Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Vera u abortus je poljuljana po celome svetu.
Postoji mogucnost da t bude kap koja ce preliti casu za sve one koji mrze religiju i zele joj unistenje.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pogledajte, poslušajte i pročitajte "Jovanku Prezviterku".

Prijevod: "Ovi komentari će možda biti oštri, ali tako se iskreno osjećam. Nije me briga jeste li kršćanin ili ne i nije me briga što Biblija kaže.
Osjećam se kao u klaunskoj predstavi pokušavajući shvatiti što vaša mitska knjiga kaže o ovim vrlo stvarnim političkim pitanjima. Nije me briga što ste kršćanin, zapravo, ja ću se boriti za vas da imate slobodu kako biste prakticirali kršćanstvo."

Ali ja ne vjerujem u kršćanstvo, što znači da mi ne možete diktirati kako da živim svoj život na temelju vaše religije. Nije mi bitno što Biblija kaže. Imate svako pravo na svijetu i sve žene koje se identificiraju s vašom religijom imaju pravo ne napraviti pobačaj i ne koristiti kontracepciju.

No, nemate pravo meni određivati što bih ja trebala učiniti sa svojim tijelom. Toliko sam umorna od vođenja stalno jedno te istih razgovora o tome što Biblija kaže. Nemaš pravo uzeti Bibliju i govoriti mi što koje poglavlje kaže jer me nije briga i ne vjerujem u to i trebala bih imati pravo ne vjerovati u to.
---------------------
Jovane, je li ti sada jasno da ti treba liječnik?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jovane, je li ti sada jasno da ti treba liječnik?

Hvala na komplimentu. Kažem i dalje, da se zakonski ova žena neće privoleti. Upravo će ovakva reakcija da bude. Što bi se reklo: "kako siješ tako ćeš požnjeti". Ovo što ste uradili je antireklama veri.

Šta je rešenje? Umesto zakonskog nametanja da li je nekom palo na pamet da posvećen život donosi ono što zakonsko nametanje nikada ne bi?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Kršćani koji nakon pada Roe v. Wadea tvrde da „zabrana pobačaja neće smanjiti njihov broj“ korisni su idioti. Oni nasjedaju na lažni narativ pobornika ubijanja nevinih da pro-life aktivisti rade samo na zabrani pobačaja, zaboravljajući, primjerice, pomoć i savjetovanje koje pobornici života nude za vrijeme i nakon trudnoće. Nadalje, ti kršćani relativiziraju zakonska rješenja i odluke koji idu u prilog životu (kao što je slučaj s padom Roe v. Wadea). Po svemu sudeći, ti su kršćani korisni idioti koji služe suprotnoj strani i narativu koji promiče dehumanizaciju i smrt.

Nitko ne tvrdi da je zabrana pobačaja potpuno rješenje, ali je sastavni dio rješenja. Zabrana pobačaja je nužan uvjet za ostvarivanje svrhe zaštite života i dostojanstva osobe. Jer, samo ako je pobačaj zabranjen, može se reći da je u društvu (nevin) život zaštićen. Mjere poput edukacije i financijske pomoći su dobre, ali nisu apsolutno nužne za pravedno društvo. Nelegalnost ubijanja najranjivijih ljudskih bića je s druge strane apsolutno nužna za pravedno društvo.

Iz ovoga je i više nego jasno da treba raditi na edukaciji, na promjeni umova i srca, na promjeni mentaliteta, na popratnim zakonskim rješenjima i politikama itd. No poštivanje života i osobe u društvu nemoguće je bez mijenjanja nepravednih zakona koji čitave skupine ljudi marginaliziraju i dehumaniziraju. Prema tome, zabrana pobačaja poprilično je značajan dio rješenja ili, još preciznije, nužan uvjet kako bismo zaštitili život i dostojanstvo osobe. Tvrditi suprotno znači pristati na narativ pobornika ubijanja nevinih i postati korisni idiot.

Luka Ilić

Kažem i dalje, da se zakonski ova žena neće privoleti.

Luđaci i psihijatrijski slučajevi su izuzeti iz zakonskih konzekvenci, kao neuračunljivi. Ova je neuračunljiva, kao i ti, a zakon takve izuzima.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ne brini, biće takvih još više kao ova žena. Ono je odgovor na vaše pritiskanje.

Ali problem je što vršite antikampanju veri. Neko će pomisliti da su vas baš ovi platili jer ste vi to bolje odradili nego što bi oni ikada.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Lažni moralisti su najveća antikampanja religiji.

Jesu, u pravu si. Ali zaštitinici ljudskih života, pa tako i života nerođene djece, nisu lažni moralisti, nego "Božji vojnici". Vi pak, koji tražite 'pravo' da žene ubijaju svoju djecu jeste "đavliji vojnici" - "vojnici pakla". Zato onako i vrišti ona gore koja sluša vas i koja se stavila pod zaštitu vas vojnika pakla.

Natrag