Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.331
Nađi stih gde Isus ovo primenjuje na pedere, preljubnike i druge moralno kompromitovane osobe

Samo nađi te stihove.

Ja ne nađoh Isusove riječi (ne nađoh stih, kako ti reče) da bilo kome Isus govori: ne liježi u krevet s majkom ili ocem, ne liježi u krevet s bratom ili sestrom, ne liježi u krevet sa sinom ili kćeri. Dakle, ti slobodno možeš spolno općiti s oba svoja roditelja, sa svojom braćom i sa svojim sestrama i možeš slobodno spolno općiti s vlastitom djecom, i muškom i ženskom. Jerbo, nema stiha gdje to Isus brani.
 
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.249
Ti bi znači pustio ženu tvoju da umre. Ok. To znači da ne ceniš život.

To znaci da ti ne cenis zivot, jer ti ubijas dete. Ta tvoja inverzija je satanska! Optuzujes druge za ono sto sam radis!

Objasnio sam lepo biblijom da nije dozvoljeno coveku mesati se u proces koji je sam Bog uspostavio! Pogotovo zato sto kaze - "a tebi cu mnoge muke zadati kad zatrudnis, s mukama ces decu radjati"..

Kako se ti smes mesati u Bozju kaznu? Jel to po veri ili je protiv vere?

Ovo je cist satanizam, da se covek mesa u Bozju volju!

To su teoloski razlozi, izneo sam zajedno sa logickim, a ti odgovaras parcijalno i samo se ponavljas!

Bar ne mrze kao ti. Znaš kakav si. Bolje ne pričamo o tome.

Ne mozes ti voleti greh!

Niko ne mrzi ljude, ali ne mozes ti snizavati moralna merila i zakonom legalizovati bolestan um, jer kada to radis time dovodis u opasnost i samo drustvo. I ti licno si ugrozen! Drustvo se kvari uticajem i gledanjem drugih! Zato je Bog ubijao ovakve, da ne zaraze i ostale, a ne zato sto ih mrzi!

Nema nikakvog opravdanja za uvodjenje ovih zakona, ni logicki za postojanje ovakvog drustvenog uredjenja gde svako moze da trazi i radi sta mu se svidja! Sutra ce legalizovati i pedofiliju - jer ljudi to traze, vec sam rekao da je u pripremi zakon!

U pitanju je satanizam!

A povodom toga "ne sudi da ti ne sude". Pazi, kakvim sudom sudiš tako će ti se suditi

Izvini molim te, ali niko njima ne brani da rade sta god hoce u svoja 4 zida, ali je ovo previse! To je atak na decu, na mlade i na drustvo! U tom najranijem dobu se formira licnost deteta, to je najosetljivije doba.. SZO je nedavno doneo odluku da deca od najranijeg uzrasta moraju da uce o seksu, a sta mislis zasto? Nema vise ni granice u godinama!

S druge strane i ti ovde iznosis svoj sud, i osudjujes nas za netoleranciju, a sam tvrdis kako mi nekog osudjujemo! Opet zamena teza.

Oko za oko, zub za zub...kada je rođeno. . Zato se tu podrazumeva rođeno

Ne podrazumeva se nista - NE LAZI!

Cak i da se podrzaumeva, to dete izadje zivo i umre, sve sa nogama i rukama!

Prema tome, zakon se mora primeniti kao kod zivog coveka! Sto znaci da je i za smrt deteta ovde neophodno primeniti smrtnu kaznu!

Kada izađe iz utrobe ono je onda poseban entitet i ima status osobe.

Izadje iz utrobe, i zivi par minuta pa umre! Sta ces sad? Zar neces uzeti zivot za zivot? To zakon i zahteva!

Zato nemoj ovde da mi izvrces, ti si otisao u krajnji satanizam!

Pokusavas tu manipulacijom nesto da dokzujes, to ne pali!

Dok nije rođeno ono je u majci

Izidje iz majke sa rukama i nogama zajedno - zivo!

Nemoj da mi manipulises!

Ti si umislio da se ovo odnosi na pobacaj u stomaku (gde dete ne izlazi napolje), a tekst lepo kaze da "izadje dete" napolje i taj izraz se odnosi na prevremeni porodjaj a ne na smrt u stomaku!

Dakle, nema veze sa pobacajem!

Zato je pravilan prevod pobačaj kao i što stoji u prevodima.

Nije pravilan prevod "pobacaj" jer on ne zahteva da dete izadje napolje! Kod pobacaja organizam majke ukloni umro dete iz materice prirodnim putem!

A ovde tekst jasno kaze "izidje dete" ili u nekim prevodima "ako se plod odvoji od majke", rec je dakle o odvajajnju deteta od majke, o izlasku iz materice!

A kada dete "izadje napolje" to vise nije "pobacaj" u klasicnom smislu, vec je rec o "prevermenom rodjenju" u kojem slucaju i dete moze preziveti ili umreti!

