Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Detetu majku ništa ne može zameniti.

Zašto onda sekularne vlasti i sekularni zakoni, na kojima ti inzistiraš, kada majka zlostavlja dijete strpaju majku u zatvor i tako odvoje dijete od majke?

Roditelj je iznad deteta, tako kaže zapovest.

Ali to ne znači da roditelj ima pravo ubiti svoje dijete, za što se ti zalažeš. Dapače, zapovijed kaže NE UBIJ.

Voliš li tvoju majku?

Kako bi je volio da ga je abortirala!? Bi li ti volio svoju majku da te je abortirala?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ja ne kažem da roditelj ubije rođeno dete, već da je majka u slučaju da postoji opasnost da umre, u prednosti u odnosu na dete.

Zapovest roditelja stalja iznad deteta

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ja ne kažem da roditelj ubije rođeno dete,

Ali se zalažeš za "pravo majke" da ubije svoje nerođeno dijete. Zdrav čovjek i neopsjednut čovjek, ne može ovakvo što zagovarati.

Zapovest roditelja stalja iznad deteta

Ne znam što ti znači 'starija', ali u njoj ne stoji da roditelj može ubiti svoje dijete, a ti se za to zalažeš.

Voliš li tvoju majku?

Voli, jer ga nije abortirala!? Bi li ti volio svoju majku da te je abortirala?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ne zalažem se. Ja sam rekao svoje, abortus bih odobrio samo ako je žena ugrožena.

Ti i Mire ni tada. Čudna mi ta vaša logika da biste se tek tako prepustili majku detata da umre

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne zalažem se. Ja sam rekao svoje, abortus bih odobrio samo ako je žena ugrožena.

Jesi li to shvatio da zagovaraš ubijanje djece? Povlačiš li se? Pa čitavo vrijeme se zalažeš za ostajanje na snazi sadašnjih zakona o abortusu i, i kako ti kažeš, pravu žene na svoje tijelo, a baš ti zakoni daju pravo ženi da ubije nerođeno dijete u svakoj situaciji, kad god joj se prohtije, a ne samo kad joj je ugrožen život. Dakle, ti si ipak "borac za pravo na ubijanje", a to je zaista strašno.

Ti i Mire ni tada. Čudna mi ta vaša logika da biste se tek tako prepustili majku detata da umre

Ja sam za to da se uvijek čini sve najbolje i za majku i za dijete. Sigurno, nikada, ni u kojoj varijanti, djetetu ne može pomoći to da se ubije majku. Zbog toga, ne podmeći mi da bih ja ubijao majku. Ali nikada ne bih ubio ni dijete.

Voliš li tvoju majku?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Gradonačelnica Chicaga Lori Lightfoot, deklarirana lezbijka, bijesna nakon što je većina sudaca Vrhovnog suda SAD-a ukinulo 50 godina staru odluku Roe protiv Wadea, o ustavnoj zaštiti pobačaja u SAD-u, na javnom je događanju jednom od sudaca koji je poništio tu odluku, prostački poručila ”J… se Clarence Thomas!”

Gradonačelnica ovog više milijunskog američkog grada poručila je i da neće sjediti prekriženih ruku dok im ”oduzimaju prava”. Svoje radikalne i opasne stavove o tom pitanju Lightfoot je pokazala i u svibnju nakon što je u medije iscurila informacija da će suci Vrhovnog suda većinski donijeti odluku o poništavanju odluke Roe protiv Wadea i spustiti odluke o zakonskoj regulaciji pobačaja na savezu razinu.

Tada je gradonačelnica Chicaga pozvala na oružje’ ako takva odluka bude i službeno donesena što se dosita i dogodilo.
-----------------------
Evo, Jovane, kupi mitraljez i pridruži se ovoj lezbijki.

P.S. Nažalost, budućnost se čini vrlo krvavom. Nedavni slučajevi hapšenja u Americi nekih naoružanih ljudi koji su kanili ubiti ustavne suce, pokazuje da se radi o teškim psihičkim bolesnicima u skupinama ljudi koji traže "pravo žene da ubije svoje dijete". Zato i rekoh da mi se budućnost čini krvavom, jer ako luđaci ne završe u ludnicama, nego ih se ostavi na ulicama s oružjem, normalnim ljudima ne preostaje ništa drugo nego im se suprotstaviti i spriječiti ih u njihovu divljaštvu. Zaista se red mora znati - luđacima je mjesto u ludnicama, inače će biti "krvi do koljena".

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Govorim u svoje ime. Ti se ne pravi toliko naivan. Govorim o ličnim granicama.
A sam abortus kao abortus sam rekao, nije isti kriteruijum u Pismu za nerođeno kao i za rođeno dete. To je tako.

Ali to ne znači da je opravdano u Božijim očima u svakoj prilici to uraditi, to nije na nama to je savest svakog ponaosob.

Znači ti bi ubio svoju ženu bez da trepneš(ako bi jo.j život bio ugrožen i ne bi dao abortus) E zna li to jadna žena?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Govorim u svoje ime. Ti se ne pravi toliko naivan. Govorim o ličnim granicama.
A sam abortus kao abortus sam rekao, nije isti kriteruijum u Pismu za nerođeno kao i za rođeno dete. To je tako.

Isto je. Dijete je od časa začeće ljudsko biće. Vi Talmudaši, i većina Židova, koji ne čitate Novi zavjet ste potpali pod sotonu koji kaže - "Je**bite se i ubijajte tako začetu djecu".

A čak i vi Židovi, koji nemate Novi zavjet trebali bi znati da je Bog čovjekov Stvoritelj od čovjekova začeća, evo ti:

Iz 44,24: Ovako govori Jahve, otkupitelj tvoj i tvorac tvoj od utrobe

Ali to ne znači da je opravdano u Božijim očima u svakoj prilici to uraditi, to nije na nama to je savest svakog ponaosob.

To dopuštaju postojeći zakoni, a ti se i rukama i nogama boriš da ti zakoni ostanu.

Znači ti bi ubio svoju ženu bez da trepneš(ako bi jo.j život bio ugrožen i ne bi dao abortus) E zna li to jadna žena?

Nisi ti samo krvolok koji bi djecu ubijao, ti si nepopravljivi drski lažov. Gdje sam ja napisao da bih ubio svoju ženu??? Vidi, lažovu, što sam ja napisao:

Ja sam za to da se uvijek čini sve najbolje i za majku i za dijete. Sigurno, nikada, ni u kojoj varijanti, djetetu ne može pomoći to da se ubije majku. Zbog toga, ne podmeći mi da bih ja ubijao majku. Ali nikada ne bih ubio ni dijete.

Sav si se đavlu predao. Samo on umije podmetati i lagati ovako kao ti.

Voliš li tvoju majku?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Zna li žena kakavi si? Jer ti i Mire kažete "neka umre žena" i treba da umre, to je kazna Božija što je zgrešila.

Zar ne vidiš apsurd koji verujete ti i Mire?

A zar tebi nitko blizak nije rekao da nisi normalan? Tvoja patološka potreba da se ne složiš niti sa Bogom, i tvoje patološke laži kad te se 'stjera uz zid', siguran je simptom da si teški psihički bolesnik. Ako ti ovo nije nitko od bližnjih rekao, evo pa čuj to od mene.

Voliš li tvoju majku?

Voli, jer ga nije abortirala!? Meni se čini da ti svoju mrziš, jer te nije abortirala, pa sada mrziš svaku istinu.

Natrag