Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.398
kad mene upozoravaš da nemam pravo nikome ništa nametati, a istovremeno tražiš da ja prihvatim ono što drugi nameću meni.

Zato što to nije versko pravo već građasnki propis. Ako te ne ugrožava to što traži granađanski propis(ne vidim u čemu si ugrožen...opet ta priča o ugroženosti bez ikakavog smisla) nema razloga da to odbacuješ. Uostalom, ni to nisi obavezan. A da nepričam da si ovo izvukao iznekog dela sveta i da se nigde ovo ne primenjuje osim tamo(ako ima još neka zemlja možda grešim) te da se ne zna hoće li to pravilo igde zaživeti. Vidiš, kako od ničega dižeš uzbunu.

Je*bli te tvoji luđaci, ovakvog pokvarenog.


Rečnik hrišćanski...takvi da brinu o svetu...teško svetu. Ti ne kriješ koliko si prost i neobraćen čovek.

Što ti imaš protiv zakona koji svakome priječi da ubije drugoga?

Vidiš, meni takve stvari ne padaju na pamet, ali tebi da. Ubijao bi ti..znam. Ne moraš to tako javno reći..

Da, ako je to zakon koji štiti život svakog čovjeka, bio bih zadovoljan.

A jel bi prihvatio da takav sutra naprimer naredi da se sve slike iz crkava moraju ukloniti jer donose nesreću? Vidiš, danas tvoja stranka pobedii vi nametnete vaše zakone. Sutra pobedi druga i ona nametne ove. Pa šta bi ti onda?
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.346
Zato što to nije versko pravo već građasnki propis. Ako te ne ugrožava to što traži granađanski propis(ne vidim u čemu si ugrožen...opet ta priča o ugroženosti bez ikakavog smisla) nema razloga da to odbacuješ.

Tko si ti da u moje ime, dakle umjesto mene, odlučuješ što to mene može ugrožavati a što me ne može i ne smije ugrožavati? Odjebi. Jesi razumio. Dakle, mene ugrožava vaš pederluk i vaše ubijanje djece. Želudac mi se okreće od ovih vaših gadarija.

Rečnik hrišćanski...takvi da brinu o svetu...teško svetu. Ti ne kriješ koliko si prost i neobraćen čovek.

Vi subotari ste kulturni i obraćeni. Vi kulturno i obraćenički ubijate djecu u vašim subotarskim tvornicama smrti. I još na tom ubijanju najnevinijih krvavi novac zarađujete. Tu maniju potrage za novcem genetski vam je prenjela proročica, koja je tuđe knjige prepisivala, krala, i ogromne novce zgrtala prodajući ih uplašenim i neukim adventistima. Pogledajte ljudi:


A jel bi prihvatio da takav sutra naprimer da naredida se sve slike iz crkava moraju ukloniti jer donose nesreću? Vidiš, danas tvoja stranka pobedii vi nametnete vaše zakone. Sutra pobedi druga i ona nametne ove. Pa šta biti onda?

Ovo je sitnica u odnosu na 'tvoj zakon' koji dopušta ženama da ubijaju djecu. Prema tvome zakonu djecoubojice neće završiti u zatvoru, ali ludnice vam ne ginu.
 
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.398
Tko si ti da u moje ime, dakle umjesto mene, odlučuješ što to mene može ugrožavati a što me ne može i ne smije ugrožavati?

Pa u čemu si ugrožen? Paranoja? Šta li je?


Vi subotari ste kulturni i obraćeni.


Ne radi se o suborarima već o hrišćaninu. Takve reči a ovamo brine o moralu. Jadan svet i moral o kome ti takav brineš.



Samo mi nisi odgovorio, je li bi mirno pristao i stajao kako odnose skulpture i slike iz crkava u ime verskog zakona? Šta bi uradio?
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.346
Pa u čemu si ugrožen? Paranoja? Šta li je?

Paranoični ste vi muški koji ste umislili da bi mogli zatrudniti. Ti si, dakle, paranoičan a ne ja.

Ne radi se o suborarima već o hrišćaninu. Takve reči a ovamo brine o moralu. Jadan svet i moral o kome ti takav brineš.

Djecoubojice subotari i kršćani k'o Bog i šeširdžija.

Samo mi nisi odgovorio,

Ne, ti meni nisi odgovorio. Kako misliš zatrudniti?
 