Ako to dete umre, onda ono umire "sa nogama i rukama" zajedno pa se primenjuje zakon "oko za oko, zub za zub" "zivot za zivot" - kao i kod zivog coveka, jer je zivelo par trenutaka!

Ako je dete "povredjeno", placa se odsteta, koju muz odredi, i sluzi za lecenje deteta!

Ako pak dete ne izadje napolje i umre u materici (to je pravi pobacaj), sta mislis kako se u tom slucaju zakon primenjuje? Sigurno se ne placa odsteta, jer se na trudnicu gleda kao na "dve osobe" a ne na jednu, ona je noseca!

Ovo zadnje si uzeo, pa tvrdis kako se samo o tome govori - o "pobacaju". A tekst uopsteno govori o sva tri moguca scenarija!

Dakle, tekst ne pravi razliku izmedju smrti deteta i majke u bilo kom periodu trudnoce!

Ne mozes ti meni tvrditi kako se tekst - "odnosi samo na smrt majke", jer u tom slucaju, bi i smrt deteta u bilo kom uzrastu bila zanemarena, pa i smrt zivog deteta (sa rukama i nogama) u 9. mesecu trudnoce! I ne bi se vrednovao njegov zivot uopste! A to ni ljudski zakon ne radi, dakle ne zanemaruje smrt deteta u tom periodu trudnoce, vec je zabranjen abortus u 9. mesecu! A ti tvrdis kako Bog ne mari za to dete, vec samo brine da majka ne bude povredjena!?

Pa jesi li ti normalan? Ovo sto pricas je cist satanizam!


A gdje ovo piše? Da nije možda u knjigama u kojima piše i da je Isus sin kurve i da je crknuto pseto!?

Ne pise nigde, tekst ne pravi razliku izmedju zivota majke i deteta u bilo kom uzrastu! Podjednako ih vrednuje!

Jer, kad bi se tekst odnosio samo na zivot majke, kao sto Jovan prejudicira (i njegovi pogresni prevodi), onda bi i smrt deteta od 9. meseci sa nogama i rukama bilo ignorisano! Pa bi to zaista bilo samo "crknuto pseto"!

Znaci, Bog po Jovanovom tumacenju ne mari za dete staro 9. meseci, jer on vrednuje samo zivot majke! Ajde svi da ubijamo decu staru 9. meseci posto ovo ocigledno nema veze kod Boga, jer ni on ne pravi razliku!

Ovo je cist satanizam!
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.249
Reči tvoje na formumu su dovoljne. Ne bere se sa čička smokva niti dobro drvo zlih rodova rađa. Po rodovima. Nije teško... To su dve različite reakcije... Tvoja je slična razularenoj masi koja hoće da rastrgne a Isus sasvim suprotno to radi.

Vi ovde svi imate predrsude prema Slapu, zato i ne mozete s njim normalno da razgovarate. Upravo ovo sto ti cinis je "osuda" a ne ovo sto mi radimo kada kazemo da je ovaj svet sodoma i gomora! On to i jeste, a ukazivati na to nije mrznja, to je upozorenje! I Isus je to cinio!

Zar treba da cutim na grehe onih koji zlostavljaju druge, pogotovo decu? Da im to podrzavam? To je ucestvovanje!

Oni mogu da se pokaju, ali zlostavljaju okolinu, i rade to iz strasti pa ne mogu da se suzdrze (jer su bolesni), ali postoji dobar deo onih koji to rade "namerno" i sluzbenici su po vladama, kojima je cilj da zaraze i druge. Oni zloupotrebljavaju ove jadnike i njih treba provesti pravdi - to su satanisti..

Svuda dakle treba govoriti protiv sistema koji ovo podrzava! Ako to ne radimo, onda to ugrozava i nas i nasu buducnost..

Rekao sam, Bog je takve sa razlogom ubijao da svojim grehom ne zaraze i ostale! Mi ne treba da ih ubijamo (Bog je objavio milost), ali treba da stvorimo sistem koji nece dozvoliti da se takve stvari promovisu i rade javno, niti se smeju smatrati normalnim ponasanjem. Potrebno je da vlada ovu bolest nazove pravim imenom, a bolesnike smesti u ustanovu za lecenje ili neku versku ustanovu.

Ko god ovo dakle podrzava, on radi protiv drustva i protiv Boga!
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.394
Ne podrazumeva se nista

Ja ti rekoh a ti filozofiraj do mile volje. Na žalost Mire, mnogo kažeš a zapravo ništa ne kažeš kako treba. Zato ti u kratikim odgovorima odgovoram. Dakle, oko za oko, zub za zub samo za rođene. To je jasna aluzija na rođene("oko za oko, zub za zub"- to može imati samo rođena osoba...ne nerođena). Vrlo jednostavno. Zato prevodi postoje koji ovo tako i tretiraju.
 
