Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Nije tačno Mire. Sama direktorka, Pilbrajt-a kaže da Fondacija Gejts nema nikakve veze sa patentima. Samo je dao donaciju i ništa više.
Onda sam ja očigledno lud kad sam pronasao patent Billa i Melinde Gates u zavodu za patente. Imaju patent na modifikovan korona virus (modifikovali ga da bi njim lecili druge bolesti)!
Ti opet ne znas sta pises!
Mrzi me i da trazim, mogu postaviti link, ali ti sve nesto sumnjas, nesto ne verujes, sve nesto proveravas, pa dokle vise?
Zar si toliko slep?
Zar ne vidis da napadaju net, cenzurisu i posebno atakuju pojedine forume i sajtove kao sto je ovaj, da uvode "ausvajz" propusnice, da najavljuju da na tome nece stati, i da je sve ovo pocetak?
A i kad ti covek postavi kao ja sada gore, oblasti sa najvise vakcinisanih, 99,9%, koje obaraju rekorde u stopi zarazenih, onda i to tezis da izvrnes.. Tvrdices da ih dovode od nekud.. A kad sam ja to govorio da vi tako namestate brojke, onda se to nije vazilo, ali ovo hoce, jer su tvoje teze ugrozene..
Jovane brate, sve se planski radi, samo slepi to ne vide, a ti izgleda i zelis da budes slep, da verujes vecini..
Vecina je nazalost ovaj put u krivu! Nazalost ta vecina se i vakcinisala, i ona ne primecuje da se nesto cudno desava, misli da je to logicno i da ce se zivot jednom vratiti u normalu - GRESI!
Zivot se nikada vise nece vratiti u normalu i nece biti isti, jer oni planiraju - NOVO NORMLANO! A to i govore, samo ti ne zelis to da cujes, zapusavas usi kao i svi drugi!
Bice sve gore i gore!
I nemoj da se tesis kako ce ovo proci, i kako ce se nesto promeniti na bolje vakcinom ili bilo kojim merama - NECE NIKAD!
Kontrola i ogranicenja ce se sve vise i vise poostravati! Dok ne postignu krajnji cilj! A to je potpuna dominacija nad covekom, nad njegovom voljom, zivotom i imovinom!
P. S. opet sam jedva usao na forum, a i drugi sajtovi su izgleda pod atakom.. Na kraju na net nece ni moci da se kace oni kojima masina ne prepozna identitet! Zato i uvode da te masina prepozna cim dodirnes uredjaj.. Sto je najgore, internet ce razdvojiti na delove (drzave), a vojska ce preuzeti kontrolu nad njim, i sve to u ime zastite od tkz. "hakerskih napada"!
Bas ih briga sto je to providno, sto neki vide agendu, jer obican covek nista ne primecuje - slep je, i zato se ovo zaustaviti ne moze! Mi smo odavno presli granicu bez povratka!
Poslednja izmena: