Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
igore.....tri sata u teretani?!
idi bre .....ne bi tek onda bilo moguce da si se tako "uradio" sa treningom gde si uveliko u katabolizmu
a tebi tako malo obroka odgovara?
opet prica
pa posle sat vremena treninga...organizam ulazi u katabolizam...znas i sam...razgradnja misica.ima smisla sa onim postom gde sam procitao da treniras tri sata u teretani.
nije problem obrok...nego sa tako malo obroka takve rezultate da imas....skidam kapu
moje je misljenje da bi ti jos bolje islo kada bi jeo na svaka tri sata (6 obroka dnevno),po manje porcija.kako bi ti misici konstantno dobijali potrebne zalihe proteina.
ovo pocinje da mi se svidja
slozices se,da ti pri svakoj vezbi ne koristis samo jedan misic(izuzev izolacionih vezbi)..da uvek postoji misic koji je primaran i misic "stabilizatori" koji pomazu tom misicu da radi.SVAKI trening duzi od sat vremena uvodi telo u katabolizam.ja o tome govorim.ovo gore sto si napisao sve je istina.ali nam se razilaze price...
covece.....niko ne moze da ti ospori ni trening ni ishranu....sam si primer da ti to odgovara.sto je super.(i ponovo da razmotris opciju da ides u profesionalce)
samo kazem da je dobro konstantno misice snadbevati proteinima...