, kontracepcije i sličnih "olakšica" koje se nude čoveku, oslobođenom" čoveku.

Kako napasti obitelj?

Uništenjem i prljanjem ljubavi, gde se sve svodi na telesno, te se muškarcima i ženama nudi "racionalna" slika odnosa, u kome su supružnici tu samo i isključivo samo da bi zadovoljili nagone jedno drugome. (Uprkos dokazanoj činjenici da je seksualni odnos dvoje ljudi koji se poštuju i vole u potpunosti, dakle kao osobe, potpuniji i dublji), ali ne i da bi imali poroda. - Ovo je prva faza napada.

Druga faza uključuje seksualno oslobađanje žene, koja sada kao oslobođena (ne još u "potpunosti") više ne razmišlja o svom partneru, supružniku kao o osobi, nego kao o nekome ko je mora dovesti do vrhunca seksualnog akta (orgazma), koji ako izostane, onda mora i sme tražiti od drugoga. Tačnije i potpunije rečeno, žena se da tako kažem programira da voli samo sebe.

Treća faza napada na obitelj kreće dubljim "oslobađanjem" žene koja sada slobodsno može da se takmiči s muškarcima u svemu, tačnije da se ponaša kao muškarac pri izboru partnera - slobodna "ljubav", te se dakle smatra poželjnim neverstvo, uz naglašavanje "prava" na slobodno oblačenje i isticanje svoje sekusalnosti - golotinja.

Četvrta faza uključuje forisranje karijere, čime žena gubi vreme na "uzdizanje" sebe (uz traženje odgovarajućeg "zadovoljivača" (ali i zadovoljvivačica) njenih nagona, dok se majčinstvo, kao osnovna fizičko emotivna funkcija žene, tretira kao nešto ometajuće, sprečavajuće, jednom rečju nepoželjno.

Otuda Planned Parenthood,

Sledeća, peta faza, uključuje infantilizaciju kako muškarca, tako i žene, čineći ljude nespremnim da budu roditelji. Naglašava se uloga "žene borca", samohrane majke.

Šesta faza, pojačava nalglašavanje "prava" žene, te forsira njeno pravo na ultra seksualizaciju kao vid pobune, uz širenje definicije seksualnog uznemiravanja. Obitelj je srušena, brak se smatra ugovorom i pravom, te se i oni pojedinci naklonjeni istom polu smatraju zaštićenim, a njihove veze zvanično tretiraju identično vezi muškarca i žene. Deca postaju ne plod ljubavi, nego plod ljudske namere i pravo, a države trebaju da to pravo omoguće svima.

Iza svih ovih faza, stoji sotona koji ljude ubeđuje da je njihovo pravo da na sve načine izbegnu "posledicu" seksualnog odnosa, decu.

Na koji to način čini? Na isti onaj na koji je i doveo do pada. Zavodeći ženu.

Planned Parenthood je upravo to. Korporacija koja svojim delovanjem, lobiranjem, zablentavelim ljudima nudi mogućnost da udovoljavaju svojim nagonina, uz "eliminaciju" "posledica" - dece.

Natrag