Jesi li siguran Mire, da ne postoji baš ni jedan ekspiriment koji bi dokazao povećano prisustvo CO2 u atmosferi?
Jovane, ne postoji ni jedan ekperiment koji nije kompjuterska simulacija, a koji dokazuje da CO2 utice na zagrevanje, bar ja ne znam za njega..
Objasni mi kako povecanje CO2 tj. debljine sloja stakla u staklenoj basti moze da poveca temperaturu vazduha u istoj? To se ne desava! U staklenoj basti isto imas sve gasove u jednakim kolicinama kao u prirodi, pa se temperatura ne povecava sa povecanjem debljine sloja stakla..
Ti tvrdis da nekako debljina sloja stakla kroz koji prolazi svetlost (tj. CO2) utice na gasove i vodenu paru u staklenoj basti da se zagreju, i sprecava tu toplotu da izadje napolje. Ako je to tako, zasto se onda temperatura u staklenoj basti ne povecava srazmerno povecanju debljine sloja stakla? Mi ne vidimo da se to desava, a uslovi u staklenoj basti su isti, osim CO2, koji u ovom slucaju simulira "staklo"!
Dakle, prost eksperiment obara ovakve tvrdnje.. A ako ti imas neki bolji primer koji dokazuje da se to desava, slobodno postavi...
Oni pogrešno misle da je liberalni poredak kriv. Ne, nego ljudsko srce. A liberalni poredak samo otkriva šta je u srcu.
Ovo je neistina! Narod se nikada nije ni pitao za nista! Sve ono sto su vladari hteli, to su i instrusali narod da zatrazi! Tako kad su hteli da da se oslobode Pape, proizveli su protestantizam i naterali narod da se pobuni, a kad su hteli dekadenciju, naveli su narod da to zatrazi.. Oni vaspitavaju narod, usmeravaju, indoktriniraju od najranijeg uzrasta.
Poslovica kaze - "majmun radi ono sto vidi". Tako narod radi ono sto mu primerom pokazu, bilo to putem medija stampe ili dr...
Ta prica kako je narod "zao", a oni mu udovoljavaju , je prazna prica, jer oni uvek mogu da kazu "NE! ZABRANJENO JE!". Ali to ne rade!
Kada bi se narod pitao, ovakve stvari se ne bi ni desavale. Ali niko nije pitao obican narod, tebe i mene da li zelimo da upropastimo zemlju iz sebicnosti? Ne, nego su oni iz sebicnosti naterali narod da zatrazi njihov proizvod, da bi napunili svoje dzepove!
E sada kada su stvari izmakle kontroli, da ne bi bili otkriveni, ubedjuju narod kako je on sam kriv!
Ovo su zamene teza, i nabedjivanje nevinog da je kriv! A nijedan covek nije toliko sebican da unistiti zemlju zarad malo luksuza i zadovoljstva.
Onaj koji bi to ucinio je "EKSTREMNO POKVAREN COVEK" -a takvih je na zemlji manje od 2%.
Ti uzmes bibliju i onda tumacis kako je vecina ljudi zla, a to nema veze sa pricom o zivotnoj sredini! Samo EKSTREMNO POKVAREN COVEK bi unistio prirodu i planetu radi svog zadovoljstva, a ti kazes da je vecina ljudi takva?
Jovane, ajde da se ne glupiramo, vecina ljudi je za zastitu zivotne sredine, i nikada nije bila za unistavanje! A zna se ko zeli da unisti nasu zemlju - to su satana i njegove sluge!
Ovih 2% instruisu sve ostale...