"Engleski pisac i teoretirčar Dejvid Ajsk(njemu je samo pisac i teoretirčar ali ne i okultista i reptilijanac što je pre svega-to je prećutao) kaže kako elita odabranih vlada svetom i takozvani Novi Svetski poredak zapravo je prastari plan koji korene vuče još iz Vavilona"
Pod
jedan: Tema fra Maria Knezovića u ovom videu nije David Icke, tako da ti je glupa primjedba kako je on o Davidu Icke-u nešto prešutio.
Pod
dva: Da
elita vlada svijetom to je
notorna činjenica. Samo idiot može ovo nijekati. Je li američki predsjednik
elita ili sirotinja. Je li ruski predsjednik
elita ili sirotinja. Je li njemački kancelar
elita ili sirotinja. Je su li britanski, francuski, ... premijeri
elita ili sirotinja. Je su li kineske vladajuće komunjare
elita ili sirotinja. Jesu li bjelosvjetski hohštapleri,
bilijarderi koji kupuju i ljude i firme i robu i robove,
elita ili sirotinja?????? Vidiš koliko ti je primjedba besmislena, točnije drsko glupa.
Da ne pričam da je čovek izneo potpuno pogrešnu hipotezu o učenju na daljinu i školovanju na daljinu već priča o skolama kao mestu "odgoja" dece. Mesto odgoja dece je pored roditelja a ne pored nekog ko nema veze sa njima.
Ti kao da si
"pretplatnik na glupost". Djeci je mjesto
i uz roditelje i uz svoje vršnjake. Ne budu li djeca odrastala i u
društvu svojih vršnjaka, dakle i u školi i izvan škole na igralištima, za 15-tak godina ta "
nesocijalizirana djeca" više će ličiti životinjama nego ljudima.
On ne vidi da u školama je sve više nasilja na žalost a da ne pričam koliko u školama je lošeg uticaja na moralni karakter.
Vidi on vrlo dobro, za razliku od tebe,
slijepče. Nasilje u školi nije posljedica toga što se djeca susreću u školi, išao sam i ja u školu sa svojim vršnjacima, nego zbog toga što je među djecom
prekinuta ljudska verbalna komunikacija. Djeca sve manje komuniciraju onako kako
komunicira čovjek, koji je stvoren na
Božju sliku, dakle
govorom i izrazima lica, a sve više komuniciraju kao
kiborzi - strojne životine. A upravo su za ovo najzaslužniji "
tvoji bogovi - Gatesi, Sorosi, Zuckerberzi,
Bezosi, ... . Dakle, fra Knezović je "
pogodio u sridu", a ti si notorni slijepac, ili ako nisi slijepac, još gore - gad.
To su upravo pogrešna hipoteze jer je demantuje realnost, da su se deca vekovima odgajala pored roditelja a ne pored druge dece i da im ništa nije falilo.
Koja glupost.
Odluči se sam, jesi li slijepac ili si gad.