Možeš li ti išta suvislo napisati?
Znači kada te pitam konkretno, tajac.
Znaš da pomeneš neke definicije i da ih izokrećeš kako ti volja ali kad te neko pita konkretno nemaš pojma.
Znači, pitanje je bilo..ako već pominješ termin "položaj" koji sam ja dao zašto ne možeš da izneseš tačno u kom smislu su Hrists i tvoj đavlina u istom položaju? Zašto ne možeš reč reći? Ne lepše je optužiti nekoga nego lepo i konkretno razgovorati da bi se došlo do tačne definicije. Ti naravno ne želiš čuti pravi odgovor i ići detaljnije..da ti si tu da optužiš svakako. Ti se trudiš da ostaviš utisak. Međutim, ne zanima te istina.
Moraš biti precizan i reći šta si ti shvatio iz izraza "položaj" koji sam uprotrebio a ja ću ti odgovoriti jesi li dobro shvatio ili ne.
Hajde....
Lomače su specijalitet tvojih protestanata.
P.S. Mudrače, tko je spalio Kopernika?
Prvo si ih ti koristio...mislim tvoja zajednica sa kojom se identifikujep pa si i ti odgovoran.
Kopernikove ideje su spaljenje i njegove knjige zabranjene...ja jesam pogrešio u vezi njega..istina je da sam ga pomešao u trenutku sa nekim drugim ali to ne menja suštinu koju ti ne voliš čuti a to je da je tvoja verska zajednica bila protiv heliocentričnog sistema i da se zamlja okreće oko svoje ose a sad tvoja VZ to prihvata. Znači menjala je mišljenje i ti si menjao mišljenje jer si deo te zajednice. Tvoja zajednica i ti ste menjali mišljenje o šest doslovnih dana stvaranja..zato sam rekao da bi ti i sad prihvatio svako novo mišljenje koje pre nisi samo ako tvoja VZ to učini. Ti zapravo nemaš svoje razumevanje Biblije i nemaš Hrista..imaš dogmatskog Hrista.