Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Obrati pažnju, ne vređaj.

Sve to važi kada nema pandemije. To je standardna procedura, ali kada nema pandemije.

To vađenje iz konteksta priče, ne može vam pomoći u narativu koji plasirate.

Ne vrijeđam, samo primjećujem da ne vidiš što jasno piše. A jasno piše da je upravo sada u tijeku eksperimentalna faza ispitivanja Pfizerova cjepiva. Dakle, ti si svojevrsni Pfizerov ispitni štakor.

P.S. Nemoj me još optužiti da te vrijeđam sa ovim štakor, jer do sada su uvijek korišteni štakori za ovakvo ispitivanje za kakvo sada koriste i tebe. :)

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
P.S. Nemoj me još optužiti da te vrijeđam sa ovim štakor

Mogao bi i to ne isticati jer to je tvoje podrugivanje. Mislim pre svega na izraz "slepac". Nije prikladno, vređati. Moramo ipak biti dostojanstveni u nastupu.

Što se tiče procedure, rekoh. Dve godine jesu istaknute ali stroga takva procedura može se primeniti samo kada nema pandemije. Kada ti imaš vremena da skupiš 100000 ljudi tokom dugog vremenskog perioda. Kada imaš pandemiju, za taj broj ljudi ti ne treba dve godine. To je poenta.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Mogao bi i to ne isticati jer to je tvoje podrugivanje. Mislim pre svega na izraz "slepac". Nije prikladno, vređati. Moramo ipak biti dostojanstveni u nastupu.

Zar postoji prikladnije ime od "slijepac", za nekoga tko jasno ne vidi da dolje piše kako su upravo u tijeku klinička ispitivanja za Pfizerovo Covid cjepivo!?!? Sori, prikladnije ime ne postoji.

Klinička ispitivanja u tijeku
Klinička ispitivanja koja su u tijeku, praćenje sigurnosti te podaka iz stvarnog svijeta iz programa cijepljenja protiv COVID-19 diljem svijeta pružaju nam korisne informacije. To uključuje dugoročnu sigurnost i prednosti cjepiva.

Praćenje sudionika kliničkog ispitivanja

Kako bi se odredila dugoročna učinkovitost i sigurnost cjepiva, sudionici kliničkih ispitivanja prate se najmanje dvije godine od njihove druge doze cjepiva Pfizer.
--------------------

Kao što vidiš, i ti si "Pfizer-ov štakor". Kakve će biti posljedice trajne, još nitko ne zna. A ako cjepivo ima ulogu smanjenja svjetske populacije, kako je Bill Covid Gates još davno najavio, posljedice će vam biti strašne.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Rekoh ti, ne treba čekati dve godine kada je virus SAR-CoV2 veoma brzo zarazio milione pa se sakupio brzo veliki broj dobrovljaca i brzo je premašena cifra od 100000 ljudi što zaraženi virusom i što učestvovli u ispitivanjima.

Ps. Zato je SZO i odobrio po hitnom postupku.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Rekoh ti, ne treba čekati dve godine kada je virus SAR-CoV2 veoma brzo zarazio milione

Treba. Zašto bi Novi Zeland (kako se vidi na faksimilu ministarstva zdravlja Novog Zelandu) objavio kako je u tijeku eksperimentalno cijepljenje Pfaizerovim Covid cjepivom, ako to nije točno i ako to nije činjenica. Dakle, ti nisi samo slijepac, nego si i notorni drznik koji niječe najočitije činjenice. Zato, prestani glumiti budalu, provalio si sam sebe.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Zašto bi Novi Zeland (kako se vidi na faksimilu ministarstva zdravlja Novog Zelandu) objavio kako je u tijeku eksperimentalno cijepljenje Pfaizerovim Covid cjepivom, ako to nije točno i ako to nije činjenica.

Da je tako Novi Zeland ne bi davao vakcinu ljudima. De razmisli malo. Ima li smisla da oni otvoreno napišu da se radi o ekspirimentalnoj vakcini(što bi značilo da ne treba narod običan da je primi) a zatim da je tako plasiraju. De razmisli malo, logično.

Dakle, to samo znači da nije potrebno strogo dve godine da se čeka. Ne razmeš kontekst

Ps..evo ti i dokaz koliko su vakcine navodno "opasne":

:) :):):)

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Da je tako Novi Zeland ne bi davao vakcinu ljudima. De razmisli malo. Ima li smisla da oni otvoreno napišu da se radi o ekspirimentalnoj vakcini(što bi značilo da ne treba narod običan da je primi) a zatim da je tako plasiraju. De razmisli malo, logično.

Dakle, to samo znači da nije potrebno strogo dve godine da se čeka. Ne razmeš kontekst

Ps..evo ti i dokaz koliko su vakcine navodno "opasne":

:) :):):)

Lijepo piše da je cjepivo eksperimentalno. To što si ti Faizerov štakor, nisam ti kriv ja, tako si sam izabrao.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Lijepo piše da je cjepivo eksperimentalno.

Samo kada bi ti znao pravilno da protumačiš to. Ovako izvlačiš iz konteksta celu priču.

Nego ne razmišljaš ništa. Isto kao i tvoji "stručnjaci". Tako letite svoj let pa gde udarite.

Odobrenje su vakcine dobile u celom svetu od SZO, pa to što nije ispunjen jedan od uslova od dve godine(jer je po broju ljudi taj uslov ispunjen), sam izraz "ekspirimentalne" nema loš kontkst. No, ti si se uhvatio za izraz da bi plašio ljude :).

Razmisli, ne leti pa gde udariš, nego razmisli..zar misliš da bi ministarstvo zdravlja Novog Zelanda izdalo saopštenje tako da ono se može razumeti da se radi o nekakvom namernom ekspirimentu? I to da objavi javno a da imaju na umu to što ti imaš?

Ili si naivan ili manipulativan. Mislim da si ovo drugo.

Natrag