- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Citiraj ti samog sebe i pojasni. Idemo, viteže.
Ne radi se o citiranju već o razradi..i to nisam ja ni pokrenuo već ti. Tako da citiraj i objasni pojedinisti. Ako misiš da ovo ozbiljno razmotrimo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Citiraj ti samog sebe i pojasni. Idemo, viteže.
Ija ih pratim , gadne prepirke imaju , i padaju ponekad teške rječi sobe strane , ali sve u svemu zanimljivoO pa vi ste jos na ovoj temi, ja reko vi zavrsili odavno
O pa vi ste jos na ovoj temi, ja reko vi zavrsili odavno
Ija ih pratim , gadne prepirke imaju , i padaju ponekad teške rječi sobe strane , ali sve u svemu zanimljivo
Ija ih pratim , gadne prepirke imaju , i padaju ponekad teške rječi sobe strane , ali sve u svemu zanimljivo
Ne radi se o citiranju već o razradi..i to nisam ja ni pokrenuo već ti. Tako da citiraj i objasni pojedinisti. Ako misiš da ovo ozbiljno razmotrimo.
O pa vi ste jos na ovoj temi, ja reko vi zavrsili odavno
Nekad zanimljivo nekad ne...
Jovan Prezviter je napisao(la):
Ovako izraz "theos" kada se ne odnosi na Boga Svemogućeg ne govori o nekoj prirodi Božanskoj već o položaju...kao što su ljudi nazvani theos u Psalmu 82..
Kada se Sotona naziva "theos" da li Pavle greši? Ne greši jer i on ima uzvišen položaj..on je gospodar zemlje i ima vlast.
Odgovori, ali molim te kratko, na slijedeće pitanje: Kada se sveti Toma obratio Isusu - Gospodin moj i Theos moj, je li mu zapravo rekao "Bog moj", ili mu je rekao "đavlina moj"?