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.398
Znači dozvolio bi da u ime verskog zakona odu sve slike iz katedrale i ne bi se pitao otkuda pravo nekome da nameće svoje religijske vrednosti drugome.
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.346
Znači dozvolio bi da u ime verskog zakona odu sve slike iz katedrale i ne bi se pitao otkuda pravo nekome da nameće svoje religijske vrednosti drugome.

Pa što onda. Kad si ti dopustio da ti drugi nametnu svoja vjerska uvjerenja - da su govno u debelom crijevu i dijete u utrobi samo dijelovi žene, koje žena ima pravo abortirati, ovo sa slikama je sitnica. Zatim, kad si ti dopustio da ti drugi nametnu svoja vjerska uvjerenja - da muškarci mogu i trebaju zatrudniti, ovo sa slikama je smiješno.

Sada vidim da te nepravedno optužujem. Žao mi je i ja ti se ispričavam. Ti si pravi mučenik, ti si morao prihvatiti tuđa vjerska uvjerenja, i to sotonska uvjerenja - dijete i govno su dva potpuno ista dijela žene, i drugo - muškarci će od sada moći zatrudniti. Strahota, što je tebe zapalo. Ne daj Bože da ja ikada budem morao prihvatiti ovo što su tebi nametnuli i što si ti morao prihvatiti.
 
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.398
Sada vidim da te nepravedno optužujem. Žao mi je i ja ti se ispričavam.

Tvoj rigidan stav o mnogim stvarima te dovodi da iskompromituješ svoju sposobnost. Neki ovde misle da si sve drugo samo ne intelektualac. Ja kažem, da po tvom pisanju se vidi da si izuzetno intelektualno nadaren.

Samo je šteta što imaš ovako rigidne stavove, ne ide to sa tvojim sposobnostima. Naravno, nekulturan rečnik,to nema opravdanja. Jednom intelektuacu kao ti to je neprimereno a još kao hrišćaninu nikako. Ovo ostalo kažem ne dozvoli da ti se iskompromituje zdrav razum i da zastupaš ekstremne ideje koje zatupljuju tvoj intelekt. Ako hoćeš poslušaj..na tebi je.
 
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.255
Za rođeno da. Ali ako je moja žena ugrožena tj. njen život sačuvao bih ženu

Rekao sam vec, to je satanizam!

Telo zene nije njeno telo vec Bozje i sve sto je u njoj! Bog je odredio da se zena muci pri porodjaju i moguce umre!

Mesati se u taj proces, je cist satanizam, to je mesanje u Bozju volju!

Druga stvar, to sto je u njoj je zivo, i nemas pravo baciti ga u kanalizaciju! A to sto ti mislis kako je to "isprdak", to si ti ubedjen od satane!

Nema razlike ako izvrsis sterilizaciju i zaustavis radjanje ili izvrsis abortus, i jedno i drugo je ubistvo! A da Bozja rec tu ne pravi razliku, vidis i po tome sto je masturbacija zabranjena, jer je i spermatozoid ziv!

Bogu je dakle i nerodjeni zivot svet, a ti se odnosis sa nepostovanjem prema svemu tome!

To je valda svakome iole razumnom čoveku jasno šta je prioritet

Svakom normalnom coveku je prioritet njegovo dete, a svakom bolesnom coveku je prioritet sopstveni zivot ili zivot njegove zene..

Kada se pozivaš na tekst "tebi ću mnoge muke zadati" nije rečeno da žena teba da umre na porođaju tako da je život žene zaštićen

Smisao je bitan, ali posto si ti formalista tebi je slovo vazno! Time pokazujes koga sledis..

Pa samim tim što zapovest poziva da se počinioc za oduzimanje života žene kazni, jasno je da je život žene ono za šta se treba boriti.

To ne pise u tekstu! Vec sam objasnio kako se taj tekst odnosi na dete prvenstveno pa tek onda na majku!

Ako se taj zakon odnosi samo na zenu, onda po istom zakonu kad umre dete u 9. mesecu, niko za to ne bi odgovarao!

Pa zar ti mislis da je Bog toliko zao? Da ne kazni smrt vec formiranog deteta? Ispada covek pravedniji, jer po ljudskom zakonu abortus u 9. mesecu je zabranjen!

I ovo ignorises, pravis se lud kao i za sve ostalo, a time dokazujes da uopste nisi iskren!