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.394
Rekao sam, Bog je takve sa razlogom ubijao da svojim grehom ne zaraze i ostale! Mi ne treba da ih ubijamo (Bog je objavio milost), ali treba da stvorimo sistem koji nece dozvoliti da se takve stvari promovisu i rade javno, niti se smeju smatrati normalnim ponasanjem. Potrebno je da vlada ovu bolest nazove pravim imenom, a bolesnike smesti u ustanovu za lecenje ili neku versku ustanovu.

Isus je ovo sistemsko ograničavanje od strane države putem zakonskih odredbi za kršenje morala ukinuo. Isus ukazuje na unutrašnju promenu a ne spoljašnju represiju. Sve što te fizički ne ugrožava nemaš potrebe da se sa time boriš namećući zakone o ograničenju. Jednostavno nemaš.
 
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.249
Ne nego ti jer ne ceniš život žene. Nije baš na pohvalu neko ko će pustiti ženu da umre. Razmisli malo.

Odgovori na ceo moj post, ne ponavljaj se tu kao papagaj! Naveo sam teoloske razloge, a ti ih nisi osporio!

I ova tvoja optuzba kako ja ne cenim zivot je inverzija i to satanska! Ti u stvari ne cenis zivot, jer je zena zivela, a dete nije zivelo, deca su nasa buducnost a ne mi!

Ja bih licno umro za svoje dete, a ti?


Ja ti rekoh a ti filozofiraj do mile volje. Na žalost Mire, mnogo kažeš a zapravo ništa ne kažeš kako treba. Zato ti u kratikim odgovorima odgovoram

Ne, nego ti nemas odgovor, zato si kratak. Koliko treba sa tobom biti kratak da bi tebi bilo po volji?

Znaci, moj odgovor je opsiran, ali detaljan i jasan, a tvoj je ponavljanje bez ikakvih dokaza!

I sta si sad dokazao? Nista!

Dakle, oko za oko, zub za zub samo za rođene. To je jasna aluzija na rođene("oko za oko, zub za zub"- to može imati samo rođena osoba...ne nerođena). Vrlo jednostavno

Moj odgovor je bio sasvim kratak i jasan - "dete je rodjeno", jer dete u 7. ili 9. mesecu ce izaci zivo, par trenutaka ce ziveti i nakon toga ce umreti!

Ono ima i ruke i noge i glavu.. To je ZIVO DETE!

Kazes, zakon se odnosi na zivog, a ti neces da ga primenis na zivo dete koje je upravo umrlo!?

Pa ovo je satanizam!

Zato prevodi postoje koji ovo tako i tretiraju.

I tu sam kratko odgovorio!

Prevod "pobacaj" nije primeren, jer se radi o "izlasku deteta iz materice"! Rec je o "prevermenom rodjenju", i tekst se bavi svim mogucim situacijama, bilo da je u pitanju mrtvorodjeno ili je rodjeno i zivelo par trenutaka ili je povredjeno!

Ne moze se dakle zakon odnositi samo na jednu jedinu situaciju, niti se moze odnositi samo na majku, jer kad bi se samo njen zivot vrednovao, onda bi dete koje izadje u 9. mesecu zivo i nakon toga umre bilo bezvredno za Boga! To bi za njega bio isprdak kojeg mozes baciti u kanalizaciju! A to bi znacilo da je i covek pravedniji od Boga, jer za coveka je to ipak zivo bice!

Ja u takvog Boga ne verujem, a tebi svaka cast!

Isus je ovo sistemsko ograničavanje od strane države putem zakonskih odredbi za kršenje morala ukinuo. I

Isus nije ukinuo ogranicenja drzave, sto lupetas! Cak pise da su one postavljene od Boga da vode racuna o redu i miru, pa vidimo kako vode..

Sve što te fizički ne ugrožava nemaš potrebe da se sa time boriš namećući zakone o ograničenju. Jednostavno nemaš.

Opet se ponavljas kao papagaj, s tobom ne vedi biti ni kratak.

Rekao sam, evo sada jos krace, ugrozava nas sve, a ugrozava i nasu decu koja se ugledaju na takve. Ako ti pokusas da vaspitas dete drugacije, opet je sistem taj koji vrsi pritisak i ispiranje mozga u skoli, preko tv-a i interneta.. Cak u nekim slucajevima ti i oduzmu dete. Dakle, sistem je problem i to ogroman!
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.331
Ne izvrći. Nađi gde je Isus išta teško rekao ili uradio kada su u pitanju moralno kompromitovane ličnosti.

Nije ništa teško i ružno protiv njih rekao, dapače, rekao je da je njihovo kraljevstvo Božje. I poručio moralnim ljudima - ne postanete li kao ovaj pederski i djecoubojički moralni šljam, ne ćete vidjeti kraljevstva Božjeg.

Ne skreći sa konkretnog pitanja

Eno ti odgovorih gore na tvoje konkretno pitanje, a sada ti meni odgovori na konkretno pitanje. Kako si došao do zaključka da nema razlike između nerođenog djeteta i govna u ženi, da su to samo dijelovi žene i da je apsolutno pravo žene da ih "abortura", jedno kroz jedan "auspuh" drugo kroz drugi?
 
Natrag
Top