Pustiti ženu da umre u slučaju ostavljanja žene na milost i nemislost u slučaju komplikacije trudnoće upravo je jednak prekršaj onom koji je kriv za smrt žene udarcem. Time si odgovoran za smrt žene.

Poenta je da smrt zene nije vazna, vaznije je spasiti dete! Sa moralnog aspekta i sa biblijskog, zena ovde nije vazna!

Svaki normalan covek bi spasao svoje dete! Ja licno bi umro za svoje dete, a ne pita se samo zena, to je i moje dete, i zato ona nema pravo da ga ubija!

Njeno telo? E pa nije! Moje je telo i moja krv u njoj, nece ga ubiti ako se ja pitam!

A posto si ti sebican, i vise ti je stalo do zene, da ti kuva sprema i ugadja, nego do deteta, onda ces ubiti svoje dete! To si ti! A normalan covek veran Bogu nece takvo nesto ni pomisliti!

Primeren je jer je u skladu sa onim što je rečenu u pogledu kazne(oko za oko zub za zub). Dete u stomaku nema potencijal da ima zub(to imaju samo rođena deca) tako da taj izraz "oko za ok, zub za zub" ima konotaciju na rođene.

Rekao sam i ponavljam opet!

DETE KOJE IZADJE IZ UTROBE U 9. MESECU, PA NAKON PAR TRENUTAKA IZDAHNE - JE RODJENO DETE!

Kada rodjeno dete umre primenjuje se zakon - "zivot za zivot"!

To pominjanje "oka i zuba" je samo tvoj pokusaj da na farisejski i formalisticki nacin izbegnes smisao teksta! Time samo pokazujes kakav si!


Prevod nije primeren jer kod "pobacaja" je uvek u pitanju smrt deteta, a ovde pise - "ako se prevremeno rodi" sto ne ukljucuje smrt, i kasniji deo teksta to potvrdjuje kada kaze - "ako se ne dogodi smrt".

Kada napises "pobacaj" to odmah podrazumeva smrt deteta, pa naredni redak koji kaze "ako se ne dogodi smrt" nema smisla primeniti na dete, i zato se primenjuje na majku!

Ovo je pogresno!

Time ste legalizovali abortus! I to upravo tako namerno prevode zagovornici abortusa, a hebrejski nema taj smisao!


Nema više spoja verskog i građanskog.

A ko je rekao da ima spoja verskog i gradjanskog?

Ti si duzan da se boris za "svoja prava"! Tvoja prava su ugrozena, tvoja deca su ugrozena. Kazi mi jel smes ti nocu da izadjes na ulicu bez rizika da ce te neko nabosti? Jel smes decu pustiti bez nadzora i straha da ce im neko naskoditi? Homoseksualci na sve strane, trandze lezbejke, narkomani, pedofili, vestice, satanisti..

Pavle je takodje trazio prava pred vlastima i borio se za stvar Hriscana!

Ako ti dozvoljavas moralnu dekadenciju i ne koristis svoje gradjansko pravo prigovora, trazeci od njih da to poprave, ti si onda saucesnik u tome!
 
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.398
Smisao je bitan, ali posto si ti formalista tebi je slovo vazno! Time pokazujes koga sledis..

Tvoj smisao je smrt žene.

Poenta je da smrt zene nije vazna, vaznije je spasiti dete!


Nije važna samo čoveku koji nema ljubavi prema porodici. Decu možeš dobiti i posle. Ti bi ostavio čoveka samog na cedilu da odgaja samostalno dete, bez pomoći žene. A zaboravljaš da je detetu potrebna majka. Ti bi majku ubio a dete ostavio da odrasta bez majke i tako stvoriš mogućeg delikventa jer majčina ljubav je najpotrebnija detetu. Kao malo dete da si, pa ne vidiš posledice toga što zagovoraš. Voliš li tvoju majku?

DETE KOJE IZADJE IZ UTROBE U 9. MESECU, PA NAKON PAR TRENUTAKA IZDAHNE - JE RODJENO DETE!

Kada rodjeno dete umre primenjuje se zakon - "zivot za zivot"!

Ne pričamo o rođenom detetu nego o detetu u stomaku. Na njega se ne može primeniti "oko za oko, zub za zub" jer ono u stomaku nema potencijal dostizanja ovoga već samo rođeno dete.
 
Natrag
